Какво става с днешната младеж?

От 293 коментара2/5

Смаяна съм. Аз съм жена на 42. Вдовица. Често влизам в интернет защото обичам общуването. Там се запознах с един младеж в чата.

Писахме си доста време. Ще отбележа че през цялото време го възприемах като приятел както и той мен.

Бях му споделила, че постоянно ме свалят момчета на годините му в нета,и той каза, че така било сега. Накрая ми стана доста интересно и решихме да пием кафе, за да си поговорим и да ми обясни какво харесват в жените на годините на майка им.

Пак казвам всичко беше приятелски-до преди това доста си бяхме писали. Всичко там мина общо взето нормално-по начина по който си говорим в чата-обсъждахме доста теми и нищо за секс.

Всичко беше нормално до момента в който си тръгнахме. Минавайки през част от парка да си взема такси той започна да ме прегръща и целува. Каза ми че бил влюбен в мен от момента, в който сме започнали да си пишем.

Аз го отблъснах и му казах, че съм била ясна, но той продължи. Започна да ме пипа под панталона и може би това реши до някъде получилата се ситуация.

Отдавна не бях правила секс и се възбудих. За това и му се оставих за малко. Но общо взето беше си на половина изнасилване. Каза ми, че искал да ми направи дете и да се оженил за мен което особено ме озадачи.

Направихме го доста на бързо беше тъмно, беше си сложил презерватив, а след акта се оказа, че го е махнал без да видя, тъй като беше зад мен и свършил в мен, защото искал да сме семейство.

Не знам какво да си мисля. Накъде отива този свят. Да и аз имам вина за случилото се, но ми пишат масово такива като него и искат същото. А той е на 19. Няма да влизам в подробности, че веднага си взех противозачатъчни.   

293 коментарaДобави коментар »

Penmar

От Penmar24.08.2010, 12:12 ч.

Една абсолютно измислена и нереална история!

Виж всички коментари за "Какво става с днешната младеж?".

Още истории от "Интимно"

Нещо много красиво

Нещо много красиво

Здравейте, искам да разкажа случка която ми се случи някъде преди около два...

За гърдите

За гърдите

Здравейте искам да споделя нещо интимно. Зърната на гърдите ми са вдлъбнати...