Да се разделим ли?

От 20 коментара0/5

Дали ако се разделим няма да е по-добре...
Дали ако се разделим няма да е по-добре...

Здравейте мили дами!

Престраших се най-накрая да споделя и моята история. На 24 години съм, с приятелят ми сме вече 2 години като от една година живеем заедно.

В началото на връзката ни всичко си беше както трябва, чувствах се много добре с него до момента в който видях, че си е писал с негова колежка...общо взето нямаше кой знае какво, но в течение на разговора беше и писал че му липсва...това се случва 2 седмици след като ние вече сме заедно.

Започна да се обяснява,че нямало нищо, че не го е писал с такава цел,че не знаел защо го е написал...наистина се разкайваше за това.

Беше ми много трудно,защото съм много горд човек и нетолерирам такива изпълнения,но останах с него, простих му но и до днес не мога да забравя.... и така започна всичко започнахме да се караме постоянно...започнаха да ме дразнят нещата,които прави...просто колкото и да се опитвам не мога да му вярвам и да съм сигурна в него.

Вярно е че промени много неща в себе си заради мен, но аз продължавам да му нямам доверие...и си мисля,че постоянно върти някакви номера зад гърба ми...започна да ме дразни,т и н,какви незначителни неща от сорта на това да сме някъде и той да се заглежда насам-натам.

Неговото обяснение е,че си е такъв малко отвеян и не влага нищо,но мен ме дразни...не знам може аз да съм в грешка в случая,но, съм на принципа,че човек когато има всичко не го интересува нищо друго.

От толкова скандали се променихме и двамата на мен ми правят впечатление дребни неща,той стана по-нервен на моменти,защото по неговите думи го обвинявам за неща които не са вярни...никога не бил си помислял да направи нещо против мен и така нататък..но в същото време в повечето случай е все изморен...вярно е че работата му е тежка, работи в строителството, но аз все си мисля,ч,е има нещо друго и не мога и не мога да му повярвам и от известно време обмислям варианта дали ако се разделим няма да е по-добре...


 

20 коментарaДобави коментар »

Aidriell

От Aidriell14.07.2016, 01:10 ч.

Един човек ,който не е отдаден на връзката си с теб на 100% ,а си позволява подобни крайни действия неща означава едно нещо. Ти не си неговата принцеса! Той не те е харесал истински и достоверно за да бъде до теб Ти си...

Виж всички коментари за "Да се разделим ли?".

Още истории от "Изневяра"

Изневярата е ад за пренебрегнатия

Изневярата е ад за пренебрегнатия

Аз съм над 50-те, а тя е по-млада. Имах несполучлив първи брак и живеех доста...

Обичам го, обича ме, но сме семейни

Обичам го, обича ме, но сме семейни

Чета тук истории за първа любов, първи лъжи и ми се иска да разкажа моята. Не съм на...

Да продължа или да се махна от всичко?

Да продължа или да се махна от всичко?

Заедно сме със съпруга ми от 13 г., обичахме ме се много. За мен той беше всичко,...