Нужда от изневяра

От 233 коментара1/5

Ами повечето жени сте "дървета". Не се обиждайте, но това е самата истина. Имал съм много приятелки и това е извода за мен.

Примерно искам да си пусна езика на най-интимните места, но в повечето случай ми се отказва под претекст-срам. Представете си какво следва, ако поискам на мен да ми се направи нещо по-така. Не говоря за гнусни неща, а просто за една свирка.

В повечето случай реакцията е ококорване и обвинения, че съм извратен. Направо ужас. С жена ми също имам проблеми в това отношение. Бях и първия мъж в живота. Наистина не знаеше нищо за секса и се заех да я обучавам в тази насока.

Отначалото всичко вървеше добре докато се оженихме и ни се роди първото дете. От там на сетне стана такова дърво че няма на къде. Абсолютно никаква инициатива. Вече само я бъзикам за преумората, главоболието и тем подобни глупости които измисля за да не се чукаме.

Аз имам нужда от секс като всеки нормален човек. Казвал съм и го хиляди пъти, говорили сме но пак нищо. Вземал съм порно да види как го правят хората, по интернет сме гледали какво ли не, но нищо. Книги за десетки левове съм и накупил, за да се образова, за да се отпусне и просто да бъде жена, но нищо не се получи.

Исках да отидем на лекар и да се консултираме по сексуалните въпроси които ни вълнуват, но тя ми каза, че се чувства нормално и няма нужда от лекар.

Не знам, но за мен секс по 1 или най-много 2 пъти на седмица е крайно недостатъчен. А то да беше секс, но не е. Всичко се изчерпва с това да се съблече, да легне по гръб и да чака какво ще направя. То свещи ли не бяха, то шампанско ли, ягоди със сметана, мазане на тялото с какво ли не и облизване, но жената не ще и не ще да се отпусне и да пробваме различни пози, орален секс и т.н..Иначе като го правим тя свършва почти всеки път по 1 или няколко пъти, но на мен ми омръзна само аз да допринасям на нея да и е хубаво, а за мен да няма кой да се погрижи.

Намеквах и че се нуждая от това и ако не го правим ще го намеря на друго място. Последваха обвинения, че само за секс съм си мислел и не съм я обичал. Аз я обичам, но се принудих да си намеря любовница и сега всичко е на ред. Нито аз и искам секс нито пък тя изгаря от желание да го получи.

Е побърква ме от ревниви истории, но какво мога да направя, опитах всичко да я променя. НЕ ми се иска да ходя по чуждо, не искам да я лъжа, искам да имам здраво семейство и да сме си само двамата в леглото и да се обичаме, но в продължение на години на самозадоволяване не се издържа.

Дали съм постъпил правилно! А вие ако бяхте на моето място как щяхте да постъпите? Бихте ли били толкова търпеливи или може би аз нещо съм сбъркал?

Не знам, започвам да се чудя дали на мен нещо не ми е наред? За протокола-аз съм на 33, а съпругата ми е на 32 г. Предварително благодаря на всички които решат да споделят нещо по въпроса!

233 коментарaДобави коментар »

Nora1968

От Nora196809.06.2015, 22:56 ч.

Ами вляво на страницата , където пише сподели своята история...

Виж всички коментари за "Нужда от изневяра".

Още истории от "Интимно"

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е да сме толкова млади,а да не правим секс?

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е да сме толкова млади,а да не правим секс?

Здравейте!Бих искала да ви споделя моята история или проблем или и аз не знам как...

Любов без секс?!?

Любов без секс?!?

Обръщам се към вас със следния проблем. С приятеля ми много се обичаме. Заедно...

Ще намеря ли и аз щастие?

Ще намеря ли и аз щастие?

Здравейте! На 25 години съм и аз все още съм девствена! За причините -...