8 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Viksss

Viksss12.02.2017, 06:11:40 ч.

Тогава на него няма да му се живее!

Отговори на Viksss

Viksss

Viksss12.02.2017, 06:10:33 ч.

Разбирам те много добре,и аз съм горе долу като теб,майка ми работи в Германия и рядко я виждам,а баща ми е много по голям гад от твоя,искам да ти кажа че не трябва да те е страх от него,ти прави с твоя живот каквото искаш,смачкай го с тва че не ти пука от него,че не те е страх ама квото и да прави,и в един момент той ще е безсилен и няма да има други ходове,а после ще му го върнеш тъпкано като го оставиш дърт и сам да си даде сметка къв боклук е бил!

Отговори на Viksss

DeniP

DeniP11.02.2017, 18:42:52 ч.

Ти си на 22. Не на 12. Не си зависима от него по никакъв начин. Освен може би финансово.

Напусни и започни работа. А ако те издържа, ще търпиш.

Отговори на DeniP

Ziggi

Ziggi23.01.2017, 16:42:27 ч.

Замини да работиш без да му казваш. Договорете се с другите членове на семейството, да плащате на мед сестра или някоя жена, която да ходи всеки ден и да го гледа няколко часа.

Отговори на Ziggi

mimi94

mimi9423.01.2017, 15:37:52 ч.

Благодаря ви много за съветите.В момента се чувствам много сама,сестра ми и тя си тръгна,и аз останах сама със него.Чувствам се ужасно не мога да мисля за нищо.Страх ме е да му кажа че искам да отида да работя другаде,че не искам тук да стоя понеже знам как ще реагира.Близките ми ме успокояват да съм силна,че всичко с времето си но не ме разбират понеже не са тук да видят за какво става въпрос.

Отговори на mimi94

AWI

AWI19.01.2017, 10:13:29 ч.

Той се държи така със Вас защото иска да ви използва за своя угода,да го издържат, да се грижите за него във всяко едно отношение.Така се подсигурява за старини,защото майка ви се отървала ,а сега е ваш ред.Когато остане сам ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВО Е ИМАЛ И КАКВО Е ЗАГУБИЛ.СМЕЛО НАПРЕД,НЕ БЪДИ СЛУГА НА БАЩА СИ,защото ще останеш сама,стара и нещастна слугиня на един меродавен, който живее Своя живот за сметка на вашият.

Отговори на AWI

Ziggi

Ziggi15.01.2017, 19:57:36 ч.

Ами замини при майка ти в чужбина. Там завърши някаква професия и остани там. Имаш възможност да избягаш от тази ситуация. Както и сестра ти. Баща ти няма да се промени и ще си затриеш живота с него. Той е такъв, какъвто е. Приеми този факт и се спасявай!

Отговори на Ziggi

raniva

raniva11.01.2017, 16:06:31 ч.

Здравей Мими, историята ти ме изпълни с много тъга. Не бих искала да виждам изповеди на млади момичета, започващи с "не ми се живее". Животът е ценен и невероятен. Да, труден е, но е дар. Според мен пътят на решаване на твоя проблем преминава в изнасяне от дома на родителите ти. Това бих направила аз. Ако сестра ти иска бихте могли да се изнесете и да живеете заедно.

Когато премахнеш стреса, страха и напрежението от душата си, животът ти ще се промени. Казвам ти го като човек, който е преживял немалко. Премахни причините за нещастието си, откъсни се от вредните родителски отношения и работи много върху изграждане на самочувствие и обич към себе си. Когато започнеш да се уважаваш и да се цениш, ще срещнеш приятели, любов и радост. От цялото ти сърце ти желая кураж и успех!

Отговори на raniva

Добави коментар »

Коментари за "Не ми се живее!"
Страница 1 от 1 • Коментари 8

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.