Какво мислите за шефката ми?

От 69 коментара4/5

Здравейте, мили дами!

Отдавна чета мненията ви по различните истории и да си призная, често съм си взимала поука от тях. Сега е ред на ви помоля за мнения по моя проблем.

Не е нещо кой знае какво, не очаквайте пикантерии. Работя в частна фирма на едноличен търговец. Имам само една шефка, а тя си има една-единствена подчинена, т.е. мен. В работата си съм изрядна, тя е повече от доволна - като доказателство, заплатата ми е единствена, най-висока в бранша.

Колегите й завиждат затова, че макар и с по-висок ценз от нея, само тя се е уредила с такава подчинена. Не приемайте това като самохвалство, това са нейни думи, не мои. Неведнъж е изразявала безпокойствието си как би работила без мен. Изработвам много повече от колегите й, а това всъщност е нейната заплата, аз съм само един наемен работник. Та така... Ще попитате какъв е проблемът?

Ами това, че насаме тя се държи с мен нормално, да не кажа перфектно. А пред клиенти винаги измисля нещо, с което да ме унизи, да ме разиграва да правя пет неща наведнъж с едновременен резултат, което по силата на всяка логика е невъзможно.

Особено злъчна става в присъствието на съпруга й, без какъвто и да е повод. Не си мислете, моля, за ревност или любовни истории - тя отлично ни познава и двамата. Нито той, най-малко пък аз си падаме по тая част. И това не е, тогава моля ви, защо се държи така пред чужди хора, а когато сме само двете е съвсем различна?

69 коментарaДобави коментар »

Цеци

От Цеци11.07.2012, 23:48 ч.

Шефката Ви е комплексарка.Завистлива ревнива кучка.Не и обръщайте внимание-напротив забавлявайте се! Особено когато се изнерви в присъствието на други хора-все пак Вие я превъзхождате,говорете тихо и лекичко...

Виж всички коментари за "Какво мислите за шефката ми?".

Още истории от "Кариери"

Ева

Ева

Интервюто в Оберон беше насрочено за 2 часа. Нормално е да съм притеснен. Насилвам...

Всички си мислят

Всички си мислят

Моята история е малко объркана. Тя започна преди година... Едва завърших...

Шеф или повече?

Шеф или повече?

Здравейте!Харесвам Вашето електронно списание и реших да споделя мислите, които...