Прошка след изневяра да или не?

От 32 коментара0/5

Прошка след изневяра да или не?
Прошка след изневяра да или не? © Сн.: iStock.com

Аз съм на 57 години, моят мъж на 60, когато се срещнахме бяхме млади, харесахме се бързо и се оженихме. Имаме две деца син и дъщеря.

Живях като на кино в продължение на 36 години, той се грижеше за нас нищо да не ни липсва, мислех, че ме обича, обичах го безумно.

Започнах почасова работа към рекламна агенция като демонстратор, аз съм изключително атрактивна натура 176/68, с вид на 35 годишна и един ден трябваше да съм на ревю до 20 часа.

Нещата се объркаха и бях свободна след 16 часа. Взех си такси и се прибрах, би трябвало да е на работа. Като се върнах, вратата заключена отвътре с щангите, помислих си ,че някое от децата, звънях, звънях и излезе и ми отвори.

Хванах го с една "приятелка", на 62, стара, грозна, алчна и стисната. (Колко пъти снахата ми е казвала, че тая идва да се наяде, да аванти нещо и да вземе пари назаем и не ги връщаше).

Веднага си отиде, но докато влизах беше в тоалетната, чорапите и бяха в спалнята ни. Веднага тръшнах вратата, отидох у дъщеря си и споделих със зетя, беше там и сме приятели.

Моят съпруг дойде, плака, че му било за първи път, че така станало, било биология, само мен бил обичал, кле се във вярност и преданост в бъдеще. Дойде синът и също като зетя застана на моя страна.

Е, аз съм финансово зависима, не работя, защото някога в зората на "демокрацията" моята професия на училищен психолог беше отхвърлена и понеже е много доходна неговата професия си останах в къщи. Да му създавам семеен уют, имидж и да се хвали със своята фея.

Прибрах се при него, няма къде да отида, нямам свой дом и доходи. Видимо му простих, но се будя с мисълта:" Мразя те" . Започнах да си намирам работа имам вече доходи, проучих го, не мога да го хвана сега или в миналото, пък и има ли смисъл за миналото. каквото и да му казвам не го обичам вече. А се старае гадината, какво ли не прави като влюбен младеж.

Моля за съвет от хора в моето положение. Объркана съм. Професионален съвет мога да дам на всекиго, на себе си не, не мога отида на консултация по много причини.
 

32 коментарaДобави коментар »

kot4ica

От kot4ica20.12.2015, 18:50 ч.

Защо го направи това? Имам отговор. Защото го предизвиках като в продължение на 2 месеца не го слушах както обикновено за абсолютно всичко. Защото му бях сърдита и не му .... Защото ходих самостоятелно с млади спътнички...

Виж всички коментари за "Прошка след изневяра да или не?".

Още истории от "Изневяра"

Омъжена, но влюбена до полуда в друг!

Омъжена, но влюбена до полуда в друг!

Банална история, но май винаги олеква, когато споделиш. Омъжена съм от няколко години, нямаме деца, не знам дали щастливо или не, защото по скоро той мен обича, от колкото аз него.

Как да го накарам да говори?

Как да го накарам да говори?

Трудно ми е да пиша, а това е единственият начин да ме посъветвате. Хубава жена...

Полудявам

Полудявам

Здравейте приятели. Обръщам се към вас с думата приятели защото срещнах...