Български майки и жени моля за вашето мнение

От 115 коментара3/5

19 години живеем с мъжът ми в чужбина, аз съм на 37, той е на 40г. Имаме много-свестни синове на 14 и 17 г. Тука сме се уредили добре, като бяха малки децата едното беше на 1 г. като дойдохме, а другото се роди тук, аз се занимавах с тях изцяло, защото нямахме баби, роднини и пари за детегледачки. Мъжът ми следваше и работеше. Като се роди второто дете започнахме да строим къща тук и аз се заех изцяло с това, даже и тухли носех, цимент, копаех, какво ли не правех, защото не работех, правих това за моето семейство и моите деца, а моя ходеше на работа и изкарваше пари за строежа.

Живота си вървеше, всеки се стараеше както може, и един прекрасен ден моя мъж ми казва, че като е бил в командировка се е оправял с някаква проститутка дето я е хванал в хотела, много му е кофти с това нещо, тежи му на съвестта, не може да живее с тази ужасна лъжа между нас защото много ме обича... Аз да реша какво да направя ама да е раз-два а не да му мърморя цял живот. Той това го е направил защото преди години като пак е бил в командировка с 2 колеги които си взели в тяхната обща стая 2 курви, аз също го подозирах а съм била несправедлива и сега ми е направил на пук при вьзможност.Не ми беше хубаво,какво да правя, реших тогава, че заминавам за 10 дни при едно мое старо гадже и да види, че и аз мога да му правя на пук.

Построихме къщата, децата отраснаха, аз започнах да работя така да се каже при мъжът си, беше ужасно, не един път съм била унижавана пред работници или клиенти...4 години след хотела, започна моя да си приказва нещо аз анален секс и такива работи, аз нещо се усъмних, точно майка му беше на гости започнах отдалече да говоря за това, че не ни върви в семейството. А тя каза, че като един мъж изневерява жената е винаги виновна, а и каквото да направи нейният син тя винаги ще е на негова страна. Ама нещо много ми вика,даже пред клиентите,е изглежда има за какво,виновна сам си.

Престанах да говоря с госпожата по вьпро са.Ясно ми стана като бял ден, че ми изневерява, попитах го да каже коя е. Останах като гръмната, то не била една-две ,работим заедно, живеем заедно, излизал си нашият по време на работа до клубовете на проститутки. Призна се просто и лесно. Веднага се изследвахме за разни болести. Беше ми толкова кофти, майка му там никаква подкрепа от никой, той твърди, че страшно ме обича и че никога вече,не можех да го гледам,предложих му,да живеем той сьс своите проститутки,а аз да си намеря някой любовник.

Не не може така,той без мен няма живот. Не исках да правя скандали пред децата и свекървата, дойдох си в България за 1 месец, да обмисля ситуацията и да се успокоя. Говорих с баща му по тоя въпрос-чух какво съм толкова ревнива,че с други му става, а с мене не?????

Идиотщини. Тоя път се замислих,защо е така,това не е нещо случайно,от любопитство или за първи път. Какво му липсва,може 15г. семеен живот му е омръзнала, много мъже изневеряват не съм първата, не съм последната. Все пак сам се е признал, добре е че е имал честа и смелостта да се признае, не мога да го наказвам и за това,можеше да отрича до дупка... реших,че трябва да се боря за семейството си,щом има деца,ужким любов от негова страна,разкайва се...като се върнах,той даже опита да се самоубие,нагълта се с лекарства. Е добре,поглеждам се аз в огледалото-много сьм си добра,купувам си страшно бельо,започвам да се просвещавам в секса(ние и преди това не сме били смотани)и ставам демона на секса...нищо не е за мен тайна...о чудо правя неща които ако някой ми е казал преди 15г.че ще правя бих го помислила за луд.

Моят мьж,вьпреки че е дебел и плешив, в спалнята е бил посрещан като бог,чакат на него сатинови постели,жена му е секси внимавам даже на ноктите си да са с свеж лак,господина най-напред го мажа с олио и му правя масаж,понякога шампанско.... ЕХ,за да мога някой еквилибристики да правя ходех и на гимнастика.

Естествено като нямаш работа,кьща и деца на главата това можеш да си го позволиш нап.сьбота вечер.....през седмицата по-нормално. Старая се да съм перфектна домакиня,готвя,чистя,правя в кьщи празненства за децата и познати .И така си минаха още 4 годинки.

Тази година какво стана. Случайно забременях, моя се радва иска 3 дете, ама децата са вече големи, а той ми обяснява, че точно сега е момента, имаме пари и къща, той сега има време ще ми помага, ще вземем помощ, вьобще ще е различен живот, ще е най-щастливият под слънцето. Добре ама аз в 3 м направих спонтанен аборт(той не ми вярва, мисли че сама съм го махнала)минават няколко месеца случайно телефона в къщи звъни и аз чувам всичко идеално, как моя е пак при някаква проститутка.

