Историята на една проститутка

От 77 коментара0/5

Не ме винете ...Това е моята слабост, това е моята страст ...Това е моят начин на живот - живота на една 30 годишна ,  разведена жена с дете.
Не ме винете ...Това е моята слабост, това е моята страст ...Това е моят начин на живот - живота на една 30 годишна , разведена жена с дете.

Здравейте,
искам да разкажа своята история за моят живот в който от 1 година станах проститутка. Ще започна от там,че като цяло аз винаги съм била силно сексуална и разкрепостена жена. Така си направих няколко еротични снимки и клиентите започнаха да ме търсят лавинообразно.

Не съм й подозирала,че има толкова много мъже желаещи плътта и секса на една жена.Това което мога да споделя е,че не съм имала сутеньор и никога никой не ме е пазил или бил зад гърба ми.

Работех си когато и колкото искам , спях само с мъже които ми харесат и допадат.

Всеки ден имах по 2-3 срещи с мъже които си плащаха много добре и винаги са ме уважавали,и са били добри с мене - въпреки ,че за тях бях просто една курва - те ме уважаваха и ценяха много повече дори от мъжете с които съм имала връзка.

Честно казано аз не мога да се оплача - на мен ми е много интересно да се запознавам и да бъда с различни мъже ,да правя разнообразен секс без задръжки , да бъда желана !Всеки път си казвам,че ще е за последно ,но съм като пристрастена - за мен това е лесен и удобен начин да изкарам добри пари. Да се чувствам сигурна.

Повечето мъже дори не държат толкова на секса ,колкото на вниманието и отношението към тях. В лицето на своите клиенти намерих и много приятели - с които може да споделя ,да излезем на кафе,да ми помогнат.

Усещането да бъдеш ухажвана и желана от много мъже е невероятно , да ги възбудиш ,да те искат....Не ме винете ...Това е моята слабост, това е моята страст ...Това е моят начин на живот - живота на една 30 годишна ,  разведена жена с дете.

Имам време за детето си ,имам пари и възможности. Имам всичко което може да ме накара да бъда щастлива на този етап от своя живот именно благодарение на   това ,че се чукам за пари...

Да звучи брутално  и не случайно ползвам такива думи , сигурно много от вас ще ме оплюят и опетнят ...Но не ми пука....А тези които ги е страх или изпитват презрение от такива като мене - просто отделяйте повече внимание на мъжете си , бъдете курви в леглото ,жени в обществото и домакини в дома си .

И мъжете Ви мили дами ,винаги ще са ваши!Аз съм една съвсем обикновена жена , нищо повече от вас - дори вие сте много повече от мене...Никога не губете страстта във връзката си !

С поздрави – Кучката.

Още истории от "Интимно"

Сексът след брака - къде е?

Сексът след брака

Здравейте със съпруга ми сме заедно от 4 години, а сме женени от 1, преди сватбата всичко със секса си беше наред, но след като се оженихме и забременях всичко се промени.

За половата култура на мъжете

За половата култура на мъжете

Здравейте! Отдавна се ровя тук,но днес нещо ме провокира и да пиша.Преди няколко...

Проститутка за "една вечер"

Проститутка за "една вечер"

Здравейте!Радвам се, че само с псевдонима си мога да споделя. Реших да напиша...