«12345»

48 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Viksss

Viksss12.02.2017, 05:00:15 ч.

Перко,виж името на темата спамер тъп!Ти освен против женската половина за нещо друго открехнат ли си?Да,гейовете и лесбийките ще превземем света и приматите като тебе ще ги наврем в клетки и ще им хвърляме семки и ще се хилим на пищенето им колко са примитивни хаха Малко съм се чупил и ти се развихри страхлива гнидо ей ся ще те вкарам пак където се беше заврял,и мога да ти кажа че и най долната гнида е по висша от тебе!ПИШИ ПО ТЕМАТА!Когато си бил фуста в предишния ти живот някой да не те е опънал кофти,че в тоя си живот толкова мразиш гейовете а?

Отговори на Viksss

herkules

herkules08.02.2017, 09:00:19 ч.

Реплика към MonaLisa3

"Чета книги на учени експерти! От които ти си на светлинни години..."

Брей че ученолюбива се изкара!!! Дано тези учени експерти, не са експерти колкото теб. Поне знаеш ли какво е светлинна година, щом я ползваш за метафора? Аз не съм "учен" като теб и с диплома на латински, но като техник, и с хоби астрофизика ще ти обясня, като дефинирам по "бабешки" понятието светлинна година.

Та: - Светлинна година е мерна единица за разстояние в космоса и е равна на една земна година, превърната в секунди и умножена по скоростта на светлината, Т.Е. умножена по 300 000. Ако искаш мога да ти обясня какво е и паралакс, но ти с докторската си степен, едва ли ще го разбереш, че като нищо може да съм и на няколко паралакса далеч, с познанията си от твоите учени-експерти!

Отговори на herkules

herkules

herkules08.02.2017, 08:47:07 ч.

Реплика към MonaLisa3

Нямам толкова време да чета такива книги Моника. Не съм казал, че Ювал защитава феминизма, а че е в услуга на феминизма, търсейки популярност. Това съм разбрал от няколкото страници, описващи патриархата, като представя женския пол за ПО и НАЙ сравнявайки го с мъжкия.

""A woman, on the other hand, has no problem finding a man willing to impregnate her."

Жената нямала никакъв проблем да си намери мъж, който да я заплоди???

Хайде де!!! Ти това вярваш ли го? Ако жената е красавица, може да няма проблем мъж да я изплющи, ама чак пък да я заплоди??? Я, пак си помисли! Сега мъжете вече не държат много на семейството както някога. За да заплоди жената, мъжът ще иска да е сигурен, че тя ще е майка на децата му, ако изобщо иска да има деца. Вярно е, че съм ти опонент, но дискусия не се води от един човек.

Отговори на herkules

MonaLisa3

MonaLisa307.02.2017, 21:31:08 ч.

Реплика към herkules

Чета книги на учени експерти! От които ти си на светлинни години...

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa307.02.2017, 21:29:15 ч.

И си мислиш, че като вадиш нещата от контекст, струваш за събеседник за спор ли!?? НЕ!!! Нищо не си прочел и не си разбрал, той НЕ ЗАЩИТАВА феминизма, изобщо даже! Е, ясно е колко си чел и колко си разбрал! С такъв "опонет" дискусия е невъзможна!!!

Отговори на MonaLisa3

herkules

herkules06.02.2017, 11:31:09 ч.

Реплика към herkules

"At the beginning of the twentieth century the idea of giving voting rights to women was generally seen in the USA as outrageous; the prospect of a female cabinet secretary or Supreme Court justice was simply ridiculous; whereas homosexuality was such a taboo subject that it could not even be openly discussed. At the beginning of the twenty-first century women’s voting rights are taken for granted; female cabinet secretaries are hardly a cause for comment; and in 2013 five US Supreme Court justices, three of them women, decided in favour of legalising same-sex marriages (overruling the objections of four male justices)."

Хайде обясни ми сега! Това не е ли женско безобразие? Ето за това трябва да се отнеме правото на глас на жените, за да не се случват такива неща? Три жени-лесбийки и двама педерасти решили в полза на хомосексуалните бракове, срещу четирима хетеросексуални мъже. Прав е Владимир Буковски! Педерасти и лесбийки завзеха властта! Този Новал ще се хареса само на такива като теб Моника. Все пак нормалните хора са много повече от девиантите и педерастисзмът ще се ликвидира в скоро време. Надеждата на света е в Тръмп, това да стане без кръвопролития.

