Изневяра по интернет

От 99 коментара3/5

Здравейте,

Четох много от вашите истории, толкова много наранени жени, толкова много предадено доверие и толкова много лъжи. Аз също зная как се чувствате.

Мъжът ми ми изневерява по интернет, но под изневерява нямам в предвид само мръсни думи, а и всичко което се прави чрез камерата - той се пипа, а тя с вибратор и др. всичко за което може да се сетите предавано чрез камерата.

Разбрах съвсем случайно като видях какво са си писали и то без да съм търсила да открия нещо - той естествено започна да крие и лъжи - но в последствие ми разказа всичко.

Тази връзка му продължава 1год. Това което не ми дава мира е че не мога да го разбера какво му е липсвало. Защото ние си живеем прекрасно и не мога да кажа, че имаме някакви проблеми.

Когато го питам какво му е липсвало, за да го направи той ми отговаря - нищо, а защо го направи казва – не знам.

Не мога да разбера защо и от това ме боли. Ако някой може да ми помогна да разбера моля нека ми пише. А за прошката простила съм му но болката в мен седи за това че ме е лъгал и крил 1год.

Ние сме заедно от 11год. и сме женени от 6год. И колкото и чудно да изглежда аз го обичам , но не му вярвам , вече не, а толкова много да ме боли че ми идва да викам и да викам, и да викам.....

99 коментарaДобави коментар »

Тина

От Тина13.04.2012, 19:32 ч.

Аз ще му сритам монитора и ще изтегля кабела от захранването и после ще си легна да спя

Виж всички коментари за "Изневяра по интернет".

Още истории от "@любов"

Малка шегичка във виртуалното пространство

Малка шегичка във виртуалното пространство

Здравейте, Чета историите тук, и в почти всяка става дума за любов започнала при...

Проблемът идва от това, че мисля,че съм захапала въдицата и ще ми трябва време да я пусна без да ми се разбие психиката, защото той е точно това, което съм търсила и не мога да повярвам колко сме повърхностни хората...две мили думи и сме в капана.

Две мили думи и... хоп в капана

Така...мили дами дойде време и аз да се впиша като будала..хаха. Започвам малко със себе си и после историята на кратко. Жена на 31, разведена, без деца, с прекрасна работа, приятели и семейство.

Защо все на мене?

Защо все на мене?

Здравейте аз съм редовен читател на сайта ви и ето, че и на мене ми се случи да...