5 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Kerkenez

Kerkenez29.12.2015, 19:36:33 ч.

На мен пък животът ми беше най-хубав точно на тия години и бяха най-щурите купони :) А иначе състоянието ти ми е познато, само че ме споходи на по-късна възраст- 29 и близо 2 години не можах да изляза от него. Дори сега не знам дали съм напълно излязла. Усещам, че я няма онази еуфория, която ме караше да бъда щастлива почти нонстоп както в периода (20-23 г.) и ми се налага малко изкуствено да поддържам доброто си настроение, вече не ми идва отвътре. Но на теб са ти задали много правилни въпроси- има ли все още възможност да осъществиш мечтите си? Или вече в последния момент си решила, че искаш нещо друго? Защото и това ми се случи. Завърших 2 висши образования, че и магистратура отгоре, но когато станах на 24 години и бях 4ти курс по втората си специалност изведнъж осъзнах, че музиката е моето призвание и смених рязко посоката. Никога преди не си бях задавала въпроса какво наистина искам, просто не ми се е налагало. Майка ми ме насочи към сериозни специалности, докато учех ми бяха интересни, но през последната година от следването ми си представих как ходя на работа и ми стана кофти. Тогава си зададох въпроса: А, защо така? Нали ще работя нещо хубаво, нещо престижно, със сигурни доходи, хората нали работят това, което обичат, аз защо така не го чувствам? Това ли е при теб, или си започнала вече някакъв стаж и си се разочаровала от някои неща в професията?

Отговори на Kerkenez

Ziggi

Ziggi16.12.2015, 17:57:51 ч.

Трудно ти е, че си далеч от родния си град с близките си хора там. И говориш само за учене и работа. А си на23 години. Няма ли някой момък около теб, който да ти е интересен? Как върви любовта? Ами купоните? Сега е време за купони , за ухажване и пр. Работа и амбиции ще имаш цял живот. Гледай по-весело на нещата и не се забивай само в работа и учене. успех.

Отговори на Ziggi

MonaLisa3

MonaLisa310.12.2015, 20:37:58 ч.

Недей с хапчета! Да, щастието е смисълът на живота! КоЕто може да се намери във всичко, например в специалността ти! А иначе, точно пък студентите имат най-богат социален живот, не го изпускай!

Отговори на MonaLisa3

KFresh

KFresh30.11.2015, 20:33:02 ч.

Просто навлизаш в реалния живот...рано или късно - и това се случва. :)

Отговори на KFresh

BBelchev

BBelchev30.11.2015, 02:36:57 ч.

Какво се случи отвън? Примерно да не си успяла да вземеш някой изпит или да си загубила някой приятел, или да не ти стигат парите, или ... Изобщо случи ли се нещо?

Сега мечтите ти от преди възможни ли са? Можеш ли да станеш такава каквато си искала и в бъдеще да имаш живот какъвто си си представяла и мечтала? Ако не можеш, какво ти пречи?

Отговори на BBelchev

Добави коментар »

Коментари за "Какво ми пречи да бъда щастлива?"
Страница 1 от 1 • Коментари 5

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.