Изневяра с неподходящия човек

От 16 коментара0/5

Не искам да се чувствам така, не искам да треперя всеки ден ще мога ли да го видя или не.  В началото се владеех, но сега вече.....Как да се измъкна от ситуацията ?
Не искам да се чувствам така, не искам да треперя всеки ден ще мога ли да го видя или не. В началото се владеех, но сега вече.....Как да се измъкна от ситуацията ?

Здравейте всички !
Чета всички истории тук, но все не намирам сили да пиша.....Вече се престраших, чувствам се ужасно объркана.

Моята история накратко. На 34 години съм, с 8 годишен брак и едно дете. Общителна и контактна личност съм.

Със съпругът ми отдавна нямаме нищо помежду си, дори щяхме да се развеждаме....Сексът също куца....Така се случи, че започнах да излизам с един младеж.

По-малък е от мен с 5 години, свободен и необвързан. Разбрахме се само за връзка с цел секс. Без чуства. Аз се съгласих, виждаме се. Но започнах да изпитвам непрекъсната нужда да го виждам, да излизам с него, да сме заедно. Той от своя страна няма против, но си има и друг живот и не може да е само с мен. Вчера трябваше да сме заедно, но той имаше уговорка с друга. Не предполагах, че ще се почуствам толкова зле.

Не съм влюбена , но какво е това от моя страна ?! Обсебване, силна привързаност ? Как да реагирам ? Да го оставя ли, какво да правя ? Не искам да се чувствам така, не искам да треперя всеки ден ще мога ли да го видя или не.

В началото се владеех, но сега вече.....Как да се измъкна от ситуацията ? Той не е за мен, дори не е хубав, за интелект да не говорим. Но ме привлича. Мил и нежен е с мен, нещо което съпругът ми никога не е бил...Как да процедирам, да прекратя всичко или да се стегна и да продължим по старому - т.е да се виждаме когато можем само за секс ?

Много, много съм объркана......

Благодаря предварително и моля...не ме съдете !

16 коментарaДобави коментар »

Irgo

От Irgo06.11.2014, 16:01 ч.

Здравей! На първо място никой не трябва да те съди.Най-вероятно трябва да си решиш проблемите с мъжа ти.Както казваш отдавна нямате нищо общо.Ако всеки поеме по своя път и ти се почустваш свободна ,тогава предполагам,че...

Виж всички коментари за "Изневяра с неподходящия човек".

Още истории от "Изневяра"

Сгреших...

Сгреших...

Здравейте, моята история е малко объркана, даже доста! През зимата...

На кръстопът

На кръстопът

Моята история е може би много банална и много позната. Аз съм една жена на средна...

Чувствам се предадена

Чувствам се предадена

Сигурно и моята история ще Ви се стори банална сега разбирам, че мъжете са гадове...