«1234»

39 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Tim

Tim19.05.2017, 11:05:31 ч.

Реплика към galiana88

Симпатията е взаимна, Галя.

От това твое преживяване ти сигурно си си направила много изводи за бъдещите ти контакти с мъжете.

Бъди себе си, но не забравяй, че отношенията с хората е изкуство, което такива случки значително култивират.

За влюбването , на всеки може да се случи, без значение пол и възраст, но на мен ми се струва, че ти беше влюбена не в момчето, което не познаваш, а в твоето си чувство.

Но, както и да е, това вече е минало, само внимавай с надеждите, защото едни от тях са двигател към по- добро, но голяма част от тях имат свойството да разболяват чрез своята неосъществимост.

Всичко добро занапред.

Отговори на Tim

galiana88

galiana8818.05.2017, 09:51:17 ч.

Сега си прочетох истоярията , и някой от коментарите ... Въздишам тежко ,пред очите ми е ... Неизживяната любов ,неизживяната история не свършват никога, остава тръпката .. Мисля си ,ако го срещна някой ден ?!!!

Отговори на galiana88

galiana88

galiana8818.05.2017, 09:31:42 ч.

Реплика към buba_v

Здравейте нищо не се е случило .Изтрих му номерата всичко . Нямам никакъв контакт с него . Не е минало за мен , понякога се сещам за него , понякога с усмивка ,понякога.... .... Времето лекува всичко , и забравяш ..Трябва време за да мине всичко , едва тогава си даваш сметка ,че всичко е било напразно и гледаш с други очи ...Благодаря ви много на всички , които ми писахте ... Timm към теб имам симпатий , благодаря ти много за съветите ...Държах се като първата влюбена , която ще умре за мъж хаха , не заслужава ...

Отговори на galiana88

buba_v

buba_v22.03.2017, 16:12:35 ч.

Авторката,какво се случи с теб,оправих а ли се нещата?

Отговори на buba_v

Sofianite

Sofianite22.02.2017, 19:01:13 ч.

Реплика към Ziggi

И аз това си помислих. Аз лично бих се почувствала некомфорнто ако един мъж още на първата среща ми подари нещо такова...нищо че са си писали дълго време. Освен това, авторке, ти реално не го познаваш. Прекарала си една кратка коледна ваканция с него. Чата по интернет не се брои - всеки може да ти разправя това и онова online, но да живееш с някой е нещо съвсем различно. Ти сама каза че като сте били заедно сте се дразнели и карали. Ако още в началото е било така, представи си какво щеше да бъде след няколко години. Не знам, може и наистина да е държал на теб, но явно по една или друга причина не се е получило. Случва се. Не си внушавай че е единствения мъж за теб и че няма пак да стрещнеш друг. Пък и ти в момента май не знаеш какво искаш. Първо се научи да бъдеш сама, изчакай да мине време от предишната ти раздяла и не бързай да се втурваш в нова връзка. И в никакъв случай недей да хукваш по чужбина след който и да било. Помисли и за детето си, то няма да го преживее леко, пък и ако нещата не се получат съвсем ще се оплеска положението. Ти не си героиня в турски сериал, така че не се вживявай в сантименталности ами мисли трезво. Желая ти успех!

Отговори на Sofianite

Viksss

Viksss12.02.2017, 05:53:19 ч.

Хах всичко вие било супер обаче сте се карали,тъпо е,е как да го разбирам тва-прекарали сте си ок обаче сте се скарали след тва,е за какво,когато всичко вие било перфектно?Стана ми смешно от твоята история ,няма никакъв смисъл!

Отговори на Viksss

Ziggi

Ziggi23.01.2017, 16:38:15 ч.

Прости си. Винаги си прощавай! Вероятно това твое поведение е било повлияно от скорошния ти развод. Дай си време, то лекува всичко. Не ви е било писано да сте заедно.ако щеш-въпрос на карма.

.

Отговори на Ziggi

galiana88

galiana8823.01.2017, 13:11:11 ч.