"These dramatic changes are precisely what makes the history of gender so bewildering. If, as is being demonstrated today so clearly, the patriarchal system has been based on unfounded myths rather than on biological facts, what accounts for the universality and stability of this system?"

Това е най потресаващо умозаключение, относно историята на пола! Патриархата е бил основан на митове, а не на биологични факти?!? Монико, Монико! Какви книги четеш само!? Защо не слезеш на земята и не разсъждаваш нормално, като съпоставиш фактите? Вярно е, че феминизмът заблуди и част от мъжете, като нанесе огромни вреди на човечеството, но всяка болест е лечима. Природата се самовъзстановява Моника, човешката намеса в алгоритъма и е безполезна. Хората са безсилни срещу законите на природата, а в природната йерархия при вида хомо сапиенс, мъжкият пол е доминиращ и това никога не може, и няма да се промени!

Отговори на herkules

herkules

herkules06.02.2017, 11:19:58 ч.

Реплика към MonaLisa3

Ех Моника, четеш неща, които ти харесват, понеже оправдават безумието на феминизма. Тази кратка история на човечеството е хипотеза, както и всички останали обяснения за произхода на вселената, възникването на живота на земята, еволюцията на хомо сапиенс и крахът който ще последва. Това са само предположения (фантазии), защото Ювал Ной не е живял по време на случващото се, а краят на света си е предсказание по екстраполация. До сега през моя живот вече няколко пъти го очаквахме. Авторът може да е специалист по история на средновековието, но това не му пречи да е в услуга на женската мания за власт, и фантазии за матриархат. Бъдещето на човечеството още никой не е предсказал за голям период от време. Дори и за Нострадамус се предполагат различни тълкувания на предсказанията му. Я виж това, извадка от писанията на Ювал!

"As time went by, the masculine genes that made it to the next generation were those belonging to the most ambitious, aggressive and competitive men."

Това и други са го казвали, очевидно е, и е характерно за мъжкия пол. За това мъжкият наследник е задължителен, определящ продължението на рода, и осигуряващ защитата му.

"A woman, on the other hand, had no problem finding a man willing to impregnate her. "

Тук вече теорията куца от всякъде! Ако жената е грозна, дебела или с отвратително-нестандартна физика, кой мъж ще иска да спи с нея, че и да я заплоди, освен ако не е по-грозен и от Квазимодо? Моника, много ми хареса това! Обърни внимание! Трудно си превеждам от английски на български, но това ме впечатли, освен ако не греша с превода.

". If someone questions your honour, only blood can wipe out the insult. And what is better in life than to see your enemies flee before you, and their pretty daughters tremble at your feet?’

Отговори на herkules

herkules

herkules06.02.2017, 11:14:39 ч.

Реплика към MonaLisa3

Така си е Моника! На никой мъж не му е приятно да спи в мокри-опикани от жена чаршафи. Но аз съм жертвоготовен, и за теб бих направил много повече, освен да сменям напиканите от теб чаршафи! :)))

Отговори на herkules

MonaLisa3

MonaLisa305.02.2017, 18:25:59 ч.

Херкулес, мистифайър и сие, в момента чета Sapiens: A Brief History of Humankind, от Yuval Noah Harari. Прекрасна книга! Няколко глави са посветени на половете и техните биологични и най-вече социални роли. След като имате претенции за образовани и мислещи и четящи, аз ви предизвиквам да прочетете поне няколко кратки глави от тази книга от He and She до Partiarchal genes. Това са само няколко страници с много, много добро обяснение на тематиката! Хайде прочетете, помислете и пак ми се обадете!!!

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa305.02.2017, 16:31:01 ч.

Реплика към herkules

Не се коркай, Херко, влизаме ти в положението! Не е приятно да се спи в мокри и миризливи чаршафи предполагам!

Отговори на MonaLisa3

Добави коментар »

«12345»

Коментари за "Прераждането е причината за хомосексуализма"
Страница 1 от 5 • Коментари 48

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.