Работодатели не се възползвайте от младите хора!!!

От 33 коментара5/5

Внимание единственото ми желание да предпазя други млади,амбицирани и току що завършели образованието си кадри от нечестни работодатели.Това е моята история.

Никога да не попадате на такива хора  т.н. Виртуална България собственост на “Виртуални градове” ООД – Враца.
Искам да споделя на всички потребители (читатели) или случайно търсещи информация за този така наречен     "информационен портал" , да не се заблуждават, ако случайно започнат работа, там няма да получат крайното възнаграждение (заплата), за положените усилия и труд, дори не очаквайте да си възвърнете  собствените разходи, с който сте подпомогнали     "развитието" на фирмата.

Схемата е следната: т.н. г-жа Т.Г., която се представя за една от съдружниците в тази фирма, набира рекламни агенти (представители), които основно са млади, неопитни и без стаж,така че да може да се възползва максимално от техните незаплатени услуги. Лошото в случая е , че не само  те мотае от 1мес. и половина до 2мес. в зависимост , колко бързо може да се досети работещото лице, но така става, че не осъзнаваш, как вкарваш собствените си пари за превоз,посещения на обекти,телефон и др.Но нещата не спират до тук,  освен “Виртуални градове” ООД  г-жа Т.Г.  ти дава невероятната възможност да работиш за още една фирма КЛАСА БГ (система за % намаление при покупка с определена карта).

Друго интересно е , че приходите от новите обекти  или обектите които са обновили своя абонамент , не се качват в рамките на времето посочено в договора на клиентите (7 работни дни) , защото приходите от фирмите решили да използват техните услуги , се използват първо за задоволяване на нейните нужди пък после каквото стане.

А за договор  не се споменава! Мен и моите колеги в рамките на 2мес. ни излъга поне 3-4 пъти.

Също така внимавайте , тя има способността психологически така да извърти нещата , че накрая да се чувстваш виновен , когато поискаш своето възнаграждение.

Като обобщение: Работиш за две фирми с невъзможно големи таргета без никакви  трудови договори та дори и граждански било то. Влагаш собствените си средства и не получаваш възнаграждение за положения труд , а само лъжи и късане на нерви. На края се отказваш от безсилие , а те си намират други ,  които да им работят безплатно следващите 1-2 мес.

Искам да предупредя особено хората , които си търсят работа  във Варна,да внимават много защото тя сега развива своята дейност  именно там.

Надявам се с тази история да съм Ви, била от полза.

Не се доверявайте на сляпо , колкото и странно да звучи нашата държава има все пак закони , които трябва да се спазват та било то и от работодателите. 

33 коментарaДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка ..29.01.2012, 09:29 ч.

Имаше един момент, в който вкорениха у българина, че той е безправно нещо, и не трябва много-много да мисли, а само да работи! След това преходът беше труден, ясно е. Хората и до ден днешен са заучени сякаш така - не мисля...

Виж всички коментари за "Работодатели не се възползвайте от младите хора!!!".

Още истории от "Кариери"

Как да си запазя работата?

Как да си запазя работата?

Здравейте всички,които създавате и четете този сайт.Реших да напиша за сегашният...

Шефът ми се държи странно

Шефът ми се държи странно

По-скоро искам просто да споделя проблема си с Вас, нямам толкова нужда от съвет...

Няма втори като мен

Няма втори като мен

Искам да споделя един мой много дългогодишен(19г) проблем. Не знам дали на жените...