Не знам аз каква съм, той също вече. Знам само че аз сгреших, и не подходих нормално, и не го взех на сериозно. И той ми го каза сега същото. Когато знам че аз съм виновна, не мога да си го простя.... И вместо да го забравям, да не мисля за него и да се правя че нищо ми няма пред хората, съм на пърчета вътрешно, и не мога да изляза от това състояние. Обвинявам се постоянно. Мисля за него, не ми дава мира. Днес се събудих, и вече не издържах на напрежението, и плаках, много плаках за първи път, а до сега се правех на силна. Надявам се с сълзите, след като свършат те, да свърши всичко и с тях, и отново, да съм цяла, сега съм разбита. Влюбиш ли се в някой, който не те иска, това е ада.. Една несподелена любов, една жена влюбена, но забравена, и ненужна, и нежелана, отхвърлена... Ще стане есин месец, от както не съм го виждала, всичко ми е пред очите. Постоянно ми изплуват, нашите хубави моменти, и всичко което ми е писал, и казал. Не мога да го забравя, и да го пусна, не още. Навсякъде и в всеки виждам него, няма друг, само него..

Отговори на galiana88

Вълчица

Вълчица23.01.2017, 06:37:40 ч.

galiana88, от всичкото четене дето го четох оставам с впечатление, че ти си очаквала от този мъж като дойде да ти даде някаква гаранция, че връзката ви ще е за цял живот, че той винаги ще е на вълна романтика и т.н. И понеже не си получила такава гаранция си се държала меко казано идиотски... Вярвам ти - не ти вярвам, искам те - не те искам, ще се получи - няма да се получи... Е от такова чудо небесно и аз бих избягала...

Ти как си я представяш тази гаранция? Договор някакъв? Брак? Залог някакъв???

Вече си била женена и виждаш, че и брака и наличието на дете не са гаранция за връзка до живот. Каква гаранция очакваш? И защо изобщо очакваш някаква гаранция??? Така ще отблъскваш всеки следващ потенциален партньор...

Аз се разведох на твоите години и бързо схванах тази простичка истина, а именно, че никога няма гаранция... Другата истина която разбрах е, че силните страсти са само химия (феромони) и бързо отминават. А любовта - тя се гради. Точно така - гради се като къща. Поставяш основите и после тухла по тухла и с много компромиси и от двете страни.

Развела си се скоро (поне така пишеш)... Дай си време - не бързай от една връзка да скочиш в друга. Изживей една-две авантюри с ясното съзнание, че просто искаш да ти е хубаво без да се обвързваш. Това ще ти даде опит. И едва тогава си избери партньор, но не на база феромони, а с ум. Избери човек с твоите разбирания, със сходен на твоя морал и си градете връзката и правете компромиси. И пак не тръгвай с мисълта за гаранции някакви. В тоя живот нищо няма гаранция.

Сигурно звуча грубо, но говоря от личен опит. Преди време всичко това ми го каза (или по-скоро ми го накрещя) мой близък приятел който вече не е между живите, но ми помогна много и съм му благодарна.

И спри да му пишеш на този. Дори и да те потърси пак няма да се получат нещата. Той вече е решил, че не знаеш какво искаш и няма да си промени мнението за съжаление.

Отговори на Вълчица

Tim

Tim18.01.2017, 12:52:15 ч.

" Вманиачила съм се,нз след вс,как да продължа,и да го пусна,не мога още..."

:) :) :) :) Купуваш една мъжка кукла, гледай да е по- евтина, за да не се набуташ излишно.Отиваш си у дома. Няма смисъл да ти казвам да мислиш за него, защото ти и без това го правиш. Излизаш на балкона, ако живеете по- нависоко, ако ли не се качваш на покрива, поглеждаш да не минава някой отдолу и запокитваш куклата с всичката си сила към тротоара. Счупен и е пуснат със сигурност!!!!!

Почти така съветват психолозите, ако речеш да платиш, за да те съветват. Тяхното е свързано с писане, ако искаш за по- сигурно изпробвай и него. Изливаш си душата не пред любимия, за да не те блокира отново, а на лист хартия. Безопасно е и само ти си знаеш как и колко се излагаш. Пишеш, пишеш и смачкваш листа с яд, хвърляш го в кошчето, в тоалетната, където ти душа иска. Проблема вече го няма.

Ти си чисто нова, весела и спокойна.

Книгата обаче я купи веднага и прочети отново веднага. Тя освен поучителна е и завладяващо интересна!

Ако имаш още душевни терзания , не се стеснявай,тук сме. Ама ако ти е възможно спри с това ще пиша - няма да пиша, че ще получим морска болест с това постоянно вълнение от едната в другата посока.

Успех в самоконтрола :) :) :) :)

Отговори на Tim

Добави коментар »

«1234»

Коментари за "Моят коледен подарък"
Страница 1 от 4 • Коментари 39

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.