Дали е обратен???

От 104 коментара3/5

Здравейте читатели на Розали. Имам нужда от компетентното ви мнение и съвети.

Историята на кратко е че срешнах един  "мъж" online. Започнахме да се срещаме един път в седмицата и нещата лека полека започнаха да стават сериозни. Той е много нежен, много внимателен, постоянно ме прегръща и целува - дори за минута не ме оставя. Започна да говори за сериозни неща, той иска сериозна връзка, както и аз.

Усъмних се малко все пак защото ми се струва много скоро за такива разговори. ще спомена че и за деца говорихме. Както и да е - той ми каза, когато го попитах бил ли е с мъж (говореше с педали online) - за моя изненада отговора беше ДА.

Каза че самият контакт не е извършен, но са му правили орална любов. Каза че го е направил от любопитство, но после го е правил отново, защото е искал нещо в замяна, което са му обещали. както можете да се досетите аз съм меко казано шокирана. Той казва че иска дазнам всичко за него и да го харесвам такъв какъвто е. каза че за момент е мислел че е бисексуален, но не е така - казва че това не е за него и харесва жени - тоест че харесва мене и че иска да е с мене.

Плака страшно много и каза че ще ми даде колкото време ми е необходимо, за да реша какво точно ще стане. Умолява ме да не се разделяме, защото ме обича.

Дори като си тръгна - пак се разплака, в смисъл той знае че може и да не се видим повече. Но аз не знам дали да му вярвам?

Дали го е направил от любопитство?

104 коментарaДобави коментар »

didacia

От didacia09.08.2008, 13:50 ч.

това е отачено не мислиш ли и какво ще правиш от тук нататък ще гледаш приятелите му и ще се чудиш дали не изпитва нещо към някой от тях.няма смисъл това няма да те остави и непрекъснато ще застава между вас

Виж всички коментари за "Дали е обратен???".

Още истории от "Интимно"

Има ли причина да се притеснявам и да се дразня от това?

Има ли причина да се притеснявам и да се дразня от това?

Здравейте приятели :) Направо по същество.. След по-малко от два месеца ще се...

Ти и Той

Ти и Той

Здравейте, аз съм 19 годишно момиче, което иска да ви разкае историята си. Имам...

Много е трудно в това отношение да се обясни на един мъж,че жената когато приключва нещо,то наистина е приключено и е затворена страница.

Мъжът до мен, да знае ли за миналите ми връзки?

От мъже съм чувала,че не е хубаво това минало да се споделя с партньора,тъй като мъжете виждат конкуренция ,независимо за какъв обект става дума.