«1234567891011121314»

131 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

MonaLisa3

MonaLisa319.02.2017, 21:54:36 ч.

Той си ги обижда сам...

Отговори на MonaLisa3

Viksss

Viksss17.02.2017, 18:34:21 ч.

Реплика към Блум

Ама чакай малко,аз не съм обиждал на дъртия изкуфелник дъщерите му,нали според него жените са тъпи ,грозни и не стават за нищо,е по неговата логика и дъщерите му са същите нали са долни жени и стават само да правят свирки и да ядат бой от некоя миризлива тарамбука!Той си ги обижда сам,аз от мене си нищо не съм казал.

И защо да съм проектирал баща ми,верно че и баща ми и Перкото са малоумници,обаче са по различен вид гадове,еднакво са задръстени може би това имаш предвид.

Отговори на Viksss

Renesanz

Renesanz17.02.2017, 17:32:15 ч.

Реплика към PO3A_BLU

Страшно несериозен човек си, не знам, как очакваш някой да те разбере теб..............

Отговори на Renesanz

MonaLisa3

MonaLisa317.02.2017, 13:52:04 ч.

Когато Тващри (индийският бог, създател на живата и мъртвата природа) създаваше света и мъжа, изчерпаха се всичките му материали и той не знаеше от какво да създаде жената. И Тващри се замисли. След като мисли много, взе:

закръглеността на луната, вълнообразната линия на змията, треперенето на тревата, кадифето на цветята, нежността на листата, погледа на сърната, сълзите на облаците, непостоянството на вятъра, страха на заека, мекотата на пуха, твърдостта на диаманта, сладостта на меда, топлината на огъня, студа на снега, суетността на пауна и гугукането на гълъба.

Всичко това той разбърка и създаде жената. След това богът я даде на мъжа. Подир седмица обаче той се яви обратно при бога.

– Тващри, създанието, което ми даде, ми вгорчава живота. Говори непрекъснато и иска и аз да й говоря, все ме кара да върша разни неща, настроението й се мени за миг – ту ми се ядосва, ту е мила, иска навсякъде да сме заедно, не ме оставя за миг на спокойствие! Дойдох да те помоля да си я вземеш обратно.

И богът взе жената обратно. Но след една седмица мъжът пак дойде при бога и каза:

– Откакто ти върнах създанието, животът ми е самотен. Не мога да забравя как тя танцуваше и пееше, как ме гледаше, колко прекрасна беше, когато ме обичаше, и колко всесилен ме караше да се чувствам…

И богът му върна жената. Едва три дни бяха изминали и мъжът пак дойде при бога.

– Тващри, – каза той – какво да правя? Създанието ти пак ме ядосва, пак ми причинява главоболия… Окаян съм аз – с жена не мога да живея, без жена пък – съвсем не!

А Тващри му отвърна:

– Така е писано да бъде. Дадох ти жената, но всъщност дадох теб на нея. Направих те подвластен на силата й, за да станеш по-силен ти. За теб жената ще е като водата в реката, която изглажда камъчето, полира ръбовете му, придава му по-красива и нежна форма. Приеми участта си и бъди благодарен! А сега се върни вкъщи и не забравяй какво ти казах: жената е твоето огледало и твоят учител! А ти бъди нейната опора и подкрепа! Позволи й да те обича и я обичай и ти! Свали бронята си, отвори се за нея, покани я, приеми я. Позволи й да те покори. Защото това е единствената битка в живота, която се печели, само когато я загубиш…

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa317.02.2017, 13:37:54 ч.

Реплика към MonaLisa3

под "това" да се разбира "телегонията"

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa317.02.2017, 13:05:38 ч.

Реплика към Блум

Не, не мисля, че яйцеклетката е приемаща. И двете клетки се сливат (едната само дето е пътувала повече от другата, но това нищо не значи, просто следствое на физиологията), и двете клекти "допринасят" по-равно. нО няма какво да го обсъждаме. Това не е научно знание, следователно не е доказано знание. Може да го наречеш както си искаш, аз не казвам, че не е вярно, аз само казвам, че не е научно доказано.

Отговори на MonaLisa3

PO3A_BLU

PO3A_BLU17.02.2017, 13:05:02 ч.

Реплика към Блум

Извинявам се, грешно съм интерпретирала . Защото аз , като жена, не бих допуснала да обидя момичетата. Те ще си живеят животът ,както го намерят за добре, също така както и всички ние, дали на някой му харесва или не , това е без значение.

Ренесанс ,

момче , от ирония не разбираш ли. За да видиш колко абсурдно звучиш отстрани, моята приятелка те иска богат, млад , красив, атлетичен, интелигентен над средното ниво и с мъжко достойнство , на което да завиждат приятелките и.

Отговори на PO3A_BLU

Блум

Блум17.02.2017, 09:59:39 ч.

Не бе, мила, не съм казала, че ти си казала нещо обидно за дъщерите - нямам идея дали си казала, не съм ти чела всички постове - друг каза и знам защо го каза, но пак е грозно. Аз казах, ти каза, той каза :)

Виксибой е нашият герой. Нарочно не го написах към него, за да не предизвиквам нови изблици. Проектира баща си върху Херкулес и няма смисъл да се мърси пространството. Бъди си обективна, но ти е неточен коментара, защото не съм обвинила теб лично.

Към Роза Блу.

Моника, Да. Това е идеята. По аналогия материалното е на същия принцип /каквото горе-това и долу/ - яйцеклетката е приемаща.

Ще пусна тема /може би/ след време с подбрани материали, че тук, ако има реална авторка де, се търсят мъжки мнения предимно. Харесват ли, не харесват ли....другото остава в една друга плоскост, която е по-скоро в интерес на въплътената символика, което не е точно предпочитанието на мъжете /кои мъже/ но няма да влизаме в това сега. Ясно е защо.

В древността мъже, маскирани с фалшиво християнство убиват по мъчителен начин Хипатия, която освен всичко друго е и посветена езотеричка. Твърди се, че е умряла девствена. Неслучайно го споменавам.

Радвам се, че ви засякох тук. Поздрави за Зиги, че пропуснах вчера!

Отговори на Блум

MonaLisa3

MonaLisa317.02.2017, 01:28:37 ч.

Реплика към PO3A_BLU

Няма как да те цитира след като не си го казала...

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa316.02.2017, 23:01:15 ч.

Реплика към Блум

На жената е само приемаща?

Отговори на MonaLisa3

Добави коментар »

«1234567891011121314»

Коментари за "Харесват ли мъжете девственици?"
Страница 1 от 14 • Коментари 131

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.