Грешният мъж знае правилните неща

От 3 коментара0/5

Грешният мъж знае правилните неща
Грешният мъж знае правилните неща

Преди няколко години се запознах с братовчеда на една приятелка. Още веднага той видимо показваше интерес към мен, но на мен изобщо не ми допадна, пък и тогава имах връзка с друг мъж. Доста време той ми пишеше,ухажваше ме,но нищо нахално и натрапчиво. Така беше до преди пет месеца когато аз се разделих с приятеля ми,заради негова изневяра.

Тогава за първи път потърсих братовчеда на моята приятелка (ще го нарека Д.). Не знам дали исках рамо,на което да поплача или просто някой,с когото да преодолея бившия. След два-три дни на неприлични чатове, Д. дойде да ме вземе,да излезем и да се видим,но аз му казах да кара направо към тях. По пътя се чудех на себе си,какво точно очаквам и искам,след като този човек изобщо не ме привличаше визуално,нямах никакви общи теми с него,дори мразех нещата,които той харесваше.

Забравих да спомена,че преди това много пъти неговата братовчедка (ще я нарека Е.) се опитваше "да ни сватоса". Постоянно ми говореше колко добър, грижовен и мил е той. Как правел всичко възможно, за да бъде една жена щастлива,но жените не го оценявали и си тръгвали.

Та стигнахме до къщата на Д. Още с влизането в стаята му,нещо в него се промени. Изражението му стана някак хищническо и тогава...О БОЖЕ МОЙ!Няма да навлизам в подробности,но ще кажа,че това беше най-страхотния с**с, който съм правила някога. В продължение на два или три часа правеше с мен такива неща,че накрая бях пред загуба на съзнание!Беше невероятно!Исках още!

Той обаче искаше повече,повече от мен и повече от нашите отношения. Още в началото му бях казала,че не искам връзка и не желая да сме нещо повече от любовници,но той не приемаше-звънеше ми през един час,искаше постоянно да знае къде съм,с кого съм.

Сърдеше се,че нямам време за него. Започна да говори колко много ме обича,как иска да имаме семейство и даже искаше да му помогна с обзавеждането на дома му. Бях шокирана! Та той почти не ме познаваше,не знаеше много за мен,а ми говори такива неща,след две нощи заедно. "Раздялата" с него бе трудна и много драматична. Даже братовчедка му не ми говори вече.

Малко след това,аз отново се събрах с бившия ми,с когото нещата сега вървят по-добре от когато и да е било и съм щастлива,но ЗАЩО ли искам още от онези неща,които Д. Правеше?

Бих се върнала у тях само за още една нощ, това луда ли ме прави?..

Още истории от "Интимно"

Не ме винете ...Това е моята слабост, това е моята страст ...Това е моят начин на живот - живота на една 30 годишна ,  разведена жена с дете.

Историята на една проститутка

Здравейте, искам да разкажа своята история за моят живот в който от 1 година станах проститутка.

“Защо не ми каза?”

“Защо не ми каза?”

Помогнете ми!!!! От 2 месеца живея с гаджето си на квартира. Всичко беше много...

Иска да прави само анален

Иска да прави само анален

Здравейте, всички читатели на Розали. Моят проблем е че от две години вече...