ГОДЕНИКЪТ МИ ИМА СЕКСУАЛНИ ПРОБЛЕМИ

От 154 коментара5/5

Здравейте на всички.На 25 год съм. До сега нямах късмет да попадна на свястно момче с цели в живота и с моите разбирания. Винаги съм била желана от мъжете, но нямах особени попадения, а повечето бяха бройкаджии.Със сериозните пък ни се разминаваха интересите и желанията. Ще опиша историята подробно, за да имате представа за какво става въпрос.

Завърших бакалавърска степен и сега уча магистратура.Случи се така че на новата си работа срещнах момчето, което беше моят идеал за мъж. Оказа се доста срамежлив и аз не след дълго поех инициативата, уж за да излезем на диско. Положението беше отчайващо.Нито ставаше да играе нито пък можеше.Беше направо инвалид, така да се каже.

Когато приятелят му ни остави с колата до вратата той посмя само да ме целуне по бузата. И тогава намерих кураж и следващите дни го поканих да излезем на кафе. Там му казах че трябва да довърши нещо, което е започнал, но той само се усмихна и докато не го целунах и прегърнах стоеше свит и плах. Аз го направих човек-сега ходим по дискотеките, танцуваме.

Проблемът е че той много бърза, отпуснах го. Имаше доста комплекси, които с помощта на хвалби и т.н.му ги изкарах от главата.Не е красавец, но е чаровник. Впечатли ме с това, че не е способен да ми се скара, винаги изслушва другия.

Не минаха и 2 месеца от започването на връзката ни и той заговори за годеж и че се бил привързал много към мен. Може би и аз направих грешката да го запозная бързо с нашите. Така идваше когато си поиска у нас и най-лошото беше, че не се сещаше да си тръгне преди 11 часа.

И дойде момента в който каза че родителите му искат да се запознаят с нашите. Иначе имаме почти еднаква съдба. Често му помагах в дома му с почистването и му готвех, защото живееше сам в голям апартамент на квартира, който после купи и сега ние живеем там за постоянно. Те дойдоха и както си приказвахме сладко майка му заговори за годеж или поне да съм отишла да живея при него за постоянно. Не разбирах защо не ми беше споменал преди , че иска да дойдат родителите му и да ме вземат.е, бяхме говорили, но аз му отговорих тогава, че искам всичко да става бавно.

Нашите се запънаха по някои въпроси, но майка му каза че ако сега не ме вземат-да живея при него после щяло да му се строши желанието. Но аз защото мисля че съм влюбена във него и знам че ще се държи с мен като с принцеса, и защото сме един за друг приех. Те ме откараха до апартамента му , посрещна ме с пита с мед и след няколко минути си потеглиха за техния край-защото те живеят в друг град. Но преди това започна проблема.

Ходихме заедно с колектива извън града на банкет и тогава си взехме стая за нас само, въпреки че се притеснявах какво ще кажат колегите. Не знам защо но не се получи, просто страшно много ме болеше и въпреки това той не спираше. Но така или иначе не се получи. И друг път пробвахме, но пак не се получаваше. И тогава той ми сподели, че с предишната му приятелка имал същия проблем. Просто от любовната игра се възбуди, но докато си сложи презерватива вс му увисна.Но той много бърза, още не му се показваше главичката и бързаше да нахлузи презерватива.

Първата ни вечер в новия ми дом беше същото-казах му че съм чела, че когато мъжът не се възбуди хубаво и не се втвърди докрай е по-трудно, да не кажа невъзможно да се разкъса химена. Но дали заради това, че от много време не бе правил секс или защото няма опит не ме послуша и пак пробва. Това е все едно да искаш да заколиш животно с тъп нож- ужасно ме заболя и се появи кръв. След дълго убеждаване му казах да се обади на майка му или на баща му и да каже , за да го посъветват.

Майка му едва ли не ме изкара мен виновна, че искал да бъде внимателен с мен и затова се притеснил и ни посъветва да се опознаем повече като се галим без да мислим за секс. Но се обидих, защото знаех, че и тя знаеше за проблемите му. Тя е ясновидка.

Все още мисля, че е подходящ за мен, защото имаме общи интереси, минало, нежен е с мен, дори ми помага сега в работата, защитава ме , но много му тежи че не е способен да ме....Снощи послушахме майка му и се докосвахме доста дълго,и аз реших да видя с хитрост какъв е проблемът.

Казах му, че искам да се задоволи сам с ръка, за да видя как прави движенията и как му е най-приятно. Но преди това и аз му показах уж как да гали клитора ми. Съгласи се. Възбуждането му беше много бавно, и когато започна да се показва главичката му каза че не може повече. Заболяло го било. После самата глава не се прибра докрай, а остана колкото голямо грахово зърно показващо се. Това за мен е направо непоносимо, защото знам от другаде, че мъж-само да те види гол може да се възбуди до краен предел.

Той казва, че го възбуждам, усещам това и по начина по който целува вс част от мен.Понякога се чудя дали пък аз не съм виновна. Просто моето обяснение е че гемчето му или както там се казва е малко и когато се възбуди го боли и затова той бърза винаги и не иска да ми каже.

Поговорихме и го попитах защо не ми е казал, за да намерим лекар, и му казах, че веднага след като е констатирал проблема си е трябвало да намери решение.Почувствах се зле че не ми е споделил толкова важно нещо.Както се досещате не се стигна до изпразване.Моля помогнете ми!

Иска сега на 30.12 официално да кажем на вс че сме сгодени, а аз не искам, защото я си представете че е непоправимо и ако никога не можем да се задоволим как ще живеем. Как да му кажа че ще ми е гадно да го оставя или нищо да не правим-защото той и по убежденията на майка му трябвало да изчака подходящия момент и да сме се били опознали повече и чак тогава да правим секс?

А според мен трябва първо да се посъветва с сексолог и тогава да парадира с нашите сериозни отношения.И сега е решил да се похвали и на всеки колеги. А градът ни е малък и тук все още е като преди 1 век-ако си върнат 1 момиче обратно се смята ,че тя не е добра домакиня или има някаква болест.

Помогнете ми!Благодаря предварително че изчетохте цялото това творение!

154 коментарaДобави коментар »

мЕли

От мЕли18.02.2011, 17:24 ч.

Хахаха Авторката е много зле! Не разбирам защо изтъква подробности около образованието си или около пикантния си сексуален живот ! Такива момичета са наистина елементарни ! И тея научни термини от анатомията на човек...

Виж всички коментари за "ГОДЕНИКЪТ МИ ИМА СЕКСУАЛНИ ПРОБЛЕМИ".

Още истории от "Интимно"

Липсата на секс

Липсата на секс

Здравейте, Със съпруга ми сме заедно от 11 години /сега сме на 33 и...

Има нещо ненормално

Има нещо ненормално

Момичета,моля ви,помогнете ми със съвет... От три месеца съм омъжена за...