Как се оправяте с ...интроверт?

От 13 коментара0/5

Какво да направя така, че да събудя интерес в човека до мен? Дайте идеи.
Какво да направя така, че да събудя интерес в човека до мен? Дайте идеи. © Сн.: iStock.com

Здравейте! Не ,че си нямам трески за дялане, но се уморих не само да дялкам собствените недостатъци, а и да поддържам 17 годишен брак с мъж, тип – интроверт...

Целият този период, в който стремглаво се опитваме да си доказваме, че можем да се справяме с битовизмите,да изплащаме ипотека(, която ни дърпа надолу и в която с всеки изминал ден не виждам никакъв смисъл)и всички останали до болка познати малки и не чак толкова малки проблеми, с които се сблъсква всеки средно статистически българин до такава степен са ме уморили, че вече просто ми е все едно.

Става все по-трудно - отношенията между нас са пълен провал от гледна точка на комуникацията, защото такава няма. А 17 годишната ни дъщеря, която се изживява за много самостоятелна и се прибира по нощите е нещото , което се опитвам да приема и...не мога.

Притеснявам се , изнервям се , непрекъснато стоя сама и чакам да се прибере. Цяло чудо е ,че не съм завъртяла любовник по никое време. Мъжът ми непрекъснато работи - нощни смени, аз съм на работа през деня, детето се прибира след 02.00ч.

Писна ми да водя разговори, писна ми да съм изобретателна и да измислям разни изненади, така че да провокирам човека до мен и да стоплям семейни отношения.

Нищо не го провокира - бетонната стена пасти да яде. По - голям железар и мъж с подобен затворен характер няма - само работа и сън, и в този кръг вече 10 години.

Нищо странично, освен разходки с единственият му приятел от детските години. Семейни излети и почивки – няма. Киното и театърът били отживелица и той бил гледал много такива.

Банките и таксите са му в главата. Той разчитал единствено на себе си. Когато направя нещо за себе си се дразни, че живот си живея и харча пари...

Всъщност не виждам причина да не отдели малко време за нас. Организирах изненади, излети, случайни срещи и с времето наблюдавах, че на него не му е добре. С нетърпение чакаше да мине времето и да отиде на работа. После си мислех, че има любовница, но няма...

Някак странно съжителстваме - всеки сам за себе си. Всеки си прави каквото иска и не пречи на другия...Ако не спи и сме си в къщи или пуши ,или зяпа в таблета.

Опитвам се да завържа диалог ,но винаги съм в ролята на радиото. Какво стана през тези години, къде се разминахме и защо се случва всичко това? Като студенти обикаляхме, купонясвахме и се веселяхме.

Предстоят още доста години , докато изплатим жилището и се питам дали изобщо не е по-добре да рестартираме този толкова заробващ план, и взаимно да се самоосвободим ?Всичко се изплъзва...Той е изгубил всякакво желание да споделя, дори вече нищо не правим заедно, кога ли сме правили...Всичко е било по моя инициатива.

Дъщеря ни си кара по нейния план и усещам как няма никакъв респект от нас. Може би, трябва да съм супер доволна ,че изобщо се прибира?!Знам ли?

Наистина прехвърлям страници - търся отговорите в себе си и имам усещането ,че съм в лабиринт ,от който излизане няма, а изходът е някъде далеч, а аз боксувам на едно място и си въобразявам, че вървя напред.

Чувствам се в капан, живея в илюзия и от ден на ден ставам все по-неуверена в себе си. Какво да направя така, че да събудя интерес в човека до мен? Дайте идеи.

Все ще има нещо, което не съм изпробвала...
 

13 коментарaДобави коментар »

Aidriell

От Aidriell14.07.2016, 14:34 ч.

Това ,което описвате едва ли е интроверт защото те са слконни да слушат и анализират казаното и по всяко време може да му изложите в детайли и по точки всички неща които казахте и систематично да ви отговори точка по...

Виж всички коментари за "Как се оправяте с ...интроверт?".

Още истории от "Интимно"

Не мога да кажа че не стигам до края

Не мога да кажа че не стигам до края

Моля Ви, дайте ми някакъв съвет! Имам сериозна връзка от 2 години и много обичам...

Как влияе липсата на оргазъм върху една връзка?

Как влияе липсата на оргазъм върху една връзка?

Здравейте,Най-накрая се реших да споделя моята тревога относно сексуалния ми...

Отново за порното

Отново за порното

Как по дяволите мъжете са се задоволявали преди да се появи порното??? Защо и сега...