10 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

ShadowRW

ShadowRW30.03.2017, 14:56:41 ч.

Мила, не се измъчвай за това момче, не го заслужава! Та той те е изоставил в миналото заради дуга, а сега се е появил, за да вгорчи най-щасливия ти миг и да всее смут и съмнение в душата ти!

Отдай се на покоя и щастието със съпруга ти, той е истински и е до теб, не някакъв мираж от миналото. А и дали това е любов или просто носталгия по отминалите дни? Дали няма опасност да загубиш това, което имаш, преследвайки една илюзия?

Отговори на ShadowRW

Woman in red

Woman in red22.02.2017, 00:55:35 ч.

Чудесно те разбирам. В същата ситуация съм била, а може би винаги ще бъда. Има хора като мен и теб може би, които обичат до живот въпреки всичко. Аз просто го приех. Може да не го видиш този човек и 10 год и пак ще го мислиш и ще го обичаш. Разбира се не може човек да се бори сам за една връзка. Той е залитнал. Ти си искала да бъдеш с него и си била склонна да простиш. Той те е отхвърлил. Топката е била в него. Той нищо не е направил. Никога не те е потърсил. Никога не е казал, че иска да сте отново заедно, че те обича. Този мъж не те обича както ти него. Боли от реалността, но това е истината. За съжаление това няма да промени твоите чувства. Разбира се, че човек не бива да остава цял живот сам само защото голямата му любов не е отговорил със същото. Знаеш ли колко жени и мъже има които се женят за удобният/удобната, а не за голямата си любов? Такъв е животът. Приеми нещата трезво и умно. Обичай от разстояние и продължи напред в сегашното. Миналото няма да се върне, а бъдещето е неизвестно. Имаш само тук и сега и можеш да го изживееш щастливо.

Отговори на Woman in red

Nora1968

Nora196815.02.2017, 21:45:32 ч.

Няма за какво да съжаляваш . Този мъж е имал възможността да ти поиска прошка , да ти се обади , да те разубеди да се омъжваш за другия . Но да дойде в деня на сватбата , само за да те погледне е доста ниска постъпка . КАкво е очаквал ?Че ще му се метнеш в прегръдките :)

Отговори на Nora1968

MonaLisa3

MonaLisa314.02.2017, 00:43:19 ч.

Реплика към Viksss

Хахахаха!

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa314.02.2017, 00:41:55 ч.

Реплика към Bambulka

Подкрепям!

Отговори на MonaLisa3

Viksss

Viksss12.02.2017, 20:17:37 ч.

Реплика към mystifier

Ахаха е споко нямам и не съм усещал никакви червейчета в дупето,даже съм проверяван за глисти като малък и нямах такива екстри.Знаеш ли какво усещам като гледам някой готин пич и искам секс с него,ами почват да ми пулсират слабините и ми омекват краката,горе долу е тва,усещам се че преглъщам по често и си хапя устата и си притискам оня долу.Обаче в корема не съм усетил да ми пърхат нито пеперуди нито птеродактили,затова ми е интересно защо точно на мене не ми пърхат баси!?

Отговори на Viksss

mystifier

mystifier12.02.2017, 15:59:33 ч.

Реплика към Viksss

Викссс,ще ти дам моето обяснение за "пърхащите пеперуди в стомаха". Тия пеперуди пърхат в стомаха само на истинските мъже и жени. Това се получава от сексуална възбуда когато мъж гледа секси млада жена или когато жена гледа секси млад мъж. Чувството е като на "пърхащи пеперуди"и това е признак,че отсрещния индивид (мъж за жена или жена за мъж) те привлича много силно сексуално. Просто ти се иска да правиш секс с този индивид в момента,ако това е възможно. Но това се случва при нас,сексуално нормалните хора. При гей мъжете изглежда такъв признак няма,но ако усетиш,че нещо като червейче ти шумоляви в дупето,когато някой мъж силно те привлича сексуално,значи това е вашия признак за сексуална възбуда от този човек. Хей,затова сме различни,ами и признаците ще бъдат различни,за нас пеперуди,а за вас червейчета. Всичко е божа работа,няма на кого да се сърдим.

Отговори на mystifier

Viksss

Viksss12.02.2017, 05:44:21 ч.

Сори,ама някой може ли да обясни какви са тия "пеперуди в стомаха" защото никога не съм усещал такива и почвам да се чудя дали не съм нещо повреден?

Отговори на Viksss

Bambulka

Bambulka11.02.2017, 11:25:02 ч.

Наранена си била, а сега сякаш си готова да нараниш... Не бих го направила. Човек не бива да причинява това, което не иска на него да причиняват. Бившият ти е направил своя избор, настоящият ти пък теб е избрал. Радвай се и цени това, че си избрана. Както и внимавай, защото от два стола се пада на земята.

Отговори на Bambulka

Domakinka

Domakinka06.02.2017, 11:43:17 ч.

Въпросът, дали си се омъжила за правилния човек, ще си задаваш често - независимо с кого си. "Призраците" на бивши гаджета изскачат от ъглите и всяват смут в душата. Ще се случи човек, за когото си мечтала някога, да ти се предложи и да те подложи на изпитание. Ще срещнеш някого, за когото ще решиш, че е най-сродната ти душа и пак ще се измъчваш. Някои не удържат и започват паралелни връзки, други направо се развеждат... Важно е да подредиш приоритетите си, да направиш сравнителна таблица "за" и "против" и никога да не съжаляваш за това, което си направила и избрала; да не се съмняваш в себе си; да изчистваш файла с колебанията. Господ има план за нас и когато се затваря една врата - друга се отваря! :)))

Отговори на Domakinka

Добави коментар »

Коментари за "Бурята, която бушува в обърканата ми душа"
Страница 1 от 1 • Коментари 10

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.