Нямам желание за секс

От 44 коментара5/5

Всеки ден чета за болките и проблемите на много хора и се реших и аз да споделя моя проблем. Ще карам направо-от доста време нямам желание за секс.
Омъжена съм от почти 3г., имам дъщеря на 1,6г.и най-важното-съпруг, за когото всички ми завиждат /благородно, разбира се/.
В началото всичко с мен беше наред-обичах секса, мъжът ми ме привличаше физически и за мен беше удоволствие да правим любов. Но от доста време нещо в мен се промени. От ден на ден ми става все по-досадно да "изпълнявам съпружеските задължения".
Много пъти съм се опитвала да променя нагласата си, създавала съм романтична атмосфера, стремяла съм се да разчупя еднообразието,но всеки път се убеждавам, че явно имам проблем. Нямам желание-и толкоз!
Наясно съм, че е нормално да настъпи известно охлаждане м/у съпрузите и т.н., но месеци наред да ми липсва стимул, мерак ако щете, това май не е нормално.
Иначе съпругът ми е много мил и грижовен човек, разбираме се добре, даже плануваме друго дете. Аз все още не смея да споделя с него какво ме измъчва, защото се опасявам, че ще го нараня. Той е много добър с мен, прави всичко възможно аз и детето до сме щастливи и не бих искала да заподозре дори, че нещо ме измъчва.
Знам че не е честно от моя страна да го лъжа за нещо, така важно, но на този етап нямам сили да споделя проблема с него.
На 31г. съм и смятам, че е неестествено до нямам сексуално желание.
Моля ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да ми помогне!

44 коментарaДобави коментар »

Silvito

От Silvito17.06.2012, 17:47 ч.

ооо, колко съм щастлива от факта, че не съм само аз с този проблем! С моят приятел сме заедно вече от 2 години... Първата година всичко беше окей, но вече нямам никакво желание за секс и такива неща. Искам, но не с него......

Виж всички коментари за "Нямам желание за секс".

Още истории от "Интимно"

Как да го примамя към леглото?

Как да го примамя към леглото?

Проблемът при мен е, че водя с него сексуален живот от 8 месеца и все още не знам...

Как да му помогна?

Как да му помогна?

С мен се случва това, мили читатели. Аз съм на 18г, а приятелят ми е на 29г, заедно...

Той се самозадоволяваше с моя вибратор

Той се самозадоволяваше с моя вибратор

Здравейте! Чета с интерес историите и коментарите, но никога не съм предполагала,...