Играя две роли -за сега успявам

От 47 коментара4/5

Здравейте!

Дълго се чудех дали да пиша тук, но моята история прилича на толкова много от историйте тук, че реших и аз да я споделя.

Омъжена съм, имам две прекрасни деца, но.....има едно но.

Нещата в къщи не вървят от много време-ревността уби любовта и ме подтикна на това за което ще ви разкажа.

Работя на такава работа, че имам спокойно време и достъп до интернет. Една приятелка и колежка ме зариби със сайтовете за запознанства -и се започна.

Пишеха ми всякакви типове-искаха секс и т.н. Да си призная направих грешката да се срещна с 2-3 ма от тях, с един преспах-излезе гадняр, но имаше един човек с когото си говорехме нормално-в смисъл нямаше такива неприлични думи и намеци. За известно време спрях да си пиша с него. После бях запазила профила му и един ден му написах: “здравей!помниш ли ме?” - той ми отговори и се започна.

Стигна се до там, че се срещнахме-и от тогава -беше преди 4-5 месеца се жадуваме всяка минута. Обичам го безумно много, просто е изпепеляващо.

Сигурна съм, че и той ме обича-доказал ми го е многократно, но любовта ни е тайна. След всяка среща с него съм като умряла-не мога да се осъзная къде съм и какво правя.

Същевременно в къщи нещата се прецакват тотално. Подложена съм от мъжа ми на психически тормоз-и то за глупости. Объркана съм. Знам, че ако не са ми децата одавна да съм му била шута и да съм при моя човек в София, но единствено те ме спират засега.

Мисля си, защо съдбата е толкова жестока и защо не можем да бъдем с хората с които обичаме... това ме измъчва страхотно.

Играя две роли -за сега успявам, но до кога и аз не знам...споделила съм всичко с майка ми и тя ме подкрепя за което и благодаря!

Като четете тези редове ще си помислите, че е невъзможно да има такава истинска любов, но само аз си знам дали е възможно. Пожелавам на всички да намерят истинският човек-защото,вярвайте ми има все още истински мъже.

47 коментарaДобави коментар »

Светица и грешница

От Светица и грешница26.03.2008, 10:09 ч.

аз съм такова дете, но не копирам модела на мама - да търпя всичко стоически! като не ми изнася, довиждане! по-добре свинско в хладилника, отколкото свиня в хола! имам приятелка, инвалид първа група, която сама си отгледа...

Виж всички коментари за "Играя две роли -за сега успявам".

Още истории от "Изневяра"

В мен ли е вината?

В мен ли е вината?

Здравейте историята ми е много дълга, точно като в някоя сапунка. Започвам да се...

Моят съпруг си пада по омъжени

Моят съпруг си пада по омъжени

Аз съм на 48. На 25 годишнината от сватбата ни , на вратата се позвъни. Беше хубав мъж...

 Обичам го, как да му простя?

Обичам го, как да му простя?

Здравейте аз съм на 21 години, а моя приятел е на 24 години.Искам да споделя моята...