"Малък"... проблем

От 92 коментара4/5

Привет на всички! От доста време се "мотам" из рубриките на "Розали" и все не намирам моя проблем,за да прочета нещо повече по въпроса,затова реших лично да споделя тревогите си.

Ще карам направо: Имам приятел,с който споделям леглото от близо 3 год.

Според мен всичко в секса е перфектно. Нямам много опит с мъжете,но имам някаква база за сравнение, която ме кара да определя размера на приятеля ми към категория "малки". Не това ме притеснява,а факта,че той е изключително чувствителен и съответно комплексиран от този факт,което в последствие започна да пречи на отношенията ни.

Винаги,когато се скараме /било то и за нещо незначително/ ми се изтъква факта,че вероятната причина е незадоволеност или в същност,каквато и да е причината за скандала в основата е малкият му размер,което няма нищо общо разбира се,но неговите комплекси са превърнали,като средство за манипулация и липсата на обективност ме вбесява. Обичам приятеля си,чувствам се прекрасно с него,никой не ми е давал повече в интимен план и с никой не съм се чувствала по-задоволена. Кажете ми само как да му го обясня,като той вече си е лепнал етикет "малка пишка"...?

Споделял ми е,че с предишни приятелки секса не е бил нищо обособено, защото той си е знаел,че не може да задоволи жената и...не си е правел излишни илюзии. Не знам дали размера наистина има значение,защото прочетох хиляди форуми и сайтове по въпроса,но мненията са противоречиви. Да!...размерът му е малък,но аз се чувствам щастлива,желана,обичана и...задоволена.

Защо само той не може да проумее,че не размера прави секса?...До кога ще трябва да обяснявам,че вероятно секса е в главата?

С интерес бих прочела и друго мнение,пък може би някой има моя проблем.

Благодаря,че отделихте от времето си и се извинявам ако съм отегчила някой с историята.

92 коментарaДобави коментар »

Bobi

От Bobi05.02.2011, 19:45 ч.

Само казваш че наистина е малък , а колко малък..... 10-11-12-13..... Човека си е с комплекс и няма как да си го избие от главата , а ако е и ревнив още по зле. Не знам поговорете си затова , свалете картите и кажете всеки какво мисли...

Виж всички коментари за ""Малък"... проблем".

Още истории от "Интимно"

Какво ви е мнението?

Какво ви е мнението?

Привет и от мен! Искам да ви попитам какво ви е мнението за виртуалният секс по...

Омръзна ми без секс!

Омръзна ми без секс!

Здравейте, Със съпруга ми сме женени от 8 год., но се познаваме от 17. Никога не...

Възможно ли е да изпитва удоволствие и все пак да не може да свърши?

Възможно ли е да изпитва удоволствие и все пак да не може да свърши?

Привет на всички читатели.Искам да споделя моят проблем,който напоследък все...