Хванат в изневяра!

От 10 коментара0/5

Не мога да спра да си задавам въпроса защо се върна при мен. До преди да науча, за тази история (то дори не мога да го нарека изневяра) вярвах силно, че всичко ще се нареди и старите кавги, проблеми и неразбирателства са си останали в миналото.
Не мога да спра да си задавам въпроса защо се върна при мен. До преди да науча, за тази история (то дори не мога да го нарека изневяра) вярвах силно, че всичко ще се нареди и старите кавги, проблеми и неразбирателства са си останали в миналото. © Сн.: iStock.com

Здравейте,
Ето и моята история. С приятеля ми сме от 9 години заедно. Имали сме много щастливи и много трудни моменти. И двамата много се обичаме, но вече не е първоначалното влюбване с пеперудите в корема.

Миналата година се разделихме за около 6 месеца. Беше тежък период и за двама ни. Раздялата беше в резултат на неразбирателство между мен и неговото семейство.

После се събрахме и според мен и двамата не сме се чувствали по-щастливи до сега. Отношението му към мен е съвсем различно, а и моето към него. Не позволяваме никой да ни се меси. Обмисляме сериозни крачки в живота си, говорим за семейство и деца.

И изведнъж от нищото на събиране с общи познати разбрах, че е бил с друго момиче, през времето, в което сме били разделени. Все още си мълча (мисля, че никога не бих се унижила да му кажа какво съм разбрала), но се почувствах много излъгана.

Аз отдавах промяната в отношението му към мен на това, че е осъзнал, какъв е животът му без мен, надявах се да е осъзнал грешките си, а накрая се оказа, че той просто си е направил сравнение между мен и другото момиче и просто е избрал по-удобното за него.

От чисто женско любопитство разпитах за момичето. Не искам да съм груба или невъзпитана, но на пръв поглед тя е посредствена, без образование, със съмнителна смяна на ниско квалифицираната си работа, на всеки няколко месеца. Не мога да кажа, че е грозна, но със сигурност и личи, че е неподдържана.

Не мога да спра да си задавам въпроса защо се върна при мен. До преди да науча, за тази история (то дори не мога да го нарека изневяра) вярвах силно, че всичко ще се нареди и старите кавги, проблеми и неразбирателства са си останали в миналото.

Сега не мога да спра да се съмнявам, че се е върнал при мен, защото просто е събрал 2+2 и резултата е бил в моя полза, не по любов, а по сметка.

Аз имам добре платена работа, сама си плащам сметките,не чакам на него да ми плаща пътуванията и да ме води където и да е, амбициозна съм, не съм спирала да уча нито ден от живота си, ако имам проблем мога да разчитам на родителите си безусловно и със сигурност не изглеждам неподдържана.

Моля за съвет как според вас е правилно да се постъпи в такава ситуация.
 

10 коментарaДобави коментар »

MonaLisa3

От MonaLisa329.12.2015, 16:12 ч.

Колко е хубаво тук без някои хора! На Коледа стават чудеса! Момиче, аз пък не бих си тровила живота с не споделени предположения, а бих говорила с него, докато не ми се изясни, това, което не ми е ясно и ме мъчи!

Виж всички коментари за "Хванат в изневяра!".

Още истории от "Изневяра"

Жените са, за да ги обичаме, а не за да ги разбираме!

Страх от изневяра

Имам връзка от една година. Бих я описал като ПЪЛНОЦЕНА, ЗДРАВОСЛОВНА и ЯКА..

“Деня на размисъл”

“Деня на размисъл”

Здравейте, искам да споделя с някои, иначе ще полудея! Имам приятел от 8 години,...

Моята изневяра

Моята изневяра

Моята история е като много други, а именно: Със съпруга ми сме женени от 1...