«123»

21 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Viksss

Viksss23.02.2017, 18:45:53 ч.

Реплика към mystifier

Аз и сега доста неща зная ако не си разбрал хах,само че не тях съм имал предвид!Ти да не мислиш,че спермата има вкус на шоколад примерно?Не може само единия да ти прай кефа и да не го е гнус,а другия да си мисли че всичко в секса е цветя и рози и да се лигави че бил гнуслив.Ми като си такъв ходи се запиши на балет и не се излагай пред мацките!

Отговори на Viksss

mystifier

mystifier20.02.2017, 15:03:57 ч.

Реплика към Viksss

"...ама където му духаш ти и където той не иска да лиже и от двете места излиза едно и също,имам предвид малката нужда".

А освен малката нужда имаш ли предвид някои други неща. Нищо,ще пораснеш и ще научиш. Както я караш след време доста неща ще знаеш.

Отговори на mystifier

Tim

Tim20.02.2017, 08:56:39 ч.

Реплика към MonaLisa3

" Интересно разбиране за интимност, каква ще да е тя, ако е НЕУДОБНО да се ....говори??"

:) :) :) :) :)

Най- после стана малко по- весело тук !

Нямам представа, Мони, със смрадльовци не съм била, но знам, че има доста деликатни хора на света, които и муха винарка биха оставили да кръжи и дразни.

:) :) :) :) Представих си деликатния с набучени в ноздрите жълти тапи за уши как пъхти през уста, а миризливия си мисли, че е приьом от секс игра :) :) :)

ПП. Ти доста работа си отметнала из списанието снощи. :)

Отговори на Tim

MonaLisa3

MonaLisa319.02.2017, 23:14:25 ч.

Реплика към Tim

На партньора е неудобно да КАЖЕ за лошия дъх, ама не е неудобно да ПРАВИ секс с другия!? Интересно разбиране за интимност, каква ще да е тя, ако е НЕУДОБНО да се ....говори??

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa319.02.2017, 23:10:24 ч.

Реплика към Bambulka

Малеееей, не знаех, че 2 СЕДМИЦИ са по-травмиращи от поне 1 ГОДИНА, ама щом казваш...

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa319.02.2017, 23:09:06 ч.

Реплика към Bambulka

Е, нали сме в контекста на Секса, защо издребняваш??

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa319.02.2017, 23:08:16 ч.

Реплика към Viksss

Точно така!

Отговори на MonaLisa3

Penmar

Penmar18.02.2017, 20:46:25 ч.

Има хора, които просто не обичат оралния секс. Или го правят по принуда, за да доставят удоволствие на партньора, но на самите тях не им е добре. Това обаче ни най-малко не значи, че не те обича. Има много други начини, чрез които да ти достави удоволствие.Това не би било основателна причина за скъсване.

Отговори на Penmar

Tim

Tim18.02.2017, 10:24:40 ч.

Реплика към Mohito

" Какво да правя, означава ли, че щом го е гнус от мен и не иска да ми достави удоволствие, не ме обича?"

Ето затова. Тя генерализира, че момчето се гнуси от нея, а това изобщо не е така; че не и доставя удоволствие, което също не е точно, та той го е направил, значи не е искал да я лиши; и че не я обича, като че ли всяка негова проява трябва да бъде свързвана с обичта към нея.

На тази база тя задава въпроса какво да направи.И понеже той не се гнуси като цяло от нея, а само от едно единствено място по нея, тя трябва да обърне внимание точно на него.Защо сама не се досеща, не знам.

Ще поясня с друг пример. Например партньора ти изпитва неудобство да ти каже,че избягва целувките с теб, защото ти мирише устата, но си те харесва, живеете си заедно обаче пристъпвате направо към секса без да се целувате. Все пак, човек не посещава ежемесечно зъболекаря си, а един или два пъти годишно за хигиена. Някои, заради цената отлагат това с години. Но съвсем рядко някой се разделя с партньора си поради тази причина.

Не исках да си мисля, че авторката е от хората с липса на хигиенни навици, защото има много гримирани, соанирани, "модерни" с къси якета и оголени кръстове а и с обувки на бос крак през зимата, което поражда здравословни проблеми. Затова и препоръчах първите стъпки, които е необходимо да предприеме. Те са преди всичко в полза за нея. :)

Има вероятност да имат нехармонична връзка, но тя не споделя нищо такова, а единствено не равнопоставеност при изборите на методите за сексуална наслада.

От начините на взаимното доставяне на удоволствие, всеки човек несъзнателно избира това, което смята че заслужава, без да надхвърля вътрешния си критерий. Затова си мисля, че тя сама ще си избере кое е по- важно за нея.

Отговори на Tim

Mohito

Mohito17.02.2017, 19:55:04 ч.

Реплика към Tim

Привет Тим,

много полезни съвети си дала , но мене нещо друго ме обезпокоява в цялата ситуация. Защо е необходимо да научава тук неща ,които би трябвало да са известни на всички. Добра лична и интимна хигиена е предпоставка за пълна наслада между партньорите, защото ако в консервативните общества сексът е само за репродукция, то в в другите общества секса се прави и за наслада. До колко можем да си позволим да нямаме граници е строго индивидуално. В тази история аз виждам несъответствие между партньорите , което не бих искал да съм лош пророк , няма да доведе до нищо хубаво , ако се задържи на вариант - аз искам , ти не даваш. Винаги съм твърдял , че взаимоотношенията трябва да са хармонични , ако не са , то тогава говорим за нещо не както трябва, това ''нещо'' би могло да е емоционално, сексуално, битово и т.н. Много правилно сте посъветвали авторката , тя трябва да знае ок ли е със ситуацията или не е. Щом е качила темата тук, аз се досещам , но все пак и да да се размисли малко.

Отговори на Mohito

Добави коментар »

«123»

Коментари за "Оралеан секс за него, а за мен!?"
Страница 1 от 3 • Коментари 21

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.