5 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Scaiii

Scaiii23.02.2017, 23:16:25 ч.

Аз се зачетох във историята и моята история е подобна влюбване на работното място.Намирах си какви ли не оправдания да ходя до момичето изгубих си ключа от шкафчето чипа и все нещо си губех.Е незнам дали е истинска историята или измислена но ако е истинска послушай сърцето си това е моя съвет.

Отговори на Scaiii

mystifier

mystifier23.02.2017, 11:49:07 ч.

Реплика към Mohito

"....бих искал да ти кажа че историята ти е малко объркана...."

Не малко объркана,а много объркана,защото е измислена,а не реална. Авторката иска да ни впечатли със словесното си интелектуално жонгльорство,както е направила и в темата: "Какво иска жената на 21 век". Както виждаш никого не е впечатлила и в дрете теми,дори жените не й обърнаха внимания защото тя пише от върха на "интелигентното си превъзходство", Две висши,два колежа и каква блестяща кариера,но всичко й омръзва защото тя няма вече върхове за превземане. Не виждаш ли,че и в двете теми въпроса с мъжете е подобен. Но вместо да казва,че е на 26 г. хубаво щеше да е да си признае,че е на 62 години. Сред нас тя е на най-високото интелектуално ниво. Само по този начин си чеше егото. Аз зная коя е авторката на двете теми,но тя никога няма да си признае. Да не си признава,това е нейното КРЕДО.

Отговори на mystifier

Scaiii

Scaiii23.02.2017, 02:00:54 ч.

Разбирам те и аз сe влюбих на работното място,само се гледахме във очите и тека се получиха работите че си тръгнах тя все ми повтаряше това да не ти е децка градина за нещо по работа когато сме говорили ми го е казвала.Споделих и един път чувствата си по телефона казах и че я много харевам тя се развика даже я не ме занимавай със глупости голям инат е иначе.Не бсъм я виждал от доста месеци но всеки ден си мисля за нея и я обичам още.А тя мен кой ли знае дали не се бях заблудил че може да е имала някакви чувства може и тека да е незнам.

Отговори на Scaiii

Ziggi

Ziggi15.01.2017, 19:42:42 ч.

Той е искал секс, а ти, понеже той има друга жена, не си се навила. Другото с романтиката и флирта е повече в твоята глава. Постъпила си почтено спрямо приятеля си. Замисли се какво не достига във връзката ти с него.

Отговори на Ziggi

Mohito

Mohito12.01.2017, 10:32:11 ч.

Привет,

преди всичко , бих искал да ти кажа че историята ти е малко объркана, ти просто споделяш и липсва апел за съвет. Ето какво прочетох аз:

'' Прекарахме няколко красиви летни месеци, макар и двамата да имаме връзки, това не ни пречеше. ''

Това са твоите думи, по късно в твоето писмо пишеш : ''А аз и ден не спрях да мисля за него, да го желая... Но как да кажеш на някого това, когато знаеш, че после ще легне в друго легло...''

Доколкото става ясно и двамата сте били в идентична ситуация, и двамата с партньори, но ти си изпитвала едва ли не ревност от факта , че и той си има момиче. За мен е меко казано егоистично твоето поведение. В подобни ''романси'' всичко е ясно от самото начало, вие се забавлявате, посредством флирт, секс и после кой откъдето е. Да имаш претенции за повече внимание от обвързан човек и при случай , че и ти си обвързана е малко нахално. Т.нар. ''взаимоотношения ''между вас са се изчерпали, така е, това е реалния живот. Доколкото става ясно , никой не те е принуждавал , да флиртуваш и да си лягаш с въпросното момче против волята ти, това че в последващ момент си очаквала нещо повече си е за твоя сметка. Ако за напред не искаш да изпадаш в подобни емоционални дилеми , късаш с този , който'' уж'' си във връзка , ама нещо куца и излизаш освободена от тежести да търсиш също така някой свободен. Въпрос на нагласа. Извинявам се , ако езика ми е бил малко груб, но в твоята ситуация да се показваш разочарована , най-малкото не ти приляга. Да искаш вкъщи внимание и да претендираш и навън за специално отношение........

Отговори на Mohito

Добави коментар »

Коментари за "Дойде неочаквано и така си и тръгна"
Страница 1 от 1 • Коментари 5

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.