Брак без секс

От 53 коментара1/5

Здравейте,
Пиша едно писмо, пълно с отчаяние, но не с цел да си реша проблема, а за да споделя, за да намеря сили в себе си да го кажа поне на екрана пред мен, защото нямам сили да го призная на никой мой познат, приятелка и най-малко на мъжа си.
Омъжена съм от година и половина за най-прекрасния мъж, който съм срещала в живота си. Запознахме се случайно, чрез наши познати... В началото на връзката ни НЕ беше хубаво, защото той все още обичаше предишната си приятелка. Тя го беше напуснала и той беше наранен. Въпреки сянката от нея, обаче имахме прекрасен секс. Имах нужда непрестанно да правим секс, секс, секс... защото аз съм луда по секса и имам самочувствието, че съм добра любовница. В един момент, обаче, нещата така се промениха, че аз спрях да получавам оргазъм от него. Просто спрях да се възбуждам. Това беше точно 7 месеца след началото на връзката ни. Имахме проблеми, карахме се, той ми каза нещо ужасно (което за жалост не мога да споделя с вас, защото това 100% ме разконспирира)...
И така, докато аз му казах, че не искам повече да се виждаме, след като обича друга, сърцето му е ледено към мен и се държи зле. Все пак аз съм мацка и не може да си позволи никой да има лошо отношение към мен! Това го промени изцяло. Той стана най-милият човек на света, защото се уплаши да не ме загуби. Осъзна, че ме обича и че иска да е винаги с мен. Предложи ми брак точно 4 месеца след това. Естествено казах ДА! Аз го обичах, той също ме обичаше. И така започна приказката ни. Той ме глези, задоволява всеки мой каприз, аз за него съм Жената!
Той за мен е Мъжа! Наистина много се обичаме и продължава да е така, само че............. с тази огромна уговорка, че аз не изпитвам никакво удоволствие от секса. НИКАКВО! Той ме пита каква е причината да не искам да правим секс, но аз какво да му кажа?
"Симулирам от две години!!! Не мога да се отпусна пред теб, не харесвам секса, който правим, защото преди толкова много време при онези скандали, които имахме ти ми каза нещо, което така ме обиди, че станах фригидна към теб."
Знаете, че всичко това не мога да си позволя да му кажа, а и да му го кажа това нищо няма да промени. Той ще бъде най-нещастния човек на света! Просто аз вече никога няма да получа оргазъм от секса с него и затова всеки път след секс мастурбирам, защото иначе ще експлодирам!
Ще полудея. От секс-машина се превърнах в монахиня. Вече мисля за изневяра, но толкова го обичам, че не мога да му причиня това.
Не зная какво да правя... Не зная! Но усещам, че започвам с времето да мисля само за глупости. Надявам се да нямате моя сексуален живот.

53 коментарaДобави коментар »

DDDDDD

От DDDDDD21.04.2005

Ще ти кажа нещо,което е правило номер 1 в живота: За да се решат проблемите в тоя живот,за тях ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ Не да се бяга от тях под всякаква форма,а да се ГОВОРИ Все пак нито ти,нито той(който и да е) можете...

Виж всички коментари за "Брак без секс".

Още истории от "Интимно"

В омагьосън кръг

В омагьосън кръг

Да това съм аз една отчаяна от живота жена със страхотни комплекси.Много хора...

С презерватив, без презерватив

С презерватив, без презерватив

Ще бъда кратък. От известно време съм с едно момиче. Тя е твърде настъпателна в...

Споделено

Споделено

Здравейте, ето я и моята история. Едва ли някой би ми дал еднозначен отговор, но в...