Страшно,помислих веднага да затворя,обаче чакай викам,толкова се стараех да чуя какво толкова има там дето го няма в кьщи. Беше ужасно,сигурно е била никаква най-долна и евтина курва която се държеше отвратително, Моя я молеше да каже колко пари иска допълнително за да му прави неща които има в къщи,а тя не искаше. Общо взето се караха,за мен е под човешкото достойнство полов акт даже като обикновено ебане в такива условия.

Той миличкият беше толкова яадосан,че едвам свьрши,и на довиждане и каза, че следващият пьт ще вземе колежката и а не нея. Реших нищо да не му казвам,и да си оправям живота както знам,той като продължава да си ходи, не ме уважава,а и предпочита да ме заменя с някакви долни спинозни,си е негов проблем,разбрах ясно,че пак ще ми говори, че никога вече....Ама се оказа по същото време, че съм бременна. Даже се самозалъгвах, че ми закьснява от нерви. Взех сама решение и направих аборт. Много ми беше зле, ама дотук с лъжи и измишльотини.

Реших, че от сега-нататък живея както ми е кеф на мен. Всичката любов ми се изпари. Станах веднага студена и гадна, предупредих го че какво е било, било да внимава в картинката. Тогава се оказа че като за първи път в живота отказах да приемам и обслужвам неговите родители на бъдни вечер съм лоша. Като не може да ме командва той нервничи, дига скандали защо обяда не е на време,агресивен е.

Постоянно ми прави забележки, тоя идеалния. Пред децата започна да говори глупости,че правя номера..търся си поводи за скандали....Ядосах се ужасно и му казах, че всичко знам....ТОЗИ ПЬТ не си призна, до последно отричаше, не е и разбрал, че мобифона му се е включил,трябваше да му цитирам неговите пазарлъци за да му докажа.... и се започна това което си и очаквах.... Това не е било изневяра а обикновен секс, защо не потърся вината в себе си...То така аз на времето преди 18г. сьм го обвинявала в изневяра и е било гадно, сега ми го е върнал...

Най-лошото, че децата разбират,г олемият син му казва да се осъзнае и да ми се извини от благоприличие поне. .Мъжлето ми обяснява на 17г.ми син че сега е малък,за 5 г.чак ще го разбере,а за 10 ще признае че баща му е прав...побеснях...За да не стават повече сцени и понеже моя твьрдо искаше техните да дойдат на празниците у нас (аз не можех да се преструвам че всичко е ок.)взех си куфара и се изнесох на хотел. Моя след време премисли нещата, извинява се, никога повече.

Винаги ме е обичал само мен и затова ходел по проститутки защото съвестта не му позволявала да си търси лоюбовница. Добре ама преди 4 г. пак това слушах. Той не помнел какво е било преди 4 г.и защо се с тровил....Аз го питам, нали искаш дете, ако бях родила с кьрмаче на ръце да слушам как се оправяш с курвите....

Ама аз ако сьм била родила той ТОГАВА щял да е щастлив баща и ниамало да прави така...Питам го сега няма ли деца,не е ли щастлив баща.ще ме побьрка с неговите глупости.Аз не се врьщам и не искам да умирам от ниакакви модерни болести( аз забременях защото той не обича презервативи)Нищо повече немога,неискам и не сьм в сьстояние да направя за нашето семейство.

Писна ми,пак ми казва да се замисля какво му липсвало.Мама му стара а какво, аз не мога ли да се замисля какво на мен ми липсва, може Ван-Дам в леглото,ама не сега че е поостариал за мен а такьв от преди 10 години.че аз така като карам и стана на 50 тоя ще ми каже че му липсват 20 г,цици и какво мога да направя тогава.Трудно,дотука сьм,развод и да си тьрси каквото иска.Може Памела Андерсон.Моя започна нова песен,ама заради децата трябва да сме заедно то тука в чужбина живота нещо ми е обьркал в главата.Една истинска бьлгарка,и добра майка, каквото и да стане ще тьрпи заради децата,а не да им разбива живота и да ги прави нещастни.На тая кьлка е лежал моя цял живот.

Пак ще се трови и тьрси помощ от психолози,ама се оказа че тука му обясняват хората, че имам аз пьлно право да го оставя,а той реши че всички чужденци са против него и сега на нас ни трябва един свестен БЬЛГАРСКИ психолог който да ми разясни добре Бьлгарските традицйй. Аз сьм наясно с всички негови номера,ама БЬЛГАРСКИ жени,майки много ви моля напишете си мнението по тая траги-комедия.Много ви благодаря че изтьрпахте и прочетохте до края. Една българка.

115 коментарaДобави коментар »

Ira

От Ira25.04.2009, 12:10 ч.

Ние си го варим в къщи, че финансите ни са тънки.Но и на други места се лее в изобилие.

Виж всички коментари за "Български майки и жени моля за вашето мнение".

Още истории от "Изневяра"

А сега на къде?!

А сега на къде?!

Здравейте на всички! Искам да споделя моята история. Не знам дали искам някакъв...

Използва ме!

Използва ме!

Здравейте! Няма да навлизам в подробности, че сте прекрасни и отдавна ви чета,...

Обичам го

Обичам го

Аз съм едно 17 годишно момиче и искам да ви споделя моята история. Преди 2 години...