Какво става с днешната младеж?

От 293 коментара2/5

Смаяна съм. Аз съм жена на 42. Вдовица. Често влизам в интернет защото обичам общуването. Там се запознах с един младеж в чата.

Писахме си доста време. Ще отбележа че през цялото време го възприемах като приятел както и той мен.

Бях му споделила, че постоянно ме свалят момчета на годините му в нета,и той каза, че така било сега. Накрая ми стана доста интересно и решихме да пием кафе, за да си поговорим и да ми обясни какво харесват в жените на годините на майка им.

Пак казвам всичко беше приятелски-до преди това доста си бяхме писали. Всичко там мина общо взето нормално-по начина по който си говорим в чата-обсъждахме доста теми и нищо за секс.

Всичко беше нормално до момента в който си тръгнахме. Минавайки през част от парка да си взема такси той започна да ме прегръща и целува. Каза ми че бил влюбен в мен от момента, в който сме започнали да си пишем.

Аз го отблъснах и му казах, че съм била ясна, но той продължи. Започна да ме пипа под панталона и може би това реши до някъде получилата се ситуация.

Отдавна не бях правила секс и се възбудих. За това и му се оставих за малко. Но общо взето беше си на половина изнасилване. Каза ми, че искал да ми направи дете и да се оженил за мен което особено ме озадачи.

Направихме го доста на бързо беше тъмно, беше си сложил презерватив, а след акта се оказа, че го е махнал без да видя, тъй като беше зад мен и свършил в мен, защото искал да сме семейство.

Не знам какво да си мисля. Накъде отива този свят. Да и аз имам вина за случилото се, но ми пишат масово такива като него и искат същото. А той е на 19. Няма да влизам в подробности, че веднага си взех противозачатъчни.   

293 коментарaДобави коментар »

Penmar

От Penmar24.08.2010, 12:12 ч.

Една абсолютно измислена и нереална история!

Виж всички коментари за "Какво става с днешната младеж?".

Още истории от "Интимно"

Откритието, което ме натъжи и замисли

Откритието, което ме натъжи и замисли

Здравейте! Надявам се да мога да получа адекватен съвет или обяснение на...

Аз, той и те

Аз, той и те

Здравейте.Разказвам ви тази история,не за да ме поучавате или да ме...

Незнам какви сме

Незнам какви сме

Ето я и моята история. Ще ви я разкажа, за да ми дадете съвет, защото аз вече не...