Съквартиранти, приятели и...

От 39 коментара0/5

Щом приключим под завивките превключваме на режим приятели и няма гушкане, целувки или заспиване заедно.
Щом приключим под завивките превключваме на режим приятели и няма гушкане, целувки или заспиване заедно.

Здравейте, дами :)

Реших да напиша и моята история. Може да дадете съвет или пък да послужи на някой, който търси такъв.

Разбира се и в нея има момче и момиче, но за всички останали  те са "просто приятели".

Запознах се с това момче преди 3 год. покрай обща приятелка и тримата заедно сформирахме нашата компания - банда от 6 човека, които са семейството, което избрах.

С това момче сме като куче и котка, винаги контра един на друг, но много се уважаваме. Никога не е имало индикации за някакво привличане между нас и изненадващо за мен преди 1 година, той направи крачката и правихме секс.

Не знам как стана, до този момент не съм била привлечена от него, не е имало алкохол и лоша преценка и не съжалявам за това, защото секса беше хубав. И така с неписано и неизречено споразумение станахме "приятели с облаги". Искам да подчертая, че преди всичко сме приятели и "облагите" до скоро не се случваха често.

И двамата трябваше да си търсим нова квартира и той предложи да станем съквартиранти.

Много дълго го обмислях, но накрая нямах избор, пък и той ме увери, че всичко ще се нареди. И така сега двамата живеем заедно (в отделни стаи) и с други съквартиранти.

Както се предполага от това, че сме толкова близо един до друг и сексуалните ни контакти зачестиха. Никой не знае за това и се крием от всички, включително и от съквартирантите. Още преди за заживеем заедно му казах, че не съм казвала на никой и че не искам компанията да разбира за това. Попитах го дали той е споделил с някой за нашите взаимоотношения и той ме увери, че не е.

Притеснявам се, че близостта ни расте и ще започна да се привързвам към него, а не съм готова за връзка и не смятам, че той иска такава. Знам, че беше негова идея да живеем заедно, но дали осъзнава риска някой да се влюби и какви могат да са последствията за нашето приятелство и съжителство. С него не говорим затова.

Щом приключим под завивките превключваме на режим приятели и няма гушкане, целувки или заспиване заедно. Една година вече успяваме да разграничим секса от приятелството и смятам, че го правим добре.

Винаги съм била такава - избягвам неудобните разговори и щом усетя риск от обвързване бягам. Не мога да говоря с него за моите притеснения, защото не знам какво да му кажа. Аз самата не знам какво изпитвам и какво искам от него. Наистина много държа на него. Той е мой приятел, но как да разгранича любовта към приятел с тази към любовник и да разбера кой вид изпитвам аз.

Притеснявам се, че компанията ще научи и няма да го приемат добре, тъй като едно от момичетата има/ше чувства към него. Ако научат, тогава всичко става реално и съм във връзка, но не съм готова. Пред останалите много пъти е казвал, че не вярва в любовта и цялото "... и заживели щастливо".Мение, което и аз споделям.

Разбираме се много добре и не искам нещата да се променят, но знам че връзка от типа "приятели с облаги" не продължава дълго, пък ние го правим от година. Всеки път рискуваме да ни хванат съквартирантите и нещата да излязат наяве. Колко дълго ще ни работи късмета и как да овладея нещата, ако това се случи?

И така, мили дами, времето минава, а аз не знам дали да продължа или да прекратя всичко. Ще съм благодарна, ако споделите своето мнение и ми дадете съвет за напред.

39 коментарaДобави коментар »

Авторката

От Авторката10.11.2014, 12:34 ч.

Ето дойде и денят, от който се опасявах. Съквартиранта ни спипа в крачка. Напрежението в квартирата може да се разреже с нож и е супер неловко.

Виж всички коментари за "Съквартиранти, приятели и...".

Още истории от "Интимно"

Сексуални терзания

Сексуални терзания

Здравейте всички! Моята история е следната: От известно време водя полов живот с...

Не мога да свърша

Не мога да свърша

Здравейте. Искам да ви попитам нещо, което от отдавна ми се върти в главата... На...

Искам да споделя

Искам да споделя

Искам да споделя с вас нещо, за което не съм си мислила, че ще ми се случи. На 16г.се...