Как да продължа, как да преодолея болката от предателство?

От 124 коментара0/5

Как да продължа, как да преодолея болката от предателство?
Как да продължа, как да преодолея болката от предателство? © Сн.: iStock.com

Животът ми се преобърна. Влязох при съпруга ми, а той видимо стреснат затвори някакви неща на компютъра си. Досега аз никога не съм го дебнала, защото си мислех,че имаме щастлива 20 годишна връзка с 15год. брак.

Попитах го какво се опитва да скрие, а той много ядосан ми каза, че нямам основания да се държа така и че го обиждам, искайки му обяснение.

Много разстроена от реакцията аз казах,че, докато не си изясня какво се случва, между нас ще има голям проблем. След упорито мое настояване той се съгласи да преровя компютъра му. Открих един чат, в който той разказваше на някаква девойка за желанието си да ми изневери.

Оказа се, че той почти от година си чати с жена по-голяма от него, с която е имал сексуална връзка като 17годишен. По същото време тя е имала връзка и с друг, за когото впоследствие се омъжва. За мен старата история е известна, а и моят винаги е говорил с презрение за тази жена и я е наричал:”лисица, двуличница и мръсница”, даже ме е съветвал при редките си срещи с нея да се пазя от подлизурството й.

В архива на чата прочетох писания и от нея. Освен неща от ежедневието, имаше и творби от сорта на :”Аз бях със съпруга ми на хотел и си мечтаех какъв секс бих правила с теб…” или ”Не ми пиши на служебния адрес, защото го отварят и колежки!”.

Аз й намерих GSM номера и след заплахата, че ще разкажа и старите, и новите й истории на съпруга й, тя призна, че първа е потърсила контакта. Обяснението й беше, че искала да си изясняват приключването на някогашната им връзка, а също и от скуката от дългогодишния брак, и от обида към съпруга й, който я бил наранявал.

Моля ви дайте ми съвет как да продължа със съпруга ми, който твърди, че се разкайва за всичко, което ми причини. Как да преодолея болката от това предателство?

124 коментарaДобави коментар »

Violet

От Violet23.02.2016, 17:33 ч.

"мъжът харесва с очите" ....... извинявам се за закъснението, но... сега успях да вляза и да прочета интересните коментари... И така.... Колега...... не се сърди, че "знаем всичко"... Аз съм на мнение, че няма голяма...

Виж всички коментари за "Как да продължа, как да преодолея болката от предателство?".

Още истории от "Изневяра"

Не мога да спра натрапчивите мисли

Не мога да спра натрапчивите мисли

Здравейте,Темата е до болка позната - изневяра. Случи се преди година и 3 месеца,...

Изневяра, няма застраховка срещу това

Изневяра, няма застраховка срещу това

Здравейте, случвало се е на много жени и тепърва ще се случва за съжаление, но няма...

Ами сега?

Ами сега?

Привет на всички читатели на списание "Розали"! От известно време насам искам...