Объркана съм!

От 24 коментара3/5

На 21 години съм! Имам връзка от 15 годишна. Никога не съм му изневерявала не че не ми се е искало, но просто не мога не ми дава сякаш съвестта.

По принцип когато се сближа с някое момче - то се влюбва в мен и съм свикнала да отбягвам този вид приятелства .Но сега на работа - искам не искам по 12часа сме заедно с колегата ми .Усетих неговата симпатия още от първи ден и ми беше забавно докато не ми разкри чувствата си към мен. Толкова мило и нежно се държи с мен! Целува ме по ръцете гали ме прегръща ме....осъзнавам, че аз му позволявам да се държи така с мен, но на мен ми харесва.

Просото някак си се лъжа и ме е страх да не изневеря на приятеля си. След 7 години отношенията се променят някак си, нежността изчезва, тези мили докосвания, погледите, дори и усмивките, не че не обичам приятеля ми но...

Тези отношения с колегата ми ме карат да се замисля. Какво съм изгубила през тези 7 години.

Днес колегата ми каза, че си има приятелка. Отначало ми стана едно странно беше ми интересно, дали ще се промени отношението му към мен, но не същото си е пак ме целува и ме прегръща, дори ме изпрати до вкъщи.

Как да спра тези чувства, които ме завладяват, понякога когато ме прегърни силно и ме целуни? Той ми каза, че не ревнува от приятеля ми, но ревнува от всеки друг дори и от другите колеги.

От това също се притеснявам да не се обърне срещу мен, като види, че нещата няма да се получат между нас. Понякога си казвам ако се задълбочат нещата напускам, но това работно място ми харесва.

Аз не ревнувам от неговата приятелка. Явно нямам силни чувства. Не че ревността е равна на любов, но аз съм си ревнива по принцип. И си задавам въпроса на някой дали му се е случвало това и как се е справил.

Не искам да изневерявам на приятеля ми а да се раздела с него не мога и не искам прекалено много съм дала за тази връзка, за да я пропилея за едно увлечение.

А вие така ли мислите? А сега усмивки защото слънцето се усмихва!!!

24 коментарaДобави коментар »

Nina

От Nina25.11.2006

Момичета прочетох всичките ви коментари и ми беше много интересто тъй като и аз имам дългогодишна връзка и съм изпадала в подобни ситуации. Само че аз знам какво искам - това което имам и което в хубаво и лошо винаги е...

Виж всички коментари за "Объркана съм!".

Още истории от "Кариери"

Искам съвет

Искам съвет

Моля да ми дадете някакъв съвет! Много съм объркана и не знам как да приема...

Може да сте следващите...

Може да сте следващите...

Здравейте,от години чета историите които се публикуват в сайта. Някой от тях ме...

Влюбена съм в моя шеф

Влюбена съм в моя шеф

Здравейте! Доста време събирам смелост да ви пиша,но днес реших да разкажа и аз...