„Само ми кажи как се пише НИЕ – с надежда или без”

От 152 коментара0/5

„Само ми кажи как се пише НИЕ – с надежда или без”
„Само ми кажи как се пише НИЕ – с надежда или без” © Сн.: iStock.com

Здравейте!
Искам да споделя, нещо което се е настанило в мен и не ми дава спокойствие, колкото и да се опитвам да мисля за много други неща.

Преживях доста разтърсващ за мен развод преди повече от една година, разболях се покрай него, с дъщеря ми на 5г, трябваше да се изнесем от жилището на баща й и в момента живеем на квартира.

Имах и здравословни проблеми, но съм благодарна, че те приключиха и се надявам да не се повтарят.

Надживях раздялата, въпреки че ми беше трудно.

В края на лятото срещнах човек, с който си допадаме в много отношения. Той също е разделен с майката на детето си (което е на възрастта на моето). Запознахме се в сайт за запознанства – той търсеше сериозна връзка, както и аз. Изкарахме страхотни месеци. Аз сякаш преоткрих любовта и интимността с този мъж.

Само да кажа, че последната една година от брака ми не сме го консумирали с бившият ми съпруг.

Сега се наслаждавам на всяка една минута с този мъж. Дава ми целувките, за които съм копняла толкова време, за които съм мечтала и съм си ги представяла. Помогна ми да си купя автомобил, който ми бе нужен, за да водя детето на градина и извънучилищни дейности, оказва ми помощ, когато имам нужда. И тук се промъква едно голямо „НО”.

Не ми дава никаква надежда за това дали може да има „НИЕ”. Или може би аз искам прекалено много. Не знам как да постъпя, за да не го отблъсна, от една страна и от друга да имам вътрешно спокойствие, защото в момента го нямам.

Реших да му задам въпроса „Само ми кажи как се пише НИЕ – с надежда или без”, а неговият отговор беше „Кратка дума с труден отговор”, почувствах се ужасно кофти и разбита. Иска да е с мен, но да се виждаме и помагаме, без повече условия.

А аз искам любов, не искам пари, просто любов. Сега дори празниците няма да прекараме заедно, защото е сложно за обяснение. А на мен ми се свива душата. Търся съвети, които да ми помогнат да реша как да постъпя, за да го спечеля или да го забравя.

В момента той също се измъчва, защото детето му, когато е при него му задава въпроси като „Кога ще се съберете с мама?“. Съвестта му казва едно, а сърцето друго. Започва да мисли дали да не се събере отново с майката на детето си.

Иска да постъпи правилно без да нарани хората около себе си. В същото време много добре знае как се чувствам аз и колко ме измъчва това положение на неопределеност, защото го обичам.
 

152 коментарaДобави коментар »

herkules

От herkules16.03.2016, 15:23 ч.

Как беше? Последният се смеел най-добре. Ти го каза!

Виж всички коментари за "„Само ми кажи как се пише НИЕ – с надежда или без”".

Още истории от "Интимно"

Нормално ли е това ?

Нормално ли е това ?

Искам да споделя моята случка, която ми тревожи съвестта от доста време-чувствам,...

“...садо-мазо...”

“...садо-мазо...”

Здравейте! Имам един въпрос, който трудно се реших да задам, но все пак... може би е...

Мъжът може да бъде щастлив с всяка жена, докато не я заобича.

Просто секс или нещо повече?!

От известно време се виждам с един човек, който познавам много отдавна.