Хванах приятелят ми с друг

От 2 коментара0/5

Хванах приятелят ми с друг

С моят (бивш вече) приятел се запознахме преди няколко години в интернет, дълго време комуникирахме, опознавах го все по-добре, първоначално бяхме приятели, след това постеmенно се влюбих в него. Тръгнахме чак година и половина след запознанството ни. Тогава аз бях на 19,а той - на 21 години.

От тогава минаха вече 2 години. С него заживяхме заедно преди 6-7 месеца на квартира. Той е студент,работи. Аз също следвам и работя през останалото време. Мислех си,че това е перфектно момче - беше много грижовен,мил с мен. Карахме се,разбира се,но никога не се стигаше до някакви извънредни скандали. Общо взето се справяхме с баланса.
В секса нещата в началото бяха доста добре,правехме го редовно,сексът беше хубав. В последно време обаче,нещата там започнаха да куцат. Правехме го все по-рядко,често той ми отказваше,просто със знаци,без дори да говорим на тази тема - бил уморен и т.н. Проявявах разбиране - все пак съвместяваше университет и работа,не беше лесно.Така и не подозирах нищо,не предполагах какво ще ми се случи.

Беше последен ден преди почивни дни,и си тръгнах от работа по-рано от предвиденото.Мислех с моят приятел да излезем вечерта - да отидем на клуб,или просто на ресторант.

Да се позабавляваме. Паркирах колата пред кооперацията,в която живеем,и видях,че колата на моят приятел също е пред блока. Изненадах се,мислех че все още е на лекции,но се зарадвах на късмета,че ще прекараме повече време заедно.

Отключвайки входната врата,чух звуци,идващи от дъното на коридора,където беше спалнята. Бяха мъжки стонове,познах веднага гласът на моят приятел. Чувах и стоновете на друг мъж,и в следващите няколко секунди имам бяло петно - просто не помня какво съм мислела и т.н.

Просто чувах някакви мъжки звуци,чух как моят приятел изрича разни мръсотии - паниката ме обзе. Осъзнах се след няколко секунди и реших да се събуя много внимателно,за да не ме чуят. Пристъпих много внимателно към спалнята,вратата беше притворена широко,така че успях да надникна и да видя какво се случва.

Първо видях лицето на другият мъж - беше управителят на магазина,в който работи моят приятел. Той чукаше моят ''възлюбен'',кой то беше застанал на четири крака пред него,и доволно продължаваше да стене.

Картинката бе още по-шокираща,тъй като приятелят ми бе обут с мрежести чорапи с жартиери,и с кожени ботуши на висок ток. Просто влязох вътре,със сълзи на очи,и се разкрещях. Не помня вече какво виках,цялата ситуация беше един голям хаос. Бившият ми приятел пребледня,а другият просто си събра нещата и изчезна,имам чувството че за секунди. Започнах да го питам защо прави това,защо не ми е казал,откога го прави - отговори така и не получих. Не ме интересувало,той щял да прави каквото му харесва.....като цяло и той бе стресиран от цялата ситуация.

Събра си багажа доста бързо, не се и опитах да го спра. Просто седях в хола, гледаща в една точка, не си продумахме даже и дума.

Седмица по-късно дойде отново,за да си вземе останалата част от багажа си. Дойде със своят нов "любовник" ,за да му помогне. Беше облечен доста впито и усещах тежък дамски парфюм, лъхащ от него.Не си казахме почти нищо. Пожелахме си всичко добро,и той си тръгна. Завинаги.

Разказвам тази история,защото живеем в доста странен век - век на неразбрана от мен содомия. Трябва да бъдем много внимателни и недоверчиви. Дори,когато си мислим,че познаваме някого....

2 коментарaДобави коментар »

Viksss

От Viksss08.06.2017, 03:18 ч.

Дам,тва и аз съм се чудил кво ще стане в тая ситуация,щото женените мъже колкото да се правят пред другите са повечето скрити хомо,и го казвам защото реално са ме сваляли много такива и са искали жена им да не...

Виж всички коментари за "Хванах приятелят ми с друг".

Още истории от "Интимно"

Отново за порното

Отново за порното

Как по дяволите мъжете са се задоволявали преди да се появи порното??? Защо и сега...

Как постъпват другите жени, изпаднали в подобна ситуация като моята?

Липса на интимност между съпрузи

На 50 години съм, омъжена, с две вече пораснали деца, които отдавна вървят по собствените си пътечки.

Всички мъже ли мислят само за секс?

Всички мъже ли мислят само за секс?

Здравейте на всички! Надявам се да ми помогнете и ви благодаря предварително. С...