Как да намеря равновесие между тялото и съзнанието си, как да си науча урока без да нараня любимия си съпруг.

От 243 коментара5/5

Изневерих на мъжа си .Женена съм от 20 г. Сега съм на 39 но изглеждам на 20.

Имам сексапилна визия и мога да имам всеки мъж.Никога обаче през тези 20г не съм чувствала потребност да изневеря.

Сега обаче се поддадох на проклеия нагон и съм влюбена до уши, а нямам никаква нужда от тази любов. Цялото ми съзнание я отхвърля, а тялото ми е привлечено като магнит. Два пъти се поддадох на изкушението да съм с него.Естествено че е пожар.А той дори има сексуални проблеми и се празни веднага и въобще не бих го избрала за любовник.

Аз не си търся мъж защото си имам най-добрият мъж.Той ми е дал всичко затова на тая възраст аз изглеждам великолепно.Аз съм чела толкова много книги за съзнание и подзъзнание, за инстинкти и контрол, за медитация и въздействие на подсъзнанието и пак не успях да го преодолея това привличане.

Опитвам се да излъжа тоя проклет нагон като не се съпротивлявам, а се поддавам на изкушението, но как да направя обратен завой и да не поемам по кривия пътАз никога няма да бъда щастлива ако живея с откраднати мигове и нямам какво да дам на мъжа си.

Аз искам не да проявявам съпротивление и воля, а да не изпитвам необходимост от тази тръпка и страст.Как да намеря равновесие между тялото и съзнанието си как да си науча урока без да нараня любимия си съпруг.

Аз още изпитвам сексуално влечение към него, но той просто не ми се радва, не ми се кефи.Това незначи че не ме обича просто такъв е той.И 20год.показвам как искам да ме обича но не-това не може!

А аз имам вътрешна потребност от това да чувстам любовта му и не искам да го загубя!

243 коментарaДобави коментар »

Uf

От Uf31.08.2008, 20:55 ч.

Толкова много "Аз" прочетох в писмото ти....Страдаш от ужасен егоцентризъм.Недей да се оправдаваш,че това което се случва с теб,не е по твое желание.Няма такива филми.

Виж всички коментари за "Как да намеря равновесие между тялото и съзнанието си, как да си науча урока без да нараня любимия си съпруг.".

Още истории от "Изневяра"

Къде сгреших? Отговорът му беше - никъде......просто се случи!!!

Той ми изневери

Всичко беше чудесно до момента ,в който не ми каза че има връзка с негова колежка.

Дали е трябвало да си останем в мизерията, но щастливи?

Дали е трябвало да си останем в мизерията, но щастливи?

Здравейте. Може би са рядкост мъжете, които пишат тук, но предполагам не съм...

Беше от любов

Беше от любов

Здравейте,казвам се Виктория. Ходя с приятеля си близо 4г,това лято решихме да...