Той ме обича, а аз тайно страдам по друг

От 12 коментара0/5

Този човек беше глътка чист въздух ,откраднати моменти щастие как да се откажа от всичко това ?
Този човек беше глътка чист въздух ,откраднати моменти щастие как да се откажа от всичко това ? © Сн.: iStock.com

Здравейте аз съм момиче на 23 години от 4 години имам връзка с едно момче ,живеем заедно аз той и семейството му, но аз нямам никакви чувства към него от много отдавна, проблемът е в това че той и семейството му ме приеха по най топлият начин и ми помогнаха в много труден период от живота ми и дълго време съвестта ми не позволяваше да разбия всички надежди който таяха към мен и в един момент да се преструвам на щастлива и влюбена се превърна в навик ,някак свикнах ,до скоро докато не срещнах друг.

Случайно видях въпросното момче в фейсбук казвам момче защото е на 19 да малък е оказа че е от нашия град а градът ни е малък всички се познават цяла чудо е че не се познавахме.

Започнах да му пиша а той поддаде въпреки че ми знаеше положението дори познаваше бегло приятеля ми. Стана ясно че ако имаме някакви отношения те ще са напълно неангажиращи един вид любовник от време на време това не ми харесваше но нямах право на претенции а и секса с него беше страхотен не бях изпитвала такива емоции до сега .

И така започнахме да се виждаме тайно може би по 5-6 пъти в месеца в продължение на половин година ,вярвах че все пак с времето тази дистанция която се усещаше между нас ще изчезне защото без значение какво казвах аз исках нещо повече от него.

Последните 2 месеца всичко беше супер най-накрая се сближихме,той ме допусна до себе си и и вече усещах чувства ,топлина от негова страна а аз се влюбих още повече ,атмосферата вкъщи ставаше все по непоносима защото аз мислех и исках само другия и си изкарвах всичко на този вкъщи.

И така заслепена и лудо влюбена за първи път от години бях наистина щастлива докато един ден не отидох в едно кафе да го потърся и го видях с друга явно новата му приятелка не можех да си го обясня защото само до преди 4-5 дена бяхме заедно и всичко беше ок, но не можех и да го обвиня все пак аз живея с друг и нямам право да го лишавам от нормални взаимоотношения с друга, но можеше поне да ми каже а той мълча до последно онзи ден му писах дали да продължавам да го търся след известно мълчание ми отговори че по добре не .

Сега виждам че ме е блокирал отвсякъде и това наистина е края и аз все пак явно наистина съм била просто секс за него, но аз съм толкова влюбена и не искам не съм готова да го пусна не мога да го прежаля страхувам се че без него всичко ще стане по старо му а този черно бял живот без капка цвят и искра ме плаши ужасно много живот по навик по задължение, а и не мисля че след изживяното с него ще мога да понеса това отново,а този човек беше глътка чист въздух ,откраднати моменти щастие как да се откажа от всичко това ?

12 коментарaДобави коментар »

bibinka966

От bibinka96615.07.2016, 00:09 ч.

Здравей мила защо решихте да живеете с родителите му трябваше още рано да се махнете от тях не е хубаво да живеете с неговите родители или твоите вие нямате никаква свобода така имате само в една стая се затваряте вечер...

Виж всички коментари за "Той ме обича, а аз тайно страдам по друг".

Още истории от "Изневяра"

Жена ми се влюби в друг

Жена ми се влюби в друг

Здравейте,моята история е проста. Жена ми след като беше дълги години без...

Дали ми изневерява?

Дали ми изневерява?

Моля помогнете ми в преценката. Аз съм много ефектирана и не мога да мисля...

“Двама мислят за мен и ме обичат, а аз мисля за трети.”

“Двама мислят за мен и ме обичат, а аз мисля за трети.”

Здравейте, харесвам вашето списание с интерес чета и преживявам историите....