Съквартиранти, приятели и...

От 39 коментара0/5

Щом приключим под завивките превключваме на режим приятели и няма гушкане, целувки или заспиване заедно.
Щом приключим под завивките превключваме на режим приятели и няма гушкане, целувки или заспиване заедно.

Здравейте, дами :)

Реших да напиша и моята история. Може да дадете съвет или пък да послужи на някой, който търси такъв.

Разбира се и в нея има момче и момиче, но за всички останали  те са "просто приятели".

Запознах се с това момче преди 3 год. покрай обща приятелка и тримата заедно сформирахме нашата компания - банда от 6 човека, които са семейството, което избрах.

С това момче сме като куче и котка, винаги контра един на друг, но много се уважаваме. Никога не е имало индикации за някакво привличане между нас и изненадващо за мен преди 1 година, той направи крачката и правихме секс.

Не знам как стана, до този момент не съм била привлечена от него, не е имало алкохол и лоша преценка и не съжалявам за това, защото секса беше хубав. И така с неписано и неизречено споразумение станахме "приятели с облаги". Искам да подчертая, че преди всичко сме приятели и "облагите" до скоро не се случваха често.

И двамата трябваше да си търсим нова квартира и той предложи да станем съквартиранти.

Много дълго го обмислях, но накрая нямах избор, пък и той ме увери, че всичко ще се нареди. И така сега двамата живеем заедно (в отделни стаи) и с други съквартиранти.

Както се предполага от това, че сме толкова близо един до друг и сексуалните ни контакти зачестиха. Никой не знае за това и се крием от всички, включително и от съквартирантите. Още преди за заживеем заедно му казах, че не съм казвала на никой и че не искам компанията да разбира за това. Попитах го дали той е споделил с някой за нашите взаимоотношения и той ме увери, че не е.

Притеснявам се, че близостта ни расте и ще започна да се привързвам към него, а не съм готова за връзка и не смятам, че той иска такава. Знам, че беше негова идея да живеем заедно, но дали осъзнава риска някой да се влюби и какви могат да са последствията за нашето приятелство и съжителство. С него не говорим затова.

Щом приключим под завивките превключваме на режим приятели и няма гушкане, целувки или заспиване заедно. Една година вече успяваме да разграничим секса от приятелството и смятам, че го правим добре.

Винаги съм била такава - избягвам неудобните разговори и щом усетя риск от обвързване бягам. Не мога да говоря с него за моите притеснения, защото не знам какво да му кажа. Аз самата не знам какво изпитвам и какво искам от него. Наистина много държа на него. Той е мой приятел, но как да разгранича любовта към приятел с тази към любовник и да разбера кой вид изпитвам аз.

Притеснявам се, че компанията ще научи и няма да го приемат добре, тъй като едно от момичетата има/ше чувства към него. Ако научат, тогава всичко става реално и съм във връзка, но не съм готова. Пред останалите много пъти е казвал, че не вярва в любовта и цялото "... и заживели щастливо".Мение, което и аз споделям.

Разбираме се много добре и не искам нещата да се променят, но знам че връзка от типа "приятели с облаги" не продължава дълго, пък ние го правим от година. Всеки път рискуваме да ни хванат съквартирантите и нещата да излязат наяве. Колко дълго ще ни работи късмета и как да овладея нещата, ако това се случи?

И така, мили дами, времето минава, а аз не знам дали да продължа или да прекратя всичко. Ще съм благодарна, ако споделите своето мнение и ми дадете съвет за напред.

39 коментарaДобави коментар »

Авторката

От Авторката10.11.2014, 12:34 ч.

Ето дойде и денят, от който се опасявах. Съквартиранта ни спипа в крачка. Напрежението в квартирата може да се разреже с нож и е супер неловко.

Виж всички коментари за "Съквартиранти, приятели и...".

Още истории от "Интимно"

Винаги отгоре по време на секс

Винаги отгоре по време на секс

Здравейте, харесвам Форума в Розали.Когато правим секс с моя приятел, аз съм...

Притеснение

Притеснение

Приятели пиша ви с молба за съвет - над 30 годишен съм, но напоследък не мога лесно...

Не мога да кажа че не стигам до края

Не мога да кажа че не стигам до края

Моля Ви, дайте ми някакъв съвет! Имам сериозна връзка от 2 години и много обичам...