Любовта... с другото лице

От 186 коментара1/5

Сърцето има своите доводи, които разумът не познава.......затова, да признаеш пред себе си, че в сърцето ти битува мисълта и вниманието към друг човек,е болка или щастие,е въпрос на лично преживяно,почувствано.

Любовник..тази дума,звучи греховно, подло, а дали е така,дали винаги е така?Възможно ли е ,много,много години,един мъж,зрял мъж,да обича истински една жена,дори ако двамата имат семейства....Дори да не са непрекъснато заедно,споделяйки обикновенна "креватна"история,и през това време,в себе си,той да е запазил тази силна обич,и никога да не е преставал да Я обича,тогава..........може би "жененият любовник",наистина е "болка"...но и крадено щастие...
Страст ли е,порив на сърцето,нагон........А ако,твърде често,Тя получава доказателства,че зад думите "Обичам те"наистина стои една обич,макар и незаконна.......

Изборът е жесток,и краен "ГОРЕ УБИЕЦ,ИЛИ ДОЛУ ЖЕРТВА",вярно,с правото,с желанието да запазят семействата си,но и да изживеят с цялата страст,красота,трудност,щастие тази любов....

Понякога,животът е прекалено щедър.... и два пъти дава любовта... без да пита сърцето,или разумът.

Знам, че тези въпроси са именно онези Гордиеви възли, които всеки от нас,в стремежа си да бъда праведен и благопристоен, но търсещ ОЩЕ щастие най-трудно разплита.

Може би ,наистина това което търсиш,не е грях,макар че в библията е казано да не пожелаваме жената/мъжът на ближния. Там още е и вечният въпрос,който Иисус задава на онези,които с камъни замеряли Мария Магдалена,че била блудница"НЕКА ВСЕКИ КОЙТО Е НЕВИНЕН,ПРЪВ ХВЪРЛИ КАМЪК".

Щастлива съм с човека до мен, който е глава на семейството ми.........но в живота ми на много омъжена жена битува и скритата мисъл за един човек...който повече от десетилетие пази любовта си към мен,нищо ,че също има семейство и е щастлив с него. Думите му избрани от един великолепенсти "Раят е където се намираш ти"....ме приземиха с ужасната си увереност,че Никога не трябва да казваме Никога...

Нека всеки който издига като параван морала и семейната етика ,си признае,че поне веднъж в сърцето му е тлеел огънят на т.н. забранена любов,че е желал мислено и с душата си,и друга нежност,ласка,че е копнял за нечие присъствие,но по-силен над догмите и общоприетите норми,е убивал този копнеж в зародиш.

И едва ли от това е ставал по-щастлив,или смислен той и семейният живот. Да,чудесно е да си предан,и всеотдаен,и искам да кажа,че можеш да бъдеш такъв,и да изпиеш до дъно сладко-горчивата чаша на Забранената любов,без да разрушаваш семейството си,ако много държиш точно на това.

Просто да вземеш този дар,да те обича и друг човек,и да си щастлив в откраднатите мигове с него,като запазиш и другата си любов,и даряваш с нея и щастие и семейната половинка.

Просто животът няма втора серия,и ако в мислите и сърцето ти живее и друг човек,не го гони,изживей с цялото щастие ,защото щом си го почувствала,значи то ти е дар, а не изпитание за вярност.

Не е задължително,с т.н."незаконна " половинка,да си давате клетви за вярност и вечност.
Просто използвайте всеки прекрасен миг,който може да ви донесе незабравими спомени,и да запълни празнините в душата ти.

Не говоря за секса,само а за необходимостта да се почувстваш обичан и значим. Защото понякога в тези "любовни истории"има страст и емоции,които се случват извън леглото,и са много преди и след него.

Разказах това,история,с увереността, че написаното тук,със сигурност е преживяно дълбоко,много дълбоко. И много искам,да срещна ответни мнения,от хора,които са изпитали подобна любовна история,и са преминали от "ОСАННА до РАЗПНИ ГО".

Ще се радвам да чуя и други подобни истории,защото нищо човешко,не бива да ни е чуждо........НАЛИ?????????

186 коментарaДобави коментар »

Koni

От Koni16.01.2011, 00:05 ч.

До Отговор.Ама ти девственице, да не си безплатен съветник на жените обичащи секса!?Кво ги дебнеш и следиш и им даваш акъл!? Никой не ти иска съветите, кво ни заливаш с помията си!Сексуалният аспект на всяка жена си е...

Виж всички коментари за "Любовта... с другото лице".

Още истории от "Изневяра"

Дали ще разбере?

Дали ще разбере?

Имам приятел,с когото живея повече от година. В началото всичко беше прекрасно....

“Иска ми се увлечението да приключи, но продължава.”

“Иска ми се увлечението да приключи, но продължава.”

Всичко започна когато за втори път започнах нова работа. Вече имах съпруг и...

ПРЕДАТЕЛСТВО ЛИ Е ИЗНЕВЯРАТА?

ПРЕДАТЕЛСТВО ЛИ Е ИЗНЕВЯРАТА?

Здравейте всички!Имам отчаяна нужда от съвет. На 41 г. съм, с две прекрасни деца....