«12345678910111213141516171819202122232425262728293031»

307 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Vicky-Tricky

Vicky-Tricky13.02.2009, 09:47:24 ч.

Реплика към mini_moni

Силната отрицателна енергия е първа стъпка, след това преминава в концентрирането й за да навреди на този, който е обектът на тези "Чувства". Тогава се ходи по ходжи, например, които вадят от корана разни текстове, от които аз нищо не разбирам и посредством тях влияят отрицателно на живота (физически и психически)на човека. Позитивното мислене как ще ти помогне, като ти не го насочваш срещу човека, който примерно е решил да ти навреди, просто защото не знаеш, че той е този, който ти вреди? Докато не видях какво правят, не подозирах въобще, че на някой ще му хрумне да си губи времето да ходи на ходжа да прави магия на сестра си, например, щото не можем да си разделим нивата. Това за мен е тъпота свещена, но го правят, наистина. Всичко е до сила на чувствата. Знаеш, например, че на бебета и малки деца им се връзва червено конче на ръчичката против уроки? Ти правила ли си го? И ако да, нали позитивната енергия е достатъчна. Всичко е толкова изпъстрено със суеверия и шарлатания, че е трудно да се повярва. Но ето ще ти дам пример - Така се случи, че моя позната бе връхлетяна от поредица нещастия, които първоначално бяха отдадени на случайността, живота и тн. Мина много време и нямаше никаква промяна, напротив, буксуваха си в омагьосания кръг, нищо не вървеше, обедняха много, изпокараха се (естествено), полагаха всички усилия да променят тази тегоба. Говоря за удари във всички сфери на живота - финансови, емоционални, здравословни. Докато в един момент, тя ми каза "е, съдба, съдба, ама това просто не може да е така". И реши да отиде при един човек, за когото беше чувала, че може да ти каже дали имаш магия. Тя само това искаше да провери - толкова беше отчаяна. Отиде, той взимаше 50лв. Каза й, че на нея и на брат й им е заключен късмета, тъй като е срещу майка им, чрез децата си да страда. Каза, че може да и помогне срещу 300лв. Позна много неща от живота й, които не би могъл да знае. Тя беше много скептична, но искаше да си помогне и повярва, тъй като той знаеше удивителни подробности за живота и. Но не успя да събере парите и не отиде. След 2м. откри един, който взимал кой колкото му остави. Много го хвалеха хората, колко добър човек бил и тя ме хвана да я придружа. Той и каза абсолютно същото каквото и предишния, ама до най-малка подробност. Нямаше как да са се наговорили, обсъдихме различни варианти за измама. И аз влязох при него въоръжена с недоверие. Е, на мен не ми повтори същото (което беше и целта аз да вляза за да проверим:), но без да му казвам и дума, уцели веднага къде ми е болката. Наистина беше добър човек. Тя сега е добре, разплита се възела малко по малко. По-спокойна е най-малкото. Мисълта ми беше след тази тирада, че колкото и позитивно да мислиш, ти просто не подозираш кой е причината, и незнаейки това, няма как да противодействаш.

Отговори на Vicky-Tricky

mini_moni

mini_moni13.02.2009, 09:41:29 ч.

пък и много се чудя,кога човек решава,че има магия- когато някой близък умре,когато не ти върви в работат,когато често се разболяваш,когато се разделиш с половинката си....ами на всеки се случват тези неща...и когато човек е податлив на такива мисли за магия и решава,че всички лошо е заради магия....не е ли това живота- болест,здраве,събиране,раздяла,смърт......кажете ми,ако греша в нещо

Отговори на mini_moni

Магда

Магда13.02.2009, 09:39:06 ч.

Аз вярвам, че всичко в живота се случва по два пъти. Или казано с други думи, преди да се случи в реалния живот, то първо трябва да се случи в мисълта ни. А по темата за магиите не съм толкова веща.

Отговори на Магда

mini_moni

mini_moni13.02.2009, 09:34:30 ч.

Реплика към Магда

ами да, аз също имам страхове и притеснения,но точно по тази тема за магиите - силната положителна мисъл е моята отбрана,тачно за това имам и намирам сили да мисля положително

Отговори на mini_moni

Магда

Магда13.02.2009, 09:29:13 ч.

