Дебнахме се и се хванахме – ами сега?

От 12 коментара0/5

Няма да го напусна, обичам го, 10 години бяхме рамо до рамо заедно, имахме и нямахме, минахме през какво ли не, учихме се заедно и се справяхме заедно.  Но...боли, как да ми олекне, как да се разсея, как да забравя?
Няма да го напусна, обичам го, 10 години бяхме рамо до рамо заедно, имахме и нямахме, минахме през какво ли не, учихме се заедно и се справяхме заедно. Но...боли, как да ми олекне, как да се разсея, как да забравя?

Няма да разказвам подробно поредната история като повечето двойки. Накратко-имах големи съмнения за изневяра, дебнах го седмица и хоп, готово.

Е,мина и кавгата,минаха и неговите извинения и обещания. Ама сега...как?Нямам му никакво доверие,ставам параноична,не го показвам,не му натяквам,не споменавам,но е адска мъка да дебнеш,да се съмняваш,да минават мисли какво прави и с коя,пак ли ме лъже,всеки ден.

Наранена съм много,това е ясно,заспивам с мисълта за отмъщение,но знам че не трябва и няма да го направя.

Усещам,че се съсипвам.

А каква наивница бях,не искам дори да си спомням...мразя се заради доверието,което му имах,кълнях се в него,че няма да го направи никога,че той не е "като всички мъже",хах каква идиотка само.

Всъщност най ме боли именно,заради доверието което му имах и огромните лъжи.

Боли,боли и не спира,разкъсвам се между това да съм спокойна щом съм решила да остана с него и това,което е било и как е сега.

Объркана,нервна,постоянно с цигара в ръка,отслабнала,със сенки под очите.

Не спя,не ям,опитвам се да съм мила и добра,но от вътре изгарям. Та точно преди да напиша историята си се сетих за нещо,което бях чула или прочела някъде "Когато душата страда,тялото се разболява".

Как да променя всичко?Как да погледна пак на него така?Как поне малко да разсея тези мисли и да не се тормозя толкова?

Няма да го напусна, обичам го, 10 години бяхме рамо до рамо заедно, имахме и нямахме, минахме през какво ли не, учихме се заедно и се справяхме заедно.

Но...боли, как да ми олекне, как да се разсея, как да забравя?

Моля ви дайте ми някакви съвети. Мисля си за една почивка сама някъде за няколко дни или пък работа,много работа,която да погълне мислите ми.

Знам ли...споделете.

12 коментарaДобави коментар »

kivotstrandja

От kivotstrandja21.02.2015, 19:49 ч.

Съмнението,страхът привлича това,от което се страхуваме.Така,че и вие сте участвали в делото му. Как да се оттървете от мислите,които са ви налегнали?Това е въпросът ви всъщност.Първо приемата случилото се.Докато не...

Виж всички коментари за "Дебнахме се и се хванахме – ами сега?".

Още истории от "Изневяра"

На къде?

На къде?

Здравейте, Моята история е много объркана също като мен но ще събера мислите си и...

Кога ще спре да боли?

Кога ще спре да боли?

Здравейте, За пръв път съм в този сайт, но имам нужда да споделя. Повярвайте ми...

Полудявам

Полудявам

Здравейте приятели. Обръщам се към вас с думата приятели защото срещнах...