Аз и моята сексуалност

От 14 коментара0/5

Виждайки едно добре изглеждащо момче, не мога да изпитам нищо емоционално, но ме възбужда сексуално.
Виждайки едно добре изглеждащо момче, не мога да изпитам нищо емоционално, но ме възбужда сексуално.

Всичко започна преди около четири години, когато бях на 15.

Харесвах момичета и гледах само нормално порно и никога не съм имал гей мисли. Бях привлечен от момичета. Малко по-късно по това време, започнах да разглеждам различни видове порно, докато не видях гей порно за пръв път.

Възбуждах се и от двете. Въпреки, че в действителност винаги съм бил привлечен от момичета, гледането на гей порно, винаги ме възбуждаше повече.

С течение на годините, след доста изгледани филми, сега чувствам сякаш съзнанието ми е повредено, на някаква психическа основа, която не мога да преодолея. Имам чувството, че съм пристрастен. Дали съм роден по този начин или не, не знам, но мозъкът ми вече мисли различно и със сигурност се възбуждам, много по-бързо и повече на момчета, от колкото на момиче и момче. Сега смятам, че това беше най-голямата грешка в живота ми. Не мога да спра да се опитвам да се убедя, че не съм гей. Но фактът, че ми харесва ме кара да чувствам тази тревожност.

Не искам да съм гей, емоционално, никога няма да бъда, и не искам да бъда с момче. Не защото ме е срам, а защото просто не мога да изпитам емоцията, която изпитвам към момичетата.
Всичко, което ми харесва е физиката. Искам да бъда човекът, с една жена и да създам семейство, това е една от мечтите ми и винаги съм го искал силно, но тези мисли ме измъчват непрестанно.

И въпреки, че сега съм на 19 години, никога не съм имал приятелка или каквито и да било сексуални отношения с момиче, харесвали са ме, и аз съм бил влюбен в момиче веднъж, но винаги е било несподелено.

Виждам се с момиче емоционално, правейки всички онези дребни неща, които те карат да се усмихнеш и да бъдеш щастлив, но не мога да бъда привлечен сексуално. От друга страна, виждайки едно добре изглеждащо момче, не мога да изпитам нищо емоционално, но ме възбужда сексуално.

Може би фактът, че тялото ми не е толкова атрактивно и релефно, също оказва някакъв фактор. Може би завиждам, за по доброто тяло, но това все пак не обяснява, защо съм сексуално привлечен.

Не знам какво да правя.. Ще се радвам да чуя какво мислите, както и вашите съвети.

Още за: гей

14 коментарaДобави коментар »

Nasitooo

От Nasitooo08.12.2013, 22:57 ч.

Това твоето си е направо проблем, но все пак опитай първо да бъдеш с момиче, пък после решавай точно какъв тип си дали нормален или напротив.И според мен може би наистина имаш нужда от специализирана помощ,мисля така...

Виж всички коментари за "Аз и моята сексуалност".

Още истории от "Интимно"

Отново за порното

Отново за порното

Как по дяволите мъжете са се задоволявали преди да се появи порното??? Защо и сега...

Сега е по същия начин, обичаме се, караме се естествено както всяка друга двиойка, ноо има проблем той доста често ми отказва секс...

Проблем: той доста често ми отказва секс

Здравейте, може да прозвучи лудо, обаче аз не знам наистина какво става.

Правим секс рядко и от тук идва проблемът. Когато той иска да правим секс, аз не искам и обратното.

Сексът съсипва връзката ми

Не съм си представяла дори на шега, че нещо такова може да е на път да разруши дългогодишна връзка.