«12»

17 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Jiji_5

Jiji_508.09.2014, 13:59:37 ч.

Щом му нямаш доверие, как така сте заедно? Аз не бих останала с него.

Отговори на Jiji_5

Katq_

Katq_11.06.2013, 09:00:09 ч.

Хубав роман. Очаквам продължение. Браво на авторката. Харесва ми стила й на писане. А за мъжа-не мога да дам мнение.

Отговори на Katq_

малинка*

малинка*27.05.2013, 01:39:44 ч.

Реплика към Mari_na

Точи човек не спира да те търси защото не желае да приеме ТВОЯ избор.Това не е нито любов, нито съжаление, а наранено его.Около него може да се въртят 5 жени, но той ще досажда на тази, която го е отрязала.Той е слаб Марина, ти не си.

Нормално е да плачеш.Нужно е време да забравиш болезнените за теб моменти и да останат в спомените ти само хубавите.Излизай с приятели, весели се до колкото ти е възможно.И да.....идва лято, помисли за някаква ваканция:).Ангажирай мислите си с планове за хубави неща в бъдещето, това ще те отдалечи от настоящето:)Успех!

Отговори на малинка*

Mari_na

Mari_na26.05.2013, 19:44:43 ч.

Искам отново да благодаря на всички. Този човек не спира да ме тормози и търси, като знам, че и с нея поддържа връзка..Игнорирам го, и знам, че ще спре.Много ми е трудно, понякога се чувствам много слаба, и плача много, но знам че ще се справя. Исках да чуя мненията ви, за да затвърдя моето. Знам,че едва ли не винаги съм си имала някой /него/ и сега се чувствам странно сама, но е за добро :)) Давам си сметка, колко много време ми трябваше да си тръгна..започвам отначало :)

Отговори на Mari_na

leilei

leilei21.05.2013, 22:26:27 ч.

В Живота се случва освен партньорът ни, да ни да ви допадне и някои друг ние решаваме до къде да стигнем ма смисъл от проверка нищо хубаво не става след нея ...просто може да е искал малко различна емоция или да се чувства желан...

Отговори на leilei

малинка*

малинка*21.05.2013, 22:12:04 ч.

Реплика към Mari_na

Добре си направила, че си си тръгнала.Не се навивай на разговори и обяснения, те не са ти нужни.Не е важно дали ти е изневерил с нея, просто такъв тип връзка "бий ме, обичам те", са наистина много изтощителни и никой не заслужава това.

Добрият партнъор не те докарва до параноя и сълзи,а събужда в теб доверие и усмивка.Вади най-доброто в теб, а не после да се мразиш и ненавиждаш.Тогава връзката е пълноценна и предполага развитие.

Отговори на малинка*

Гостенка ..

Гостенка .. 21.05.2013, 16:35:47 ч.

Реплика към Mari_na

Браво! :)))

Човек иска ли да промени нещо .. Променя го.

Давай напред, развивай се така както смяташ за правилно. Не позволявай такива същества да те теглят назад, да хвърлят кал в очите ти, да те обиждат .. На много малка група хора можеш да разчиташ, че няма да те обидят, дори и да им позволяваш. :)

Отговори на Гостенка ..

Mari_na

Mari_na21.05.2013, 11:59:40 ч.

от Авторката

Всички сте прави, и не се сърдя. Преди да публикуват историята ми, ходих до тях да си събера нещата, и видях, че моят човек си е имал компания за през нощта /въпросното момиче/. Обрах си всичко и си тръгнах. После получих тъпото обяснение, как я е извикал, напил се и заспал на дивана, а тя милата, легнала в нашата спалня, хаха! Щял да се промени, искал мен и т.н. ...

Отговори на Mari_na

Гостенка ..

Гостенка .. 21.05.2013, 10:19:50 ч.

И за това ли майка ти и баща ти са те отгледали - за да си частен детектив (при все, че на нормалните хора им се заплаща за това, а ти го правиш за срама), да ти бият шамари, да посягаш и ти на човека с който живееш и да се сравняваш с някакви си жена??? Абсолютно непозната, някаква си там колежка, но някой те ЗАДЪЛЖИЛ да изпаднеш до там, че да се сравняваш изобщо с някой ..

Ми да, наистина следващата "нормална" стъпка е да мислиш за брак с такъв човек! Страхотно деца ще имате. Комплексарчета с разбит живот.

/И не те обиждам, ти си се обидила сама, още преди да ни ги разкажеш всички тези неща. Толкова ли няма какво да стане повече от вас, та избирате вечния път - на нервите и нещастието!? Не ми отговаряй, знам./

Отговори на Гостенка ..

Елита

Елита20.05.2013, 22:56:14 ч.

Тази връзка е тотално и безвъзвратно амортизирана. А и още отначало не сте си подхождали. На него му дтига работа-вкъщи. Ами да си хване някоя, която да си гледа сериалчета и да плете чорапи.

На теб ти се излиза, ами сега му е времето, като станеш на 90г. ли?

Ей тва обаче най ме срина да не отида с гаджето си на море, ами с неккви други. Не му се ходело, ай стига, бе - още на първата седмица съм си хванала някой друг...

Отговори на Елита

Добави коментар »

«12»

Коментари за "Страх ме е да не сгреша..."
Страница 1 от 2 • Коментари 17

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.