Реплика към mini_moni

Могат. Проблемът е, че нашите мисли съвсем не са толкова положителни. Непрекъснато се страхуваме или притесняваме за нещо. И не стига, че го мислим, ами и непрекъснато говорим за това. Мислете позитивно! :))))) Желая на всички прекрасен и успешен ден!

Отговори на Магда

mini_moni

mini_moni13.02.2009, 09:24:06 ч.

Реплика към Vicky-Tricky

аз мисля и много се надявам,че това дайства

Отговори на mini_moni

mini_moni

mini_moni13.02.2009, 09:23:16 ч.

Реплика към Vicky-Tricky

добре бе Вики, щом силнате отрицателни мисли на някой човек могат да ми навредят,моите силни положителни мисли не могат ли да неутрализират така да се каже лошата,негативна мисъл?

Отговори на mini_moni

Лошата

Лошата13.02.2009, 09:19:57 ч.

Наскоро излезе една книга ,,Чудесата на Петър Димков,,. Потърси я и прочети това, което той пише за развалянето на магиите, а и много други неща.Той е бил истински феномен в билколечението, а и не само там.Мисля че ще ти помогне.

Отговори на Лошата

Vicky-Tricky

Vicky-Tricky13.02.2009, 09:13:51 ч.

А иначе какво можеш да направиш сама: Вземи светена вода, измий си очите, напръскай къщата по ъглите. Прави го няколко дни, колкото прецениш, можеш и да пиеш от водата. Друго(малко народно поверие)е - по ъглите на къщата ти наръси сол.Сложи икона на Дева Мария в стаята си и чети Киприяновата молитва всяка вечер. Но се обърни към свещеник! Има и алтернативни методи, но всичко зависи каква е вярата ти, колко толерантна си, защото ако тръгнеш по врачки, само ще ти вземат парите. Ако наистина вярваш, че има направена магия и тя не е премахната, провери, има хора, които помагат и не взимат пари. Не ходи при шарлатани, които само ще те оберат, а няма да помогнат! Успех и късмет. Бог ще ти помогне!

Отговори на Vicky-Tricky

Vicky-Tricky

Vicky-Tricky13.02.2009, 09:01:45 ч.

Аз не съм съгласна, че магии няма. Напротив, има, и толкова много хора се занимават с тях в БГ, че ми се изправят косите. И това, че може да подейства само ако вярваш, не е вярно - тя си действа, но ти просто не го забелязваш, отдаваш го на нещастно стечение на обстоятелствата....Имам много примери пред себе си на хора, чийто живот е променен вследствие на завистта, омразата, обикновено на някой близък. Лошото е, че е пълно с шарлатани, които взимат парите на хората, възползвайки се от нещастието им. Трябва да внимаваш към кого се обръщаш, трябва да проучиш нещата предварително. Можем да отричаме магиите, но възприятието за тях като стара вещерка, бродеща по пълнолуние и мърмореща заклинания е смешно. Ти казваш силно концентрирана отрицателна енергия - това е магията всъщност. Тъй като се интересувам от окултното от любопитство, а и от естествена склонност да смятам, че има паралелни светове, за които ние не подозираме, и предмета за магиите съм проучвала. Киприяновата молитва е много добър вариант, намери поп, който е вещ в четенето на молитвата. Моли се и ти, можеш да намериш текста й в интернет. Бог е единственият ни спасител, обърни се към него. Зная, че тук най-вероятно много хора ще ми се присмеят, но зная за какво говоря - аз разсъждавам изключително логично и трезво и съм на мнение, че не мога да отрека очевидното само защото звучи невероятно. Виждала съм с очите си последствията от магии и колкото повече се бавиш, толкова по-тежко става. Извинявам се предварително на тези, които ще ме заклеймят, но това е мое мнение основано на факти!

Отговори на Vicky-Tricky

Добави коментар »

«12345678910111213141516171819202122232425262728293031»

Коментари за "Как да се спасим от магията???Помощ!!!"
Страница 30 от 31 • Коментари 307

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.