«12»

15 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

white

white05.04.2014, 00:30:25 ч.

Винаги съм се дразнила от жени, които намират за приемливо друг да решава съдбата и чувствата им. Как е възможно да се поставиш в позиция на чакане той да "премахне бариерата" и да реши какво му се прави с теб, не зная. Според мен една зряла, независима, сигурна в себе си 30 годишна жена трябва да уважава себе си достатъчно, че да не допуска да е нечий резервен вариант. Вместо да чакаш и се чудиш, вместо да гадаеш за намеренията му и да се нагаждаш към неговите желания, вземи свое собствено решение - ако му изнася да сте във връзка сега и веднага, добре, ако ли не - право към следващия. Второто, между другото, е по-добрият вариант, тъй като в противен случай ще си във връзка, започнала с компромис и страх да не хукне след следващата срещната по време на командировка.

Отговори на white

na-Pitt-brat-mu

na-Pitt-brat-mu02.04.2014, 22:28:37 ч.

Реплика към Nora1968

аз имам приятелка от 17 г помагала ми е с много неща през годините мисля че би ми позволила да спя с нея но след това или ще трябва да имам сериозна връзка с нея или ще престанем да контактуваме при сериозна връзка пак ще се стигне до там че някога си приличахме бяхме кариеристи тя все още е такава докато аз от извесно време се увличам по будизъм и го давам по лежерно вкарвам няколко литра бира и после медитирам и имам предчуствие че това ще я издразни

иначе желание да спя с нея изобщо не ми липсва но секс мога да получа и от компаньонка но някои които да му пука за мен трудно ще намеря

Отговори на na-Pitt-brat-mu

na-Pitt-brat-mu

na-Pitt-brat-mu02.04.2014, 22:04:01 ч.

жените не сте като хората

поне не мислите като нас

ако тои има сериозна връзка с омъжена или ще върти и двете ви или ще разкара едната ,но едно е сигурно ще спи и с двете ви

Отговори на na-Pitt-brat-mu

Nora1968

Nora196825.03.2014, 22:10:30 ч.

Аз имам приятел с когото се познавам от три години . Близки сме , споделяме си , пием кафе ...понякога вечер на скайпа си пишем и по пикантни неща , но никога няма да минем бариерата , която сме си поставили .Аз си имам моите любови , той неговите . Говорели сме си , че може пък и някой ден да сме заедно , но като че ли и за двамата приятелството , което имаме е по.ценно . Някак при мен винаги в живота ми е имало по един такъв мъж - приятелка .

Не мога да ти дам друг съвет освен да го приемешш такъв и да вземеш решение за себе си . Но бариерата се преодолява от двамата заедно .

Отговори на Nora1968

Ziggi

Ziggi25.03.2014, 12:58:39 ч.

Или е обратен, или си има друга жена. Съгласна съм с мнението на Буби, кажи му, че имаш друг мъж, да видим как ще реагира. Но като цяло, според мен, си търси друг мъж, който ще е коректен с теб и няма да ти разиграва игрички. Успех.

Отговори на Ziggi

Гостенка ..

Гостенка .. 24.03.2014, 18:02:09 ч.

Реплика към Гостенка ..

А, да.. Пропуснах тука бариерите и я гледам уважаемата преди мен, дрънкала да си търсиш истински мъж ..

Знаеш ли, не го познавам, всички сме уникални, но аз лично бих направила евала на човек, който погледне зад видимото, прозре ми страховете и наистина махне бариерата, която всички имаме. Всички. А именно да не се разкриваш напълно, да се изплашиш, да се дръпнеш .. Те са едно и също.

Аз печеля хората с наглост. :Д Ма бариери, принципи, не бил такъв-онакъв - има ли чувства и някой наглец, всички тия губят стойност! :Д

Отговори на Гостенка ..

Гостенка ..

Гостенка .. 24.03.2014, 17:59:21 ч.

Хмм. :))) Хубави трепети. :)

Истината е, че първо всичко е "само секс".. А баш истината е,ч е точно момчетата са тези, дето сдават багажа и залитат. И то жестоко.

Знаят на какво си способна, не забравяй как сте започнали, но от друга страна се показваш в друга светлина и започват да те оценяват, като мила,грижовна .. Това е и добър вариант за 'шантаж' - ако някога реши да клони встрани, подсети го как сте започнали.. Тъй, усещам от ся, че ще се чуе, заради тези ми приказки, ама ..

Относно дали другите знаят за .. ваш'ту гУлямУту - извинявай мацка, ама никой не го интересува .. Хората си приказват, масата винаги са си такива, дрънкат си. Е, да,със сигурност има двама-трима,дето ясно се досещат, па и сигурно знаят, но защо пък бързаш да го правиш обществено достояние!?

От друга страна само стои проблема да не останеш вечно в сянка, заради, че се криете..

Просто всичко е двустранно, даже многостранно. Трябва да оглеждаш добре нещата, най-вече да си самоуверена и да знаеш кога да тръгнеш или спреш. Това знание не идва от логика, аотвътре. В момента, когато те заболи, значи нещо не е наред и тогава вече трябва да помислиш какво е то. И да го промениш съответно. :)

Това е. Без излишно драми и бла-бла, просто се наслаждавай и както казах - САМО когато трябва (подчертавам САМО) - мисли .. Хората дали знаели-не знаели, у-а, има ли значение ..

Отговори на Гостенка ..

Halou

Halou24.03.2014, 15:42:04 ч.

"Питам се защо той сложи бариерата и дали трябва аз да я махна или да го чакам той сам да я махне?" - на твое място нито щях да чакам, нито да се мъча да вдигам някакви бариери. И изобщо, това "приятели засега", ако бях на твое място, бих приела с искрен, несдържан смях. Що за нелепост? Иска жена, която да го разбира, защото самият той не знае къде се намира милия.

Моят съвет към теб е: Гледай си живота и си намери истински мъж. Пък, ако някой ден този екземпляр се ориентира към теб по-стабилно, му обясни, че засега живота ти е достатъчно интересен и без него, но някой ден, ако много ти доскучае и ти се прище да разнообразиш нещата с малко безвкусна мелодрама, непременно ще му се обадиш.

Отговори на Halou

Eli-Em

Eli-Em24.03.2014, 15:21:45 ч.

Човекът си получава секса и емоцията от омъжената жена, а ти си тази, с която излиза и я показва на приятелите си - нещата, които не може да прави с другата. Дори и да станете нещо повече от приятели, другата едва ли ще бъде зарязана окончателно. По-скоро е учудващо, че ти е позволил да разбереш за нея.

Отговори на Eli-Em

baba_stanoika

baba_stanoika24.03.2014, 14:22:30 ч.

За мене този, както ни го описваш тука, странен младеж просто си те държи на резервната скамейка и ти слага "бариери" именно затова, защото е "странен". Не знам, ако на мене някой ми дойде с такива условийца като "засега" или "за после", директно го качвам да лети на метлата. Уж имало нещо голямо между вас, ама той залитнал по някаква си женена лелка. Тя обаче била с "непристойно поведение", пък ти като си толкова "пристойна", седи и чакай до второ пришествие.

Отговори на baba_stanoika

Добави коментар »

«12»

Коментари за ""За сега сме само приятели", НО ЗА СЕГА"
Страница 1 от 2 • Коментари 15

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.