«12345»

41 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Rozi

Rozi18.09.2009, 03:23:26 ч.

как успя да отлабнеш моля те кажи ми

аз след бременностами достигнах 117кг

кажи как да ги сваля

Отговори на Rozi

Ели

Ели09.03.2008, 22:54:11 ч.

Здравей! Мога да ти препоръчам диетата на д-р Пиер Дюкан книгата се казва Как да отслабнем завинаги!Най хубавото е, че няма гладуване,а има резултати, и е лесна за спазване!Дъщеря ми за 2 месеца отслабна с 20кг благодарение на нея.Успех!

Отговори на Ели

Мелинда

Мелинда28.10.2007, 16:12:24 ч.

Моля ако знаете къде може да се намери мазиндол да ми кажете

Отговори на Мелинда

Sweety

Sweety20.04.2007, 21:05:52 ч.

Здравей! Разбирам как се чувстваш (поне от4асти)Имам приятелка която има сащия проблем.Тя е страхотен човек и всички я обичат и харесват. Но тя се депресира след края на една връзка и запо4на да е по - критична кам килограмите си. Никой не обращта внимание на тях. Но тя си провали живота заради това. ве4но се притесняваше и говореше само за диети. Отказа се от бадещето си от страх и комплекси заради теглото. Пиша ти това, за да знаеш 4е не си сама със своя проблем и да не правиш нейната грешка. Не се отказвай от хубавите нещта в живота. До някъде всичко е до психика. Сигурна съм, 4е хората 6те те харесат и така. Бори се да отслабнеш, но заради себе си и не се отказваи колкото и да ти струва.

ИСТИНСКИ ТРАЙНОТО ОТСЛАБВАНЕ се постига с промяна на целия начин на живот и мислене. Препоръчвам ти да си купиш 2 книги

1. Лечебен глад на Пол Брег

2. Книгата на Лидия Ковачева.

Ефтино е и ефикасно. Ако проблема е мн сериозен ти препорачвам Дебелариума на д-р Емилова във Варна, защото е добре да си под наблюдение. Тя е ученичка на Лидия Ковачева. С глад може да свалиш 1 на ден, но трябва да си упорита и стриктна.

Вси4ко е вазможно. Не се предавай.

Успех!

Сори за далгото излияние:)

Отговори на Sweety

Клара

Клара14.04.2007, 15:06:03 ч.

Здравей!

Искам да ти кажа как се отслабва бързо само че диетата не е лесна. Преди 2-3 години баща ми отслабна с около 40 кила благодарение на нея. Та така: ядеж САмО И ЕДИНСТВЕНО ПлОДОВЕ. Нищо друго! Няма вафликча, няма месце, няма супичка. Ако си много гладна, яж салата бЕЗ ОлИО СОл И ВСЯКАКВИ СОСОВЕ. Ще видиш, че не е ласно, но ефектът е поразителен. За 70 дена баща ми махна 40 кг и оттогава понякога качва 5-8, но винаги ги сваля отново с диетата. И ходи на плуване всеки ден по 1 час, това е важно за обмяната на веществата.

След диетата прави всяка седмица по 1-2 дена само на плодове. Това е изходът!!!!!!

Отговори на Клара

Снежито

Снежито09.04.2007, 19:02:25 ч.

Здравей мила Вики аз съм на 19 години и от съзнателният ми живот както го наричам аз(14-19г.)съм пълна всичко започна от 3 клас и аз съм тръгнала на там към тези 100 килограма мой савет както можеби са ти го дали мнгого хора е да започнеш разделно хранене аз четох книгата на този с който отслабват известните Майкал някой си беше сега точно немога да ти кажа кой беше че не се сещам точно но отслабнах 10 килограма за 10 дни да вчрно от рас почти но след това ги запазих от нехайство 2-3 месеца само толкова малко а може със спорт и още правилно са те посаветвали да спортуваш но знам какво е за нас момичетат с наднормено тегло мен примерно ме е срам оставям си емайла пиши моля

Отговори на Снежито

Валя

Валя22.03.2007, 13:07:34 ч.

Вики и аз имам този проблемлГодини наред се боря с излишните си 40 кг.Преди време пих Мазиндол и отслабнах, но сега разбрах, че са го спрели от производство.Аз напълнях отново след голям стрес-пожар у дома и вече не мога се преборя и с 1 кг.вече 3-4 г.Четох за методите на д-р Емилова, носмятам,че не всеки може да си позволи да даде накуп парите в нейната клиника.Всички, които имат такива центрове за отслабване, а те не са малко знаят, че всяка жена би направила и невъзможното, за да изглежда добре.Между другото голяма вина имат и медиите и дизайнерите,и търговците.Ами погледнете дали има достатъчно магазини, които предлагат дрехи и за по-пълни жени.По подиумите дефилират някакви анорексички и налагат мнението, че това е перфектната фигура за една жена, а те са само кожа и кости.Коя сексапилна жена носи размер 38 -ми , а?

Отговори на Валя

Силвия

Силвия21.03.2007, 14:18:03 ч.

Не се тревожи мила.Вярно ер че външният вид е от значение,но аз съм убедена, че ти притежаваш много други качества,които трябва да ти дават повече самочуствие. Мога да ти препоръчам точковата диета.Простоя деш определени неща без да гладуваш. Има в Розали. Аз съм я правил и в момента я прилагам.Отслабва се бавно, но сигорно и здравословно.Не ти препоръчвам гладуването, точно сега пролетта.Опитай и бъди потояна и ще упееш. Обичам те и ти желая успех.

Отговори на Силвия

Jovisna

Jovisna19.03.2007, 17:13:09 ч.

Виж есеки си има някакви проблеми твоя в случае че си пална от отва вопще не трябва да ти пука всеки казва за всеки влак си иам патници за всяка тенджера таван и така на нататак аз вярвам че ще намериш човека за теб и ще си по щастлива и наи готините жени имаи вяра и никога не оставяи мечтите си!!!

Отговори на Jovisna

Вики

Вики12.03.2007, 09:23:58 ч.

Здравейте отново! Наистина Ви благодаря за помощта. Вече мога да се похваля с първите десет елиминирани килограма и то благодарение на Вас. Вече съм 120кг., защото доста хора казват, че не съм споменала килограмите си, но за 21 годишно момиче са наистина много и си е за отчайване. При д-р Емилова съм ходила преди вече ще станат две години, и на иглотерапия ходих. Но всички вдигаха ръце от мене и казваха " ти просто си дебела и трябва да отслабнеш!" Но когато видиш, че има някой, който те подкрепя става по- лесно. Не знам, не Ви познавам, но наистина Ви имам за мои приятели. Благодаря Ви от сърце, че не ми се изсмяхте. Обичам Ви! Човек винаги има нужда от приятели!!! А Вие сте точно такива!

Отговори на Вики

Добави коментар »

«12345»

Коментари за "Е как да го направя?"
Страница 1 от 5 • Коментари 41

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.