Да се разделим ли?

От 20 коментара0/5

Дали ако се разделим няма да е по-добре...
Дали ако се разделим няма да е по-добре...

Здравейте мили дами!

Престраших се най-накрая да споделя и моята история. На 24 години съм, с приятелят ми сме вече 2 години като от една година живеем заедно.

В началото на връзката ни всичко си беше както трябва, чувствах се много добре с него до момента в който видях, че си е писал с негова колежка...общо взето нямаше кой знае какво, но в течение на разговора беше и писал че му липсва...това се случва 2 седмици след като ние вече сме заедно.

Започна да се обяснява,че нямало нищо, че не го е писал с такава цел,че не знаел защо го е написал...наистина се разкайваше за това.

Беше ми много трудно,защото съм много горд човек и нетолерирам такива изпълнения,но останах с него, простих му но и до днес не мога да забравя.... и така започна всичко започнахме да се караме постоянно...започнаха да ме дразнят нещата,които прави...просто колкото и да се опитвам не мога да му вярвам и да съм сигурна в него.

Вярно е че промени много неща в себе си заради мен, но аз продължавам да му нямам доверие...и си мисля,че постоянно върти някакви номера зад гърба ми...започна да ме дразни,т и н,какви незначителни неща от сорта на това да сме някъде и той да се заглежда насам-натам.

Неговото обяснение е,че си е такъв малко отвеян и не влага нищо,но мен ме дразни...не знам може аз да съм в грешка в случая,но, съм на принципа,че човек когато има всичко не го интересува нищо друго.

От толкова скандали се променихме и двамата на мен ми правят впечатление дребни неща,той стана по-нервен на моменти,защото по неговите думи го обвинявам за неща които не са вярни...никога не бил си помислял да направи нещо против мен и така нататък..но в същото време в повечето случай е все изморен...вярно е че работата му е тежка, работи в строителството, но аз все си мисля,ч,е има нещо друго и не мога и не мога да му повярвам и от известно време обмислям варианта дали ако се разделим няма да е по-добре...


 

20 коментарaДобави коментар »

Aidriell

От Aidriell14.07.2016, 01:10 ч.

Един човек ,който не е отдаден на връзката си с теб на 100% ,а си позволява подобни крайни действия неща означава едно нещо. Ти не си неговата принцеса! Той не те е харесал истински и достоверно за да бъде до теб Ти си...

Виж всички коментари за "Да се разделим ли?".

Още истории от "Изневяра"

Къде е верният път?

Къде е верният път?

Здравей те,всички читатели на Rozali,от доста време Ви чета и реших и аз да споделя...

Как да си го върна обратно?Как да разбере, че съжалявам и се разкайвам много за станалото?

Как да си върна съпруга???

Здравейте, читатели, моята история е малко сложна. Всичко се случи преди 5 месеца...

Изневерих му!

Изневерих му!

Да, аз му изневерих! Обичах го безумно и въпреки това го направих! Не знам защо, не...