Защо не ми предлага реален секс?

От 74 коментара0/5

 Защо първо ми предлага виртуален секс, а не среща на живо?
Защо първо ми предлага виртуален секс, а не среща на живо?

На 30 години съм, неомъжена. Преди няколко месеца се запознах онлайн с един човек с когото поддържаме връзка. Той е от същия град, от който съм и аз и е на 37 години. Пишем си до късно вечерта почти всеки ден.

Говорим си за нещата от живота, за филми, музика, книги. Постепенно започнахме да се отпускаме в компанията на другия макар и онлайн. Започнах по-често през деня да си мисля за него а вечер той ми казва, че си е мислил през деня за мен. Не ми е предложил още да се срещнем на живо но нали като жена, аз не трябва първа да го каня на реална среща.

Преди няколко дена се случи нещо, което ме накара да се чувствам малко ...... неудобно, но ще го кажа направо и на вас. Предложи ми виртуален секс. От начало аз се притесних, стана ми неудобно. Добре че не беше наоколо за да види как се изчервявам. Не знаех как да реагирам, а също така се изплаших, че ако му откажа той ще прекъсне връзката си с мен.

Казах му, че по принцип нямам нищо против това. После започнахме да си говорим за други неща, не за предложението му. Вече три вечери не ме е питал за това и не е предлагал да го направим, аз обаче се чувствам странно и малко притеснена. Защо първо ми предлага виртуален секс, а не среща на живо?

След като се видим най-вероятно ще правим секс което е сто пъти по-добре, отколкото виртуално. След като ми предложи, защо вече няколко дни не обелва дума за предложението?

Как да реагирам аз и какво да правя нататък. Да си мълча все едно нищо не се е случило или да говоря с него по тези въпроси?

74 коментарaДобави коментар »

Aidriell

От Aidriell14.07.2016, 14:47 ч.

Мислите ли че имате насреща сериозен човек след като ви е предложил виртуален секс , вместо ангажиращо да ви заведе на хубав ресторант, където на живо да комуникиира с вас очи в очи ? За мен това се нарежда по глупост...

Виж всички коментари за "Защо не ми предлага реален секс?".

Още истории от "Интимно"

Косми около зърната

Косми около зърната

Здравейте!Аз съм момиче на 16 години и искам да споделя един проблем,   който...

Жената е вярна не на любовника, а на любовта...

А сега накъде?

Защо ми го причини? След като години наред аз съм третия в една законна връзка...

Как да освободя себе си?

Как да освободя себе си?

Здравейте на всички мили хора които отделят време да споделят мнението и...