Знам че нараняваме половинките си, но чувствата са по-силни!

От 14 коментара0/5

Всичко започна,като на майтап и докато се осъзнаем чувствата забушуваха между нас.
Всичко започна,като на майтап и докато се осъзнаем чувствата забушуваха между нас.

Здравейте,няма с кого да споделя моята история и това ме мъчи и затова реших да я споделя с вас.

Омъжена съм от 14год. Имаме две прекрасни деца. Бракът ни е минал през различни перипетии но сме успявали и успяваме да го съхраним. За тези години никой от двама ни не е изневерявал на другия. Грубо казано но и сексът помежду ни е приятен и нямаме проблеми. Да но има едно голямо но...

Скоро ми се наложи да замина за чужбина за кратко и тогава се появи това голямо но, е не точно тогава а малко след като се върнах. А ето и самата история:

По време на пътуването естествено се запознахме с шофьорите, оказа се че единият е управителя на фирмата,с когото намерихме обща тема за разговор - работата и по точно специфична дейност от нея.

До тук добре, от време на време обсъждахме различни проблеми и само толкова. Прибрахме се, разделихме се като познати колеги. След няколко дни той ми се обади във връзка с работата за да му помогна и аз го направих. Така започнахме да се чуваме служебно, видяхме се няколко пъти.

Не знам какво стана но от служебни разговори те се превърнаха в нещо повече.Той не спираше да се обажда,да праща есемеси, а и защо ли и аз се поддадох, доставяше ми удоволствие, и му отговарях. Всичко започна,като на майтап и докато се осъзнаем чувствата забушуваха между нас.

Сега той ми се врича в любов, обича ме, а аз...също. Липсват ми моментите с него, липсва ми когато не го чувам, не го виждам и на него също, а те са малко.

Когато може сутрин идва да ме види макар и само за двайсетина минутки, само така за да се видим, за да си поговорим, за да ме целуне, прегърне.

Ако искате ми вярвайте но секс не е имало, не защото не го искаме, но така се стичат обстоятелствата, в повечето случай аз нямам време и все бързам по задачи или той... и така. А той  също има семейство,отскоро е женен и има едно чудесно малко дете.

Да опитвах се да го разубедя относно чувствата му към мен,но не успях и оставих нещата да се движат по течението.

Знам че грешим, знам че нараняваме половинките си, но чувствата, които изпитваме един към друг постепенно се засилват. Гадно ми е че мамя съпруга си и той жена си, опитваме се да прикриваме нашата връзка,разума казва спри но сърцето не иска.

Това е моята история,исках да я споделя с някого, да имам приятелка но не мога да споделя това с нея, не че няма да ме разбере, но все пак се въздържам. Това ме измъчва и затова го споделям с вас. Знам че някой от вас ще ме упрекне, а други ще ме разберат.

Е това е моята история, благодаря ви че отделихте време за нея, а който може и има  желание нека да ме упреква или да ми даде съвет!  
 

14 коментарaДобави коментар »

tutinka

От tutinka06.11.2014, 09:08 ч.

Знаете ли, какво ще ви кажа за женените мъже. Колкото и да е силна любовта, в един момент той ще започне да се държи към теб, както към жена си. За мен това са мимолетни изживявания и не трябва да се влагат прекалено много...

Виж всички коментари за "Знам че нараняваме половинките си, но чувствата са по-силни!".

Още истории от "Изневяра"

Любовен триъгълник

Любовен триъгълник

Искам да ви разкажа и аз своята история, тъй като не зная какво да правя.накратко...

Изневерих, влюбих се.....какво да правя?

Изневерих, влюбих се.....какво да правя?

Много мислих дали да напиша историята си. Често чета историите в Розали, но никога...

Между двама мъже

Между двама мъже

Здравейте всички, които четете това прекрасно интернет списание! Моята история...