Лъжливо щастлива

От 3 коментара0/5

Не се предавай, колкото и лоши да са обстоятелствата...
Не се предавай, колкото и лоши да са обстоятелствата...

Ако тръгна да разказвам цялата си история, тя е много дълга. В момента се намирам на  голям кръстопът в живота си имам сериозна връзка с приятеля си от 4 годи и работя от 2 години в една фирма, а от 1 година живеем заедно.

И преди сме се карали, и преди съм имала проблеми в работа. Основно за това, че имам дислексия, за което се извинявам и за правописа си първо. Понеже тя ми пречи за концентрацията, което пречи как то на личния така и на професионалния живот.... понеже да не забравяме, че все пак сме България,   тук хората с различна дикция, мислене и всичко др не са на почит.

Скоро стигнах до мисълта щастлива ли съм, това  ли искам, фирма която не те оценява защото си различен, постоянно да те лъжат че си номер 1  после щом направиш и една грешка ти си аут.

Харесвах фирмата да бяха номер 1, но с навлизането на пазара станаха все по българска фирма като всеки решил да инвестира на нашия пазар. От началото като всеки нов инвеститор държеше на персонала, но за кратко, после защо не се усмихваме, ами скъпи генерален директор, как като тук стана бажанащина, идват нови   хора и стават шефове, а нас старите само ни баламосват следващия път .

А все повечето затягане на коланите от изсъсквания, а и това че нямаме време дори за личен живот кой ни го признава. Не знам права ли съм или не. А колко до до личния партньор, доколко  да позволим на човека до нас да ни променя редно ли е. Пак се извинявам за правописа...

3 коментарaДобави коментар »

tufani

От tufani04.10.2012, 18:48 ч.

Явно не сте разбрали смисъла,за по лесно въпроса е каква е цената на едно достойнство ,и до колко да търпим любимия

Виж всички коментари за "Лъжливо щастлива".

Още истории от "Кариери"

Какво да правя? Дали това мое увлечение, не е само от любопитство?

Имам чувства към шефа си и той към мен?!

Работя в държавно учреждение и проблемът ми е, че изпитвам чувства към прекия си началник.

Какво става с обявите за работа?

Какво става с обявите за работа?

Здравейте,момичета,на този хубав сайт!Имам един въпрос ,към тези от Вас ,на които...

Това може да се случи само в България!

Това може да се случи само в България!

Защо озаглавих така посланието си до Вас?Работя, но на срочен трудов договор и не...