Кой … да избера?

От 32 коментара3/5

Ще кажете,че моята история е банална. Сигурно.
Но аз вече не знам на кой свят съм.

Преди 10 години се запознах с мъж, който е по-голям от мен с 10г. Но, винаги има едно "НО", беше женен. Не се разбираха със съпругата си, но не аз бях причината за техните проблеми.

Чаках го три години за да вземе решение относно нас, но той се уплаши, че ще ми провали живота заради голямата разлика, че ще искам деца и т.н, а той вече имаше две.

Разделих ме се. Едва го забравих. Винаги когато някой ми казваше да си пожелая нещо, пожелавах него, дори след като бях сключила брак и имах дете.

Преди две години ние пак се събрах ме.Той се разведе и очаква и от мен същото, но аз се страхувам не толкова за мен, а за синът ми. Той е на 5 години. Не се чувствам щастлива със съпруга си, а той е мечта за всяка жена. Много е добър, всеотдаен, той олицетворява всичкото добро на света. Гледаме като порцеланова кукла, но аз не съм щастлива с него, няма за какво да говорим, не се смея, когато съм с него, не понасям ласките му, а той не заслужава това.

Докато с "другия" това съм АЗ. Весела, жизнена, кипяща за жив от. Макар, че той е с много труден характер. Същност и двамата сме напълно еднакви.

Задавам си много въпроси. Дали да жертвам детето си в името на моето щастие или да водя безличния си живот и занапред. Страхувам се, че ще объркам и живота на съпруга си.

Как ще реагират моите близки, най-вече баща ми.
И още много въпроси.

Какво да правя?

32 коментарaДобави коментар »

Мария

От Мария14.04.2006

пиша ти защото съм минала през същите съмнения аз останах със семейството си и смятам, че не сгреших страхотна е тръпката като след 2-3-5 години чуеш, че не си забравена, че си желана, а у дома понякога ( често) забравят да...

Виж всички коментари за "Кой … да избера?".

Още истории от "Изневяра"

Един партньор?!

Един партньор?!

Мисля си напоследък...може ли човек винаги да бъде удовлетворен само от един...

Искам ли го?

Искам ли го?

Нямам представа дали го искам... Вече 10 години не съм и помисляла..... и сега...

Дали ще го преживея?

Дали ще го преживея?

Ами проблема ми е до болка познат на повечето хора...Бъдещият ми годеник ми...