Секс с "приятел"

От 25 коментара3/5

Здравейте,

От известно време чета вашето списание и реших и аз да споделя моята история. На 21 съм,студентка. .Преди да дойда в София имах близо 2 годишна връзка с 11г.по-възрастен от мен мъж.
Нещата не се получиха и се разделихме преди 2 години. Оттогава не съм имала връзка. Без да звучи самохвално, изглеждам доста добре, личи си че съм харесвана от мъжете.

Причината да съм сама ли? Ами от близо половин година съм влюбена в един мои приятел, с който сме в една компания. Той знае, че го харесвам, или поне аз си мисля че знае. От лятото с него започнахме да си чатим редовно, на всякакви теми и неизбежно стигнахме до секс.

Разговорите ставаха все по-горещи и на 17.09. завършиха в леглото. Той тогава беше искрен с мен, каза, че иска другарче за секс и че не иска да се ангажира сериозно.

Аз приех, защото аз самата съм страшно ангажирана: работя на две места,нямам време да поддържам нормална връзка точно сега. Само че от септември месец до ден днешен така и не сме били пак заедно.

Той живее с родителите си и затова аз реших на два пъти през около 2 месеца разстояние да го поканя у нас. И двата пъти не дойде, измисляйки някакви тъпи мъжки оправдания.От друга страна в чата постоянно ми говори за секс и аз се чувствам страшно объркана.

Имам чувството, че иска той да е инициаторът на нашите срещи,а ако съм права, го очаква голяма изненада с негативен знак. И все пак, кажете ми какво мислите по въпроса.

Дали пък не легнах с него прекалено лесно.....

Благодаря ви предварително !

25 коментарaДобави коментар »

Just_me

От Just_me19.08.2006

за Ивона:Коментарът ти относно момичетата,родени 'в провинцията ''звучи адски тъпо и ''провинционално'',защото много млади момичета идват в столицата,не за да се чукат,а за да учат и работят и го правят чрез много жертви и...

Виж всички коментари за "Секс с "приятел"".

Още истории от "Интимно"

Не мога да си обясня

Не мога да си обясня

Здравейте, Аз съм момче на 22 години и си имам приятелка от 7 месеца. Тя е с 12...

Искам да купя на жената секс играчка – какво да и избера?

Искам да купя на жената секс играчка – какво да и избера?

Искам да направя палав подарък на жена ми и реших да се спра на секс играчка.

Знаеш ли, какво е да правиш секс с девственица първите 5 пъти?

Знаеш ли, какво е да правиш секс с девственица първите 5 пъти?

Здравейте фенове на Розали.Незнам от къде да започна...Аз съм момиче на 23 години...