Как да заинтересувам отново моя приятел

От 15 коментара1/5

И аз я докарах дотам да пиша. Не че имам някакъв световен проблем. Всичко е класика, но ми бърника в мозъка и не ми дава мира.
Живеем заедно с моя приятел от около 4 год и мисля, че се разбираме много добре. В последно време е много пасивен на тема секс. Никога не започва той. Понякога се прави на разсеян все едно не забелязва какво се опитвам да направя.
От друга страна, ако известно време нищо не предприемам ме пита какво не е наред. Нямам представа как бих могла да го заинтересувам.
Във фазата на ухажването беше лесно – обличаш се секси и отиваш на среща.
В къщи е друго някак си ми е неудобно, струва ми се че ще изглеждам смешно, особено след като ми разказа как една негова бивша приятелка в секси бельо с танцова стъпка се спънала в килима. А и секси бельото е най–неудобното нещо което може да си представи човек, с такова чудо се изтрайва много.
Много ще ви бъда благодарна за някой и друг практичен съвет.

15 коментарaДобави коментар »

гери

От гери04.02.2006

трябва да знаеш че за една връзка независимо колко е дълга тя наи-важно е разнообразието не е задалжително да обличаш секси белио но просто трябва да накараш приятеля си да те желае бъди по нестандартна ти го познаваш...

Виж всички коментари за "Как да заинтересувам отново моя приятел".

Още истории от "Интимно"

Не знам какво да правя, да остана ли в тази пародия или да си хващам пътя?

Да остана ли в тази пародия или да си хващам пътя?

Моята история е следната. От 3 месеца се срещам с едно момче, но дори не уточнени срещите ни се състоят само в това да правим секс.

Много често си представям как мъжът използва сила при сексуалния контакт, а на мен ми харесва...

Възбуждам се от мисълта да бъда обладана насила...

Много често си представям как мъжът използва сила при сексуалния контакт, а на мен ми харесва...

Бяхме различни и далечни, като двата полюса, и така нечовешки се привличахме. С него беше различно с него не беше любов, не беше секс.... с него беше огън, а аз така умирах да изгарям в ръцете му.

Луда ли съм?

И тогава той беше такъв, какъвто винаги е бил, груб, недодялан, пълен тъпак. Такъв какъвто го мразех, тази част в него, от която адски се страхувах.