Кой … да избера?

От 32 коментара3/5

Ще кажете,че моята история е банална. Сигурно.
Но аз вече не знам на кой свят съм.

Преди 10 години се запознах с мъж, който е по-голям от мен с 10г. Но, винаги има едно "НО", беше женен. Не се разбираха със съпругата си, но не аз бях причината за техните проблеми.

Чаках го три години за да вземе решение относно нас, но той се уплаши, че ще ми провали живота заради голямата разлика, че ще искам деца и т.н, а той вече имаше две.

Разделих ме се. Едва го забравих. Винаги когато някой ми казваше да си пожелая нещо, пожелавах него, дори след като бях сключила брак и имах дете.

Преди две години ние пак се събрах ме.Той се разведе и очаква и от мен същото, но аз се страхувам не толкова за мен, а за синът ми. Той е на 5 години. Не се чувствам щастлива със съпруга си, а той е мечта за всяка жена. Много е добър, всеотдаен, той олицетворява всичкото добро на света. Гледаме като порцеланова кукла, но аз не съм щастлива с него, няма за какво да говорим, не се смея, когато съм с него, не понасям ласките му, а той не заслужава това.

Докато с "другия" това съм АЗ. Весела, жизнена, кипяща за жив от. Макар, че той е с много труден характер. Същност и двамата сме напълно еднакви.

Задавам си много въпроси. Дали да жертвам детето си в името на моето щастие или да водя безличния си живот и занапред. Страхувам се, че ще объркам и живота на съпруга си.

Как ще реагират моите близки, най-вече баща ми.
И още много въпроси.

Какво да правя?

32 коментарaДобави коментар »

Мария

От Мария14.04.2006

пиша ти защото съм минала през същите съмнения аз останах със семейството си и смятам, че не сгреших страхотна е тръпката като след 2-3-5 години чуеш, че не си забравена, че си желана, а у дома понякога ( често) забравят да...

Виж всички коментари за "Кой … да избера?".

Още истории от "Изневяра"

Моят арабски грях

Моят арабски грях

Здравейте, Тази история все още продължава, но да не ви губя времето а да...

Не мога да се примиря!!!

Не мога да се примиря!!!

Не отдавна разбрах,че приятеля ми изневерява. Ето какво стана: Дойде в офиса,...

Това ли е истинската?

Това ли е истинската?

Топъл пясък...парещо слънце...лазурно небе...две тела слети в едно...една мечта...две...