Проблеми в секса

От 61 коментара5/5

Обичате ли човека до себе си? Аз обичам моя приятел.Искаме да изградим заедно бъдещето си,да създадем семейство,да имаме деца...Като изключим някои дребни разногласия,във всичко сме на сходно мнение.
Заедно сме от 2 години,млади хора на 24.

Единственият проблем е в интимните ни отношения.И двамата сме много нежни един към друг.Вслушваме ме се в желанията си.Говорим си за това какво се харесва на всеки от нас.Само че още от самото начало на връзката ни колкото и да се стараем,сексът не се получава.Самият акт свършва за 2-3 минути.

Не само за мен не е добре,и на него не му е хубаво така.Той ми сподели,че аз съм му първата партньорка в живота,така че не е предполагал,че може да се случи подобно нещо...В началото си казах-добре,момчето няма опит,нормално е.И си повтарях "нормално е" 4 месеца.

През това време правех всичко възможно да го предразположа да е спокоен,да се отпуска.И в това отношение успяхме.Но продължителността на самия акт си остана същата.Дори понякога и по-малка.

Минала съм през периода на типично женските разсъждения,че може да не съм достатъчно подходяща за него като сексуална партньорка,достатъчно привлекателна.Предлагала съм му,ако е така,да не се мъчим по този начин.Но той твърди,че от негова гледна точка съм единствената подходяща.Така,че това отпадна.

Близо 6-7 месеца търсих отговорите.Опитвах се да го предразположа да обсъдим този въпрос.Но понякога той просто отказваше.Друг път думите му бяха:"Няма страшно,всичко ще се оправи"(имаше предвид,че като студенти в доста натоварваща специалност ,че сме изнервени и преуморени и затова не се получава).Да,ала нищо не се получи и по време на общите ни ваканции.Какъв беше проблема тогава?

Не мислете,че не съм търсила причината в себе си.Първо там погледнах.Постарах се да коригирам това,което не му беше приятно.Да се държа така,че да му осигуря максимален комфорт в това отношение.

Сега вече са минали 2 години.Промяна няма никаква.На предложението ми да поговорим със сексолог(явно двамата сами не можехме да намерим изход)той отговаряше-"Добре,само че сега няма време.Нека друг път.Ще потърсим помощ\".И така и не дойде това време.Не мисля,че щеше да е правилно да му изтърся новината:\"Мили,имаме час утре,освободи си време":)Това малко в кръга на шегата,но е така.

Питам се има ли шанс тази връзка?От 2 години и двамата нямаме пълноценен сексуален живот.Тормозим се по този начин.
Кажете ми вашето мнение.Вие как бихте постъпили?

61 коментарaДобави коментар »

има решение

От има решение 25.05.2011, 10:11 ч.

здравей ако не сте се разделили има решение без да ходите на сексолог-купете си лидокаин спрей-за повече подробности ми пиши на мейла

Виж всички коментари за "Проблеми в секса".

Още истории от "Интимно"

Секс след брака

Секс след брака

Семейна съм от 18 години. Със съпруга ми се разбираме чудесно. Той е най-добрият ми...

Искам любов, а не само секс

Искам любов, а не само секс

Бих искала да споделя нещо много интимно с вас. Вече съм жена над 40-те и съм...

Притеснявам се, че съм фригидна

Притеснявам се, че съм фригидна

Здравейте на всички в този прекрасен сайт. Имам един проблем от около година и...