Как да сваля колега, който не познавам

От 8 коментара0/5

Моля ви за съвет какво да му кажа или какво да направя. Опитвам се вече толкова време да го измисля и не става.
Моля ви за съвет какво да му кажа или какво да направя. Опитвам се вече толкова време да го измисля и не става.

Въпросът ми е как да го заговоря. Проблемът е, че той е охрана, а аз съм доста етажи нагоре. Нямаме допирни точки, както се подразбира. Не сме се запознавали и до сега. Всъщност с доста хора не сме, тъй като служителите сме много.

Аз съм на 25, доста от колегите ми са много по-възрастни от мен, а тези близко до моята възраст са малко и не се засичаме. Относно колегата - не знам нищо за него. И до сега сме само на "Добро утро" и "Чао". Нямам представа дали е обвързан, на колко е (макар че със сигурност е близо до моята възраст), не знам дали дори ме е и забелязал.

Момичетата тук се броим на пръстите на едната ръка и всички други са обвързани, което е плюс за мен разбира се. Искам да го заговоря, но не знам как, защото просто работата ни е различна. Като го видя почвам да се притеснявам и гледам по-бързо да мина през него ( и това го казва жена, която до сега не е имала такива проблеми, винаги съм била общителна с мъжете).

Твърде много разочарования имам зад гърба си и явно до някаква степен се дължи на това. Иска ми се някой да ми покаже интерес без да го ръчкам, винаги аз съм била по-активната. Само ще до  пълня, че тук проблем няма за подобни неща, като свалки. Стига разбира се да е премерено и в граници.

Моля ви за съвет какво да му кажа или какво да направя. Опитвам се вече толкова време да го измисля и не става. А той и без това е 1-2 пъти в седмицата на смяна.

8 коментарaДобави коментар »

MonaLisa3

От MonaLisa304.07.2014, 16:04 ч.

" А относно запознаването се престраших докато ми публикуват историята. Мина успешно, мисля че имаше положителен успех, доста си говорехме, но по-натам ще се разбере понеже съм в отпуска в момента. :)" Аха, това да...

Виж всички коментари за "Как да сваля колега, който не познавам".

Още истории от "Кариери"

Той ми е шеф!

Той ми е шеф!

Сега всеки би си помислил, че съм секретарка в някоя ласкава фирма, но не е...

За  жената-работохолик

За жената-работохолик

Едва ли много хора са водили подобен живот, като моя или аз не съм имала време да...

Една некадърна сервитьорка

Една некадърна сервитьорка

Здравейте приятели от Розали. Всеки ден чета историите и доста често се виждам...