«12»

15 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

MonaLisa3

MonaLisa329.03.2017, 23:54:38 ч.

Реплика към herkules

Уфффффф

Отговори на MonaLisa3

herkules

herkules29.03.2017, 09:35:58 ч.

Здрасти Мистифаър, голямо мъртвило е настъпило тук бе! Защо така? Да не е умрял някой? При нас минаха изборите и старата песен на нов глас. На есен, пак сме на избори. Съсипахме се от избори, щото друго не можем. Народът страда, а който се докопа до властта, скъсва се да краде де що може. Държавните поръчки с големите пари все на "наши хора". Народното ни събрание все едно е Али баба с 240 разбойници. Все същите муцуни, и срам нямат. Партиите изяждат по 11 лв. на спечелен глас, а на тези които не харесват никого (като мен), гласовете се разпределят между първите спечелили изборите. По стотици милиони на година за партийните централи, а обикновените хора мизерстват. За това не ходих да гласувам, за да не ми ползват гласа за субсидия. Хайдуците искат гласуването да бъдело задължително! От всякъде правни абсурди, а и едно правосъдие си имаме "майка плаче, грамофон свири"! И сега да се върна на темата! Мистифаър, знаеш ли какво иска жената на 21 век? Иска мъжете масово да и дръпнат един хубав бой и да я върнат в 16 век, за да си знае мястото. То и без друго Ердоган ни се закани, а с нашата женска армия, може да плашим само гаргите и българското население, за да е послушно. Когато аз служих в армията ни, тя наброяваше 160 000 войника. Турция и НАТО се насираха от страх, ние да не ги нападнем. Най-боеспособната армия в Европа беше нашата. Рила и Пирин бяха пълни с ракети SS-20, имаше обекти с надпис "Влизането забранено! Стреля без предупреждение!" Защо тогава не се зъбеха турците, когато Бай Тошо ги изгони като мръсни кучета, заради турските атентати из България? Сега лаят за "възродителният процес" с претенции за Булгаристан-турски вилает. Ако до месец-два Турция не ни нападне, може и да ни се размине, щото си осрахме пътеките към Русия с предишния женчо-президент, а НАТО няма да ни помогне, понеже турската армия е по-голямата част от натовската армия, и може да последваме съдбата на Кипър! Така че, това дето го иска жената на 21 век при нас едва ли ще стане. Да не и се наложи да нахлузи бурката и да миряса, защото до това може да се стигне след женската еманципация, и последвалият (наложен от Сорос) феминизъм!

Поздрави!

Отговори на herkules

MonaLisa3

MonaLisa328.03.2017, 23:40:57 ч.

Реплика към Tim

Правилно, не се поддавай на ченгенистки плитки провокации!

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa328.03.2017, 23:39:32 ч.

Реплика към mystifier

И дядка, номерът ти няма да мине! Не сме мъже, дето скачат и се предизвикват първосигнално на "да не би да те е страх от...."! Неееее, no passaran!

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa328.03.2017, 23:37:35 ч.

Реплика към mystifier

Каза дядката, който редовно НЕ използва ника си! Вече се издаде, срам го е било, та затова!

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa328.03.2017, 23:34:02 ч.

Реплика към mystifier

Ах, недей...разплетохме си чорапите!

Отговори на MonaLisa3

Tim

Tim27.03.2017, 14:46:00 ч.

Реплика към mystifier

Това са си твои прозрения и не съвпадат с моите.

Мисти, аз твоя призив за писане на теми от нас и предлагането им за публикуване тук вече съм го чела и дори съм му отговаряла.

Ти предпочиташ да пишеш, пиши си, никой не те спира.

Аз нямам такава потребност, така че твоя призив няма да удовлетворя.

Предпочитам да пиша коментари, / там съм добра, според мен / но не винаги, а когато автора отговаря на тях и става събеседване с него.

Ти по -добре ми отговори на въпроса, който ти зададох в темата ти за нудистите, наистина ме интересува отговора.

Отговори на Tim

mystifier

mystifier27.03.2017, 11:23:58 ч.

Реплика към Tim

"И какво точно и кого съжаляваш,Мисти?"

Съжалявам ви всички,че нямате никакво прозрение кой е автора на тази тема. Ако ти знаеше кой се крие зад псевдонима kotetto въобще нямаше да пишеш: "Ми добре,щом сама си вярваш".

И петте коментара преди моя са негативни,но авторката иска да и се възхищавате и да коментирате с похвали и ръкопляскания,затова не се и идентифицира от срам,че не постигна желания от нея ефект.

"Към тях се обърни и ги посъветвай единствено твоите творби да публикуват"

Ти не си разбрала смисъла на моя коментар. Аз не искам само мои творби да публикуват,а всички вие да пишете истории с вашето име. Специално към теб се обръщам,защо до сега не си написала поне 3,4 истории с името си TIM! Толкова ли си бедна на идеи!? Нали това е вашето женско списание. Виж,едва се събират 2,3 теми за един месец. Нали сте интелигентни,всички имате опит в живота,защо не споделите нещо от видяното,преживяното или нещо научено и чуто от някого. Нали сте тук за "разтоварване",къде са ви идеите за диискусии. Аз чакам нещо от вас. Да видим дали някоя от вас ще се престраши да пише. Аз мога всяка седмица да изпращам поне по една статия,но някои от досегашните ми не ги публикуват. Изпратил съм две-ще видим дали ще видят бял свят.

Отговори на mystifier

Tim

Tim27.03.2017, 08:58:09 ч.

Реплика към mystifier

И какво точно и кого съжаляваш, Мисти?

Всеки може да напише нещо,съобразно своите си възможности и да го изпрати в редакцията.Не е чак толкова голямо чудото. Ти също го правиш.

Важното е не кой и какво пише, а кой го одобрява за публикуване. Тези хора би трябвало да са професионалистите.

Към тях се обърни и ги посъветвай единствено твоите творби да публикуват.

Отговори на Tim

mystifier

mystifier26.03.2017, 14:27:21 ч.

И никой от вас не може да проумее,че авторката на тази творба е много добре позната на вас. Горките вие,съжалявам ви и се чудя на липсата ви на прозрение.

Отговори на mystifier

Добави коментар »

«12»

Коментари за "Какво иска жената на 21 век"
Страница 1 от 2 • Коментари 15